Ideje o predlogu za zakonske zveze: 8 najbolj romantičnih mest za predlog | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Ideje o predlogu za zakonske zveze: 8 najbolj romantičnih mest za predlog

Ideje o predlogu za zakonske zveze: 8 najbolj romantičnih mest za predlog

Ko ta trenutek pride za vaš mož, da bi dobili dol na kolena (ali če ste človek, potem za vas, da dol na kolena za to zadevo), da je v 21. Stoletju, tako da boste želeli, da to, da se je z lokacija, ki je nekaj posebnega. Recimo, da je bil predlog soočajo z več kot Big Mac res ne bo storila, bo to? Če načrtujete, da predlaga, da vaše boljše polovice, nato pa preberite osem Snubitev ideje nekje, malo bolj romantično kot McDonalds, da to storite:

1. Zapuščen plaže

Z sonce zahajalo za obzorjem in treskav valovi na peščeni obali, kot svoj edini hrupa v ozadju, kako romantično lahko dobiš ?! Če zasebni karibskem otoku je iz svojega cenovnega razreda, potem vzemite piknik in steklenico šampanjca do plaže bližje domu.

2. Balonom

Eden od najbolj romantično poroko predlog idej bi bilo predlagati, medtem ko plujejo v toplozračni balon. Tiho drsenje nad krošnjami na afriški safari bi bilo idealno, vendar pa lahko najamete balonom potovanje v vse vrste različnih lokacijah, je to idealen kraj za predlog, visoko nad svetom, gledal sedaj vsakdo tečeta o svojem poslovanju.

load...

3. Strehi restavracije

Še eden od priljubljenih predloga poroka idej je, da to storite v restavraciji na strehi. V vsakem mestu, v kateri koli državi na svetu, je nekaj čudno romantičnega jedilnico vrhu velike stavbe. Gledala čez Geografija, gledaš utripajoče luči spodaj, to je prizor, ki ga bosta zapomnili za mnoga leta; ali lahko greš v Pariz, in predlaga, da vaši dami na vrhu Eifflovega stolpa.

4. Na zasebni jahti

Morda si mislite, da je zasebna jahta samo za milijonarje in jet setri, vendar ti milijonarji niso neumno. So najem jih, ko jih ne uporabljate! Lahko jahte v večini obmorskih krajih, tako da si sončni zahod križarjenje na valovih in svojega partnerja presenetite z obročem!

5. Kje ste se prvič srečala

Ena izmed najbolj romantičnih in lepih predlog zakon ideje bi bilo, da bi potovanje po spominu pasu in ponovno obiskati kraj, kjer ste prvič izpolnjeni. To je popoln poziv za nekaj res sirast linij, kot "je to, kjer se je začela naša ljubezen, in to, če ga bomo pečat". Ali pa preskočite sirast vrstice, če vam je ljubše, da je še vedno lep način predlagati.

load...

6. Predlagajte pri delu

Najbolje, da se zelo prepričani o verjetni odgovor, preden poskusite to ena, ali pa bi se res nerodno za oba, vendar predlog presenečenje pred prijatelji in kolegi, lahko zelo romantično. To je javna objava vaše resnične in nesmrtna ljubezen drug za drugega.

7. Predlog božični plima

Bivanje v domu skupaj za božič? Potem je to odlična priložnost za predlog presenečenje. Skrije obroč znotraj kateremkoli prisotna ali na dnu božično nogavico. Kaj je bolje božično darilo bi lahko dal na eno, ki jo ljubiš?

8. Na romantični oddih za dve osebi

Smo namenoma preprečiti da se ta seznam romantičnih destinacij po vsem svetu, je dovolj potni podjetja delajo to! Ampak, destinacije, kot so Pariz, Benetke ali Fidži še vedno veliko krajev za vaš izraz ljubezni, vendar vam ni treba imeti veliko bančno stanje, da bi vaš predlog posebnega, le malo načrtovanja.

Kakšen bi bil vaš predlog sanje? Vas prosimo, da delite svoje poroke pri predlogu za ideje v komentar oddelku spodaj.

load...