9 znanih osebnosti, ki so se poročile z navadnimi ljudmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

9 znanih osebnosti, ki so se poročile z navadnimi ljudmi

9 znanih osebnosti, ki so se poročile z navadnimi ljudmi

To ni presenetljivo, da slavne običajno datum in poročiti druge znane osebnosti, saj bodo tako živijo v istem svetu in razumeti pritiske vedno pa v očeh javnosti. To ne more biti enostavno navaditi, da imajo objektiv fotoaparata, ki kaže na vas vsakič, ko tveganega zunaj pred vrati. Niso vsi zvezdniki so poročeni super zvezd; nekateri so se odločili, da si zunaj glitz in glamur na zvezdniški svet ljubezni in se poročila navadne ljudi. Če ste kdaj sanjali o tem, da swept off noge s MEGASTAR, tukaj so 9 znane osebnosti, ki si poročiti navadne ljudi.

1. Matt Damon

Če delate v baru, nato pa imejte odprte oči, ker nikoli ne veš, kdaj bo slaven vaših sanj hoditi in predlaga, da vas! To je tisto, kar se je zgodilo, da Luciana Bozán, bar ponudba tvorijo Argentina. Matt Damon je datiran Winona Ryder in Minnie Driver, preden je spoznal ljubezen svojega življenja, medtem ko snemanje. Ti dne za dve leti, se je poročila, zdaj pa imajo dva otroka skupaj.

2. Jeff Bridges

Susan Geston gotovo ni bil zvezda udaril, ko se je prvič srečala Jeff mostov, medtem ko je delala kot služkinja in natakarica; se je obrnila navzdol prvo ponudbo Hollywood Superstar je za datum. Ona je na koncu, čeprav, in nekaj so zdaj poročena 35 let in imata tri hčere.

load...

3. Christian Bale

Ko Sibi Blazic je svojo službo delati kot osebni pomočnik za Winona Ryder, je verjetno ni niti sanjalo, da bi bila prenehanju poroki Batman! Zdi se, da Batman igralec Christian Bale res dimnikar Sibi Blazic njenih nog, saj je kmalu po sestanku, par zbežala skupaj, da se poročita.

4. Robert DeNiro

Grace Hightower sploh ni vedel, kdo je Robert DeNiro, ko se je prvič srečal s filmsko zvezdo, medtem ko je delala kot hostesa v londonski restavraciji G. Chow je imel njen šef, da jo izpolnite na točno kdo je bil DeNiro. Tam je seveda ljubezen v zraku, da je noč, čeprav, ker so par zdaj poročena že več kot dvajset let in ima dva otroka.

6. Tobey Maguire

Nihče zares ne ve veliko o Spider Man zvezde zasebnega življenja Toby Maguire je, mu je všeč, da vse podrobnosti o svojih odnosih do sebe. Kaj vemo o Spidey, čeprav je, da je bil s svojo nakit oblikovalec žena, Jennifer Mayer, od leta 2003. On jo je spoznal, ko je bil snemala film "Seabiscuit" in se poročila leto dni kasneje.

load...

7. Vince Vaughn

Igralec Vince Vaughn dne Jennifer Aniston leta 2005, vendar se razšla leta 2006, z obtožbami, da je prevaral z igralko. Vse javnosti, ki obdaja slaven odnos odmevnih moralo biti preveč za Vaughn, saj v letu 2017, se je poročil z neznano kanadski nepremičninski posrednik, Kyla Weber, in imajo sedaj dva otroka skupaj.

8. Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld je padla za odnose z javnostmi izvršni Jessica Nederlander, medtem ko je delala na Tommy Hilfiger. Težava je bila, da je Jessica šele vrnil iz medenih tednih z gospodom NEDERLANDER! Na novo poročena Nederlanders so ločila štiri mesece pozneje, in Jessica in Seinfeld bila poročena naslednje leto.

9. Eric Bana

Avstralski rojen igralec, Eric Bana, je še en velik ime filmska zvezda, ki je krmiljena jasno igranje drugih celebs. Zmagal je "Bachelor of the Year" nagrado v letu 1996 in v letu 1997 se je poročil z relativno neznano publicist, Rebecca Gleason. To se zdi, da imajo zvezdniki, ki poročiti izven zvezdniški sceni trajajo dlje, saj so Eric Bana in Rebecca Gleason še vedno poročena in zdaj dva otroka.

10. Nicolas Cage

Nicholas Cage poskušala stvar slaven poroke, je bil poročen z obeh Lisa Marie Presley in Patricia Arquette, vendar se je odločil, da se odločijo za navadne dekle tretji čas okrog. Poročil se je Alice Kim, ki se uporablja, da je natakarica v restavraciji suši in korejski nočni klub v Los Angelesu Par ima sina z imenom Kal-El, ki je, če ne veste, je Superman pravo ime na domačem planetu Kripton.

load...