Flirting nasveti za dekleta: kako flirtati kot pro? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Flirting nasveti za dekleta: kako flirtati kot pro?

Flirting nasveti za dekleta: kako flirtati kot pro?

Če ste samski in pripravljeni, da se družijo, boste želi, da bi lahko flirt kot profesionalec. Namesto crash in spali v baru, hoje rdeče-soočajo s fantom, ker sem si ga preobremenjena z vadbo v kako ne flirt, boste želeli, da se vaši igri in kolutu off vrste strel -ass, srebrno-peresom eno-obloge, ki jih vidite v hollywoodskih potezami.

Toda niso vsi od nas lahko flirt, predvsem pa niso vsi od nas lahko flirt kot profesionalci. To traja določeno vrsto zaupanja, da bi lahko bounce kul linije in nazaj, in je potrebno malo znanja preveč. Torej, če ste iskali, da se oborožite s pravo obliko spogleduje tehnike, ki lahko vidite vi sami govoriti v vročem dnevu, si oglejte našo 10 preprostih nasvetov o tem, kako flirt kot profesionalec.

1. Uporaba The Room

Bad flirtanje lahko izvirajo iz pomanjkanja zaupanja, in če imaš pomanjkanje zaupanja prva stvar, ki jo boš naredil ob vstopu bar je sedel se navzdol na najbližjo razpoložljivo sedež - tudi če je zraven v kopalnico. Ampak ne samo to poudariti svoje pomanjkanje samozavesti, služi tudi za dvig ovire okoli vas. Konec koncev, če človek ne more dobiti nikjer blizu vas, on ne bo spogledujejo z vami, kajne?

load...

Naš predlog je, da si v sobo; uporabiti vse razpoložljiv prostor, in ne sedel v prvi sedež, ki pride na voljo, biti prilagodljiv in hodi okrog. Preverite, kaj je na drugi strani vrat - si morda le presenečeni, kdo ste naleteli.

2. Nekaj povedati

Obstaja dobesedno nič slabši od skuša flirt pred ugotovitvijo, da ste pero vezani, ker nimaš nič za povedati. Flirt, moramo biti pri volji, ampak nam pomagajo priti v razpoloženje - in za pomoč pri preprečevanju nam se Mucav - to je pogosto najbolje, da imajo nekaj v mislih, da smo želeli povedati. Torej, če ste na koncertu in opazite fant očesni stik z vami, pripravijo na neizogiben klepet jih prihaja z nekaj duhovito povedati.

3. Use Your Eyes

Naše matere, ki se uporabljajo, da nam pove, da je najboljši način, da se spogledujejo z zaklepanjem oči z njim, in kljub temu kos nasvet pa je stara kot čas sam, je še vedno surefire način, da se spogleduje kot profesionalec. Fantje ga obožujejo, ko jih pogledaš v oči in jim pove, vas zanima. Torej stop gledamo na tleh, pogledati v oči in se pripravimo za kemijo.

load...

4. Da se stvari luč

Obstajati mora res biti kontrolni seznam stvari, da ne rečem, ko spogleduje. Na primer, ne bi smeli iti v to, da vaša mačka pravkar umrl, ali ta tvoj bivši je zapustil si zdrobljen srca. In absolutno ne omenja mrtvih sorodnikov. To je le preveč temno. So ključnega pomena za spogleduje kot pro je vodenje stvari svetlobe, zabavno, zabavno in Jokey. Pogovor o veselih stvari, ga draži malo, in še naprej nasmejan. Prav tako ne pozabite, da se smejali svojim šalam. Lahko se celo smejati na svoj, dokler si smešen.

5. Vprašaj fanta, da jukebox

Če pa je ljubek fant stoji v bližini jukebox, zakaj ne hodi k njemu in vprašal, če mu bomo pomagali izločiti veliko pesem? To je preprost, a zelo učinkovit način za pridobivanje fant za klepet, in spogledovanje, medtem ko iščejo nekaj kul glasbe je odličen način za trgovino smeh in zgodbe.

6. Poskrbite, da je ulov Iščete 

Malo je točka gledamo na človeka, če boš poskrbel, da dejansko ne ujamejo iščete. Ni nevljudno, da preverite vroče fant, in ne bi smeli nerodno za ujeli ven. Namesto, da bi ujeli vse del igranjem spogleduje. Če vidiš nekoga, ki vam je všeč, bi morali narediti točko pogledal čez se mu nekajkrat, dokler vas ujame. In namesto da pogledajo stran v tistem trenutku, morate mu nasmeh. To mu takoj pove, da vas zanima.

7. Molči At Bay

Eek! Vi ste se pogovarjali / spogleduje 10 minut in kar naenkrat se je uspavati v pogovoru. Sami se odločite, da imajo požirek vaše vino v upanju, da je pravi nekaj, vendar se zdi, da je na tem, da preveri njegov telefon. Da bi se prepričali, da je molk nikoli ne gredo na predolgo, je treba hitro nekaj vprašam. Vprašaj karkoli. No, ni kaj. Ne vprašajte, kako bi želel, da umre, če pa je pesem igral v baru, vprašal, če mu je všeč pesem.

8. Relax

Če krat roke, boš videti kot ženska scorned, ki ima na dan iz pekla. In noben fant se dogaja, da pristop, da se vrste dekle. Da bi se prepričali, da iščete dostopna in pripravljeni, da fant, ki vas zanima, kar potrebujete, da se sprostite svojo držo. Spusti vse ovire okoli sebe, nasmeh in ga poglej v oči. On potrebuje dober znak, da ste se spogleduje z njim, in številka ena način, kako to storiti, je prek pristopen govorico telesa.

9. Se zabavajte!

Spogledovanje nasvetov za dekleta niso zapletena sploh. Preden karkoli drugega, se spogleduje naj bi bilo zabavno. Zapomni si to! Če ste pristop spogledovanje, kot da gre za zapleteno igra, ki lahko igrajo samo profesionalci, se boste počutili ustrahovali, bo težko, da ne čutijo v zadregi. Toda z opozorilom se da zabavno je ime igre tukaj, boste odvrgli nobene čustvene prtljage, ki vas obdaja, in boste uživali pogovor še veliko več.

Ni pričakovanja, ko gre za spogleduje; človek sploh ne ve, kdo ste, da samo še nekaj dobrih starinski zabavo z njim.

10. Kompliment Him

Laskanje morda boste dobili nobenega kjer s promocijo dela, vendar pa vam pride povsod po spogleduje areni. Nas dekleta samo radi, da je treba pohvaliti, vendar morate vedeti, da fantje jo ljubim. Če imate radi svoje lase ali njegov nasmeh, ne bodite sramežljivi v najem mu vedeti. Seveda vam ni treba pretiravati s pohvalo (ker je preveč "AWW, I LOVE si..."), lahko dejansko začeli prestrašiti slabo pogl, vendar ni nič narobe z enim ali dvema.

Kakšne so vaše najboljše spogleduje nasvetov za dekleta?

load...