Ali sem zaljubljen? 8 prepričani, da znajo vedeti, ali ste zaljubljeni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Ali sem zaljubljen? 8 prepričani, da znajo vedeti, ali ste zaljubljeni

Ali sem zaljubljen? 8 prepričani, da znajo vedeti, ali ste zaljubljeni

Ali imate občutek za nekoga, vendar niste prepričani o tem, kaj je to?... Ali se sprašujem, kako naj vem, če si zaljubljen? No, danes imamo nekaj koristnih nasvetov, še posebej za vas. Poglejmo 8 zagotovo znakov, da ste se uvrščajo v ljubezni:

1) Lahko pozabi na svoj osebni prostor

Ali želite, da se skupaj s to posebno osebo ves čas? No, ljudje, ki so v ljubezni, običajno, ponavadi želijo preživeti ves čas možno s ciljem njihove obsedenosti.

load...

2) metulji

Ali on / ona vam to fuzzy občutek in metulje notri? Ali hodiš okrog z velikim nasmehom na obrazu, samo zato, ker ste vedeli, da je ta oseba v svojem življenju? Če je odgovor da, to je eden izmed zagotovo znakov, da ste v ljubezni! Včasih smo dobili metuljev, ki jih samo razmišljanje o tem posebno osebo ali ko smo dobili sporočilo SMS od njih.

3) Vidiš to osebo v prihodnosti...

Če sanjarjenje o porabi celo življenje skupaj, če si lahko predstavljate to osebo, da je pomemben del vaše prihodnosti, potem, definitivno, sta zaljubljena!

4) Vaš odločanja spremembe strategije

Ko ste v ljubezni, da ne bo odločitve, razmišljanje o sebi le več, boste začeli, da razmisli in predstavljam, kako bi vaša odločitev vplivala na vaše pomembne druge. Na primer, ko razmišljaš preselili, spreminjanje službo, ali pa preprosto, spremembo frizure, prva oseba, ki pops v tvoji glavi je on / ona, in začnete razmišlja, ali bi ta oseba želela vašo odločitev ali ne... Če si ne dajo sami najprej več in preuredite dnevne prioritete - ti, zagotovo, so v ljubezni!

load...

5) To ne gre le za spalnico

Ko ste zaljubljeni, ste hrepenijo za čustveno, duhovno in fizično zvezo s svojo posebno osebo! To ni vse o spalnico!

6) Ta oseba mora biti utrujen, ker on / ona je ves čas teče skozi vaš um ves dan!

Če se znajdete ne bi mogli spati, jesti, delo, branje, brez razmišljanja o tem posebno osebo, ste nenehno preverjanje telefona ali e-pošte, samo, da vidim, če je pustil sporočilo, potem ste, zagotovo, v ljubezen!

7) silen občutek empatije

Ljudje, ki so v ljubezni občutek, kot da bi naredil vse za njihovo posebno osebo, se veselili, ko se njihovi ljubljeni veseli in se počutijo drugi bolečino osebe, kot če bi bila njihova lastna... Če se znajdete v te vrste čustvene ozemlju, se prepričajte, , zaljubljen si!

8) Ta oseba se zdi kot nalašč za vas

Ko se počutite v ljubezni, ste nagnjeni, da se osredotoči in opazili le pozitivne lastnosti svojega posebno osebo in si spregledati njihove negativne plati. Ali to dekle / fant se zdi kot nalašč za vas? No, če je odgovor pritrdilen, ste v deželi ljubezni...

Torej, ste priznana od zgoraj naštetih znakov v vašem vedenju? Zdaj morda veste odgovor na vprašanje: "? Sem v ljubezni"

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni, v razdelku komentarju spodaj.

load...