9 znakov, da se srečate z gospodom narobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 znakov, da se srečate z gospodom narobe

9 znakov, da se srečate z gospodom narobe

1) Ne more nadzorovati živce

Ali radi mečejo stvari, udaril v steno in kričati, ko je bil jezen? No, to obnašanje je popolnoma nesprejemljivo in pomeni, da bi morali skrbno ponovno svojo prisotnost v tem odnosu. Kakšno življenje si želijo živeti v prihodnosti: življenje sreče in harmonije ali življenje napetosti in pretepe? To je povsem odvisno od vas...

2) Če vas postavlja navzdol

Kako tvoj fant se boste počutili? Ali vas je spodbuditi v vse, kar delate in vas prhe s komplimenti? Ali pa se je poskušal odložil, vprašaj svojo težo in kritizira svoje oblačila slog? No, gospod desno vedno na vaši strani, tako kot bestest prijateljev narediti... Če je vaš trenutni datum poskuša, da bi zatrli svojo lastno vrednost in samospoštovanje, je verjetno, da je čas, da razmisli o pobeg.

load...

3) On ima vedno prav!

No, to je tisto, kar Gospod narobe, ponavadi misli o sebi, je vedno prav! Niti ne poskusite ga kritizirajo, bo vedno našli načine, da boste razumeli, da je krivda tvoja. Ali želite preživeti preostanek svojega življenja s takšno osebo?

4) On ne mara, ne sprejema svoje prijatelje in ljubljene

Kako tvoj fant zdravljenje svoje starše in prijatelje? Ali jih je kritizirati in jih postavlja na tla? Ali želite, da zmanjšati vse stike z ljudmi, ki so vam všeč? No, če ne sprejema ljudi, ki jih cenijo, verjetno, je ne samo za vas.

load...

5) On leži na vas

Če ste ujeti tvoj fant v laži, da je to slab znak! No, samo razmišljam o tem, kako lahko vedno zaupate, ali zgraditi trden odnos z nekom, ki ne uspe povedati resnico? Če je laži o "majhne" stvari, potem, kaj lahko ustaviti ga laže o "večjih" tisti?

6) Ne spodbuja svojo rast

G Napačna ne bo spodbudila svoje talente širitev in rast. Ravno nasprotno, bo jih zatreti! Če imate radi slikanje, igranje klavirja ali ples, bo g Wrong poskusil, da bi si dal gor na svoje interese. Vaš sorodno dušo, na drugi strani, se boste in vse svoje talente in interese cvetela.

7) je vas in vas prisili grozi delati stvari svojo pot

V harmonično in srečen par dve ljudje govorijo, razpravljajo o stvareh in se strinjam. V napačno vrsto odnosa, ena oseba obvladuje drugo. Če je vaš fant poskuša te prisili, da stori stvari svojo pot, ne da bi zahtevali svoje mnenje ali, če mu grozi, da bo šel nazaj na dolžnosti, če ne počnejo stvari, ki ga želi - to je definitivno, nezdravo in narobe. Bolje je pobegnil!

8) Je spogledljiv z drugimi dekleti

Ali ste opazili spogledovanje tvoj fant z drugimi dekleti? Ali poskušajo biti očarljiv z vsako žensko sreča? No, tvoja prava ljubezen nikoli ne bo poskušal vas boli na ta način, zato, mislim... Morda je to znak, da se premaknete naprej?

9) je vas postavi na tla pred drugimi ljudmi

Ali je tvoj fant vas v zadrego, vas poziva imena in norčuje iz vas v javnosti? To je še en razpoznavni znak odnosa gospoda narobe je. Poskrbite, da ne sprejme njegovih manipulativnih poskusov, da vas nadzor in izpustil tega odnosa.

No, zdaj, če boste prepoznali nekatere od teh znakov, nato pa, zagotovo, igranje gospod narobe. To je čas, da spremenite smer in korak naprej!

Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...