9 razlogov, zakaj lepi fantje so najboljši možje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 razlogov, zakaj lepi fantje so najboljši možje

9 razlogov, zakaj lepi fantje so najboljši možje

Če so vsi g Lepo fantje šli? Trdni, zanesljivi, nezapletene in zaupanja vredni tisti, tisti, ki so samo narejeni za poročena blaženosti? Oni so še vedno tam, ampak oni so v skrivanje, ker je naša sodobna družba narekuje, da mora biti človek bolj metro človek kot gospoda iz Nice Guy sedaj. Toda, medtem ko bi Metro človek bolj zabavno na dan, to je gospod prijazen fant, ki omogoča najboljši mož in tu so devet razlogov, zakaj:

1. G. Lepo Guy bo vedno dal svojo družino najprej

Človek, ki je prvi postavi svojo družino in hoče preživeti nekaj časa z njimi, je človek, ki bo tam, ko ga potrebujete. Družinske vrednote, včasih se zdi, da je stvar preteklosti, vendar pa še vedno velja, da je bolj verjetno, da vas spoštuje človek, ki spoštuje svojo mater.

2. G. Lepo Guy verjame v poroko

Zaobljube, ki jih tako naredite v poročni slovesnosti so zaobljube, da bo gospod lepo Guy jemljejo resno. Ali vaš slovesnost je verskega ali ne, on je človek, ki še vedno verjame v zvestobi, prave ljubezni in v zakonu pa partnerstvo za življenje. Za boljše ali slabše, res nekaj pomeni ta človek.

load...

3. G. Lepo človek živi svoje življenje z moralnim kodeksom

G Lepo fant pozna razliko med dobrim in slabim. On bo odločitve, ki temeljijo na njegovi močni moralni kodeks, in da moč bo mu veliko očeta preveč.

4. G. Lepo Guy ima namen v življenju

Ta tip človeka, ima namen in pogon v življenju. On ve, kaj hoče, in on bo dobil. Njegovi cilji niso sebični, čeprav, hoče stvari, za svojo družino, kot tudi sam, in da ne bo tekalne plasti na druge, da bi dobili te stvari. G prijazen fant ne bo lebdi v in iz mest in barov, želi, da bi dobili najboljše je lahko za svojo družino.

5. G. Lepo Guy je močna v težkih časih

G Lepo Guy ne bodo odrekli zlahka, ko se stvari težko. On ne teče iz stiske, bo našel rešitve in popraviti stvari na svoj način. Nekateri morda mislijo, da je gospod Lep fant šibka, saj postavlja svojo družino pred sebe, ampak to je znak njegove moči in drugega razloga, zakaj je naredi velik mož.

load...

6. G. Lepo Guy bo delil svoje življenje z vami

V lepo moški ne obvladujejo svoje žene, ki jih delijo svoje življenje z njimi. G Lepo fant bo tako z veseljem praznovanje svoje rasti, uspehe in dosežke, saj bo on zadovoljen sam.

7. G. Lepo Guy spoštuje vašo ženstvenost

Enakost je vse v redu in pravilno, ampak ta tip tudi spoštuje in neguje svojo ženstvenost. On te ljubi, kdo ste in ne samo tisto, kar ti je všeč in ima rad, da zdravljenje radi damo.

8. G. Lepo Guy nikoli ne leži

Vedno ste vedeli, da je ta tip človeka vedno dogaja, da ti povem resnico. Ni se spraševala, kaj je v resnici pomenilo, kjer je res on ali kaj je počel, ker je ta človek nikoli ne leži; je proti svoji moralni kodeks. Zaupanje je temelj zdravega odnosa in srečnega zakona, in g Nica Guy pozna in spoštuje.

9. G. Lepo Guy ima samospoštovanje

Preden se spoštujejo druge, morate biti sposobni sami spoštovati. G prijazen fant je samozavesten in ponosen in je nikoli ne bi naredil ničesar, da bi se spravila v zadrego, kaj šele ti. On skrbi za sebe, kot tudi njegovo družino in boste vedno ponosni, da je okrog njega.

Torej, ne dobri fantje bi najboljše može? Po našem mnenju, ja!

Kakšno fantje vam je bolj všeč? Delite svoje misli in izkušnje v komentar oddelku spodaj.

load...