9 romantičnih stvari s tvojim fantom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 romantičnih stvari s tvojim fantom

9 romantičnih stvari s tvojim fantom

Preveč pogosto, breme je na fanta, da narediš nekaj romantičnega v razmerju. Kot ženske, radi se razvajati, swooned, presenečen, serenaded in romanced. Želimo, da naš človek, da je princ, ki nam lahko pokaže, da ni težko, mačo in Neemotivan ves čas. Želimo mu, da dokaže svojo ljubezen do nas, da prevzame odgovornost in vino in nas kosilo.

Ampak kaj je obratno vloge za sekundo. Konec koncev, to je 2017 zdaj, zakaj torej ne bi nas ženske lahko poveljuje in ne romantičnih stvari z našim fantom? Morda presenečenje, da ga preberete (in to me preseneča, da se pisanje), ampak ljudje pa radi, da bi presenetil in romanced. Globoko, pod vse svoje težko, Xbox igranje, piti pivo, nogomet gledajo zunanjost, moški so čustveno bitja z mehkimi, razpisni centrih. In želijo, da jim pokazati nekaj ljubezni, ki ga razume, kaj jim je všeč, od časa do časa. Zato pa si oglejte na 9 romantičnih stvari za početi s svojim fantom.

Bodite Vzburjenost

Biti ljubeč je zelo enostavno narediti, in kot tak ne bi bilo nekaj, kar avtomatično vzmeti na misel. Toda kolikokrat si res sprožiti ljubezen s svojim fantom?

load...

Samo ga dotika, medtem ko gledate film, držal za roko, ko ste peš, ali crkljanje do njega, ko leži v postelji je zelo romantično in je res lep način za izražanje svoje ljubezni. Malo ponudba ljubezen in naklonjenost ni poškodoval nikogar, in niti ne stalo nič, da to storite.

Samo pazite, Občevanje ne spremeni v kaj preveč poskočno, če ga poskusite v javnosti...

Cook On Večerja

Če ste tako je nedavno pretegnil do točke, ko ješ veliko predpakiranih pripravljenih jedi in takeaways, zakaj mu ne preseneča nocoj tako, da mu kuhanje svojo najljubšo večerjo? On vam bo všeč večno.

load...

Kupi mu darilo

Nas dekleta je všeč, ko nam naši ljudje kupujejo presenečenje darila. To razveseli naš dan, ko se vrnejo domov iz službe z velikim kupom cvetja, steklenico vina, ali škatlo temne čokolade.

Ampak veš kaj? Rad presenečenj preveč! Ali ste ga kupili svojo najljubšo čokolado, DVD ali celo video igre, presenečenje je prisoten, je dovolj, da bi ga dal v odlično razpoložen. To kaže, da ga cenijo, da ga ljubiš in da si želijo narediti lepe stvari za njega.

Darilo ni treba drago; kot vedno, to je misel, ki šteje.

Poljubi ga

Ok, tako da mu poljub ves čas. Si ga poljubila zjutraj, čez dan in zvečer.

Toda za resnično romantično seji puckering-up, zakaj ne bi ga poljubila v dežju, sonce, sneg, ali v kino? Kako pa gre za dolg sprehod v gozd in ga poljubil na drevo? Lahko bi celo zelo zahrbten in ga poljubila v galeriji ali pa ga preseneti v času svojega večerjo odmor na delovnem mestu. Razmišljati zunaj polja za nekatere velike romance.

Piši mu

Če pa vidva še ne živita skupaj, boste morda sestradana romantičnih idej. Konec koncev, ne more ravno biti romantična z njim pod rjuhami ponoči, in ne si ga lahko pripravite večerjo ob svečah, ko se vrne domov z dela. Torej, zakaj mu ljubezensko pismo ne pisati?

Črka ljubezen je podcenjeno v letu 2017, vendar pa bi radi videli, da se vrnete. Pisanje svoje misli in občutek, da mu je s peresom in papirjem je neverjetno romantično in bo nekaj je zaklade v prihodnjih letih. Res utripov naštevanje e-mail!

Vzemite ga ven na večerjo

Ko gresta ven na večerjo s svojo punco, vedno predvidevam, da je tisti, ki bo isti ravni račun. Torej, zakaj mu ne bi priboljšek, ki jih plačujejo za nocoj obrok?

Lahko bodisi zelo zahrbten in poravnati račun z natakarjem pa se pretvarja, da gredo na stranišče, ali pa bi dal svojega človeka um počivati ​​na začetku obroka, ki pravi, da si plačal.

Dance In The Rain Skupaj

Dež je lahko tako moteč, vendar je vse odvisno od vaše percepcije.

Zakaj ne bi začinilo stvari malo s plesom v dežju, skupaj s svojim fantom? Lahko poljub in objem preveč. To je eno, če najbolj romantičnih in ljubkih stvari za početi s svojim fantom.

Zanimati

To je naravno za pare, da imajo nekaj različnimi interesi. Morda ste Shopaholic, medtem ko je ne bi videl mrtvih v visoki ulici. Morda mu je nogomet matica, medtem ko bi raje preživeli teden v Guantanamu, kot iti v igri.

Zdaj je čas, da začnete jemati zanimanje za nekatere od svojih strasti. Če mu je športni navdušenec, zakaj ne kažejo bo igro z njim? Vprašaj ga o njegovih najljubših igralcev in ki je misli, da bo letos osvojil prvenstvo (karkoli že to pomeni). Sodelujte v svojih hobijih - on ga bo všeč!

Razen, seveda, to je Superbowl. V tem primeru, je strogo samo vi in ​​vaša romantična poteza bi bila, da njega in njegove prijatelje pojedino kuhati.

Naj ga za nočno

Ko smo prišli v razmerju, smo ugotovili, da je težko, da naj naši fantje gredo ven za noč brez nas. Mi jim želimo poleg nas; ne želimo jim ples v temnem nočnem klubu, kjer se lahko zgodi karkoli.

Narediti romantičnih stvari, za fanta je vse o razumevanju, kaj hoče, saj nasprotujejo temu, kar hočeš. Torej, zakaj ne naredi popolnoma nesebično dejanje, ki ga najemnin ga imajo samo fantje-noč na mestu?

Katere so vaše najljubše stvari za početi s svojim fantom?

load...