Če še naprej delaš te stvari, nikoli ne boš našel tvojega gospoda | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Če še naprej delaš te stvari, nikoli ne boš našel tvojega gospoda

Če še naprej delaš te stvari, nikoli ne boš našel tvojega gospoda

Če pa se težko najti gospoda pravega, lahko resnica ta, da so preprosto preveč trudi. Ko ste iskali za to posebno fanta, in kar naprej konča z napačnimi tiste, ki jih lahko začutite, da ni nikogar tam zunaj, ki je pravi za vas. Resnica je, čeprav, res je nekdo za vsakogar in g desno se verjetno vas čaka v najbolj nepričakovanih krajev. Torej, ne obupajte vse upanje. Preberite teh deset stvari, ki jih lahko dobite na poti vas iskanju popolnega moškega za vas, če boste obdržali na njihovo početje.

1. Osvojeni stvari

Eden varen način, da prestrašiti fantje stran je, da začnete govoriti o poroki in otrocih v prvem dnevu! Moški potrebujejo čas, da pridejo okrog k temu, da je zavezanost vseh vrst, zato ne poskušajte na silo korak z naslednjo fant ste izpolnili. Če pa se bo zgodilo, se bo to zgodilo. Daj mu prostor, da pride do te odločitve v svojem pravočasno.

2. Zmenki napačno vrsto fantov

To se morda sliši malo preveč očitno, vendar, ali ste kdaj pomislili, da vas bo morda igranje napačno vrsto fantje? Morda si mislite, da veste, tip fanta, ki bi vam ustrezala, vendar si ne morem vedeti, dokler ste poskusili igranje druge vrste preveč.

load...

3. Nastavitev pričakovanja previsoka

Ali si preveč izbirčen? Prav bi bilo, da imate seznam lastnosti, ki jih pričakujejo v človeku in vaš seznam bi lahko preprosto predolgo. Imate standarde in da bo nekatere stvari, ki jih ni mogoče premaknil na ampak najboljši človek na svetu, za vas je lahko človek, ki ne izpolnjuje 100% vseh zahtev, ki so na svoj seznam želja.

4. Ne dobili ven dovolj

To je lahko tudi sliši malo preveč očitno, ampak, če ste vedno iti ven na istih mestih in z isto skupino prijateljev, boste vedno izpolnjevati iste ljudi. Push sebe izven vašega območja udobja in poskusite bo krajev, ki jih še niso bili, preden in potem boste spoznati nove ljudi. Lahko poskusite spremeniti svoje običajne dnevne rutine preveč. Nikoli ne veš, kdo bi lahko naleteli na, tudi če ste ga pravkar spremenili, če greš za skodelico kave.

5. Pisanje ljudje off prehitro

Ne se preveč hitro, da bi napisal fant off po samo enem ali dveh datumov. Ti pa res ne more spoznati nekoga v samo eno ali dve noči ven, tako da če je pa nekaj res grozno, daje fant priložnost, da bi našli svoje noge in odpre do vas malo več. Prvi datumi so res nenaravno in nerodno za oba ljudi, da spoznajo nekoga malo bolje, preden se odločite, da niso pravi za vas.

load...

6. Druženje s prijatelji preveč

Morda ste se odvrnili prave vrste fantov od vas celo približuje. Če se družiš s prijatelji ves čas, ljudje so zelo verjetno, da se odvrne in ne bodo želeli priti in govoriti z vami. Če vam gredo ven s prijatelji, dobili nekaj časa zase in potem boste ugotovili, da se bodo ljudje veliko bolj pripravljeni, da vam približati.

7. Ob predpostavki, da ni g pravi za vas

Prav bi bilo tudi, da ste sami odstopili, da misli, da ni g pravi za vas. Morda ste imeli slabe izkušnje v preteklosti, ali menite, da nihče ne bo nikoli te ljubim. Če imaš na ta način razmišljanja, potem boste verjetno kar vse napačne signale. Imajo malo več zaupanja, tako v sebi, in pri moških.

8. Ni videti

Bilo bi lepo, če bi se g Desni samo zavihati en dan, vendar je zelo malo verjetno, da je način, da boste srečali pravega človeka. Prizadevajo iskati človeka, ne pomeni, da ste obupani; to samo pomeni, da boste dobili, da izpolnjujejo več fantov, tako da boste imeli boljše možnosti doseganja pravega.

9. Poskus preveč težko, da bi pritegnili fantje

Lahko pretirano opravljate svoje poskuse, da bi pritegnili fantje preveč. Oblačenje na provokativen način in poskušamo biti življenje in dušo vsakega stranke bodo dobili pozornost, vendar pa morda ne bo pravo vrsto pozornosti. Bodite sami, se sprostite in pustite svojo osebnost, da ne govorim. G Pravica se bo človek, ki ljubi, kdo ste, ni oseba, ki si se pretvarjal, da je na zabavi.

10. Skoki v posteljo prehitro

Vzemite si čas dobili intimno preveč, saj je veliko ljudi narediti sodnik dekle o tem, kako hitro se je pripravljen iti v posteljo z njimi. Naj mu počakajte nekaj časa in, če je pravi tip človeka, bo počakati in on vas bo spoštoval bolj za to na dolgi rok.

load...