Iskanje ljubezni? preproste korake in nasvete o tem, kako najti pravo partnerja za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Iskanje ljubezni? preproste korake in nasvete o tem, kako najti pravo partnerja za vas

Iskanje ljubezni? preproste korake in nasvete o tem, kako najti pravo partnerja za vas

To je lahko zelo težko najti pravega partnerja, še posebej, če vemo, da ljudje spreminjajo, nekateri ljudje se obnašajo različno v stalnem razmerju, ne pa samo igranje, in včasih lahko preprosto napačno razumel osebo. Nič v življenju prihaja z garancijo litega železa, vendar pa obstaja nekaj načinov, ki jih je lahko malo bolj gotov v tvoji glavi, da bo oseba, ki omogočajo dober partner in tu so samo nekateri od njih...

Najprej si oglejmo 3 preprostih korakih o tem, kako najti pravega partnerja za vas:

Korak 1. Zapišite seznam razlogov, zakaj imate radi sebe...

Da, razumel sem prav. Še preden se začne iskati partnerja, morate nedvomno in brezpogojno zaljubila v sebe, saj je na svetu se lahko zaljubijo v osebo, ki ne ljubijo sama / sam? Zato, prosim, ne to malo vadbe in napišite seznam stvari, zakaj mislite, da so super in super, in zakaj imate radi sami (bo to vajo se boste počutili odlično in bo povečala svojo samozavest, obljubim). Če ste nikoli ni razmišljal o tem, preden in nikoli izrazil ljubezen do sebe, no, morda je to pravi čas, da to spremeniti?... Če ste kristjan in potrebujete dokaz Božje odobritve za to, tukaj je referenčna Sveto pismo : "Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe« (če Bog tako pravi, je to pomeni!). Ko sprejmete in sami radi popolnoma in v celoti (odpuščati si je prav tako pomembna), bo veliko lažje za vas, da bi našli ljubeč in skrben partner za srečno in harmonično razmerje, za partnerja, ki bo radi in vas sprejme za, kdo si v resnici so... Pravzaprav, počne to self-ljubezensko vajo lahko koristno za vsakogar, ne samo za tiste, ki iščejo ljubezen...

load...

2. Korak: Ugotovite, kaj hočeš

Tudi ko smo poskušali izbrati nove čevlje v trgovini, vzamemo čas, poskusite različne tisti na in pogledam v ogledalo večkrat... No, verjetno čevlje in partner ni ravno prava primerjava, ampak boste dobili moj point. Ko iščete čudovit, ljubeč partner za življenje, je tisočkrat bolj pomembno, da je prava izbira, potem čevlje. Torej, da bi dobili točno tisto, kar želite, morate vedeti, kaj je to, da hočeš... No, jaz ne vas, da napišete velik seznam lastnosti (čeprav je to lahko dobra stvar preveč)... Namesto tega predlagam, da jo zapišite in opisali vaš odnos s tem "idealnega" partnerja. Kako bi se počutili, zraven njega / njo? Kaj bi storili skupaj? Kako on / ona vas zdravi?... Predstavljajte si, da v tvoji glavi idealno razmerje in ga opisujejo na papirju. Ta korak bo pomagal sestaviti sliko o tem, kaj si resnično želite, in da bo vaše vodilo.

Korak 3. Zakon! Get up, obleko gor in pokaže!

Ko veš, kaj hočeš, zdaj je čas za ukrepanje, ker če boste ostali doma, čaka, dokler vaš "idealen" partner bo knock vaša vrata, da bi v resnici nikoli ni zgodilo; in ne bom vas vabi, da nujno začeti iskati... Namesto, vas vabim, da je treba pripraviti in pokazati v različnih krajih, kjer lahko tvoja prava ljubezen te najdejo, in verjemite mi, se lahko zgodi v najbolj nepričakovanih mestih... Poiščite nekaj krajev in dogodki, kjer lahko vi in ​​vaš potencialni partner mogel izpolniti: delavnice, predavanja, dogodke in online dating straneh sčasoma; in kaj on / ona vas spoznal tam...

load...

Zdaj pa si oglejmo nekaj splošnih nasvetov o tem, kako izbrati pravi partner za vas:

1. Poiščite nekoga, ki vam je všeč, da govori, da, kakor tudi za poslušanje

Izgleda, metulji in razburjenje lahko vsi delamo za veliko začetno atrakcija, ampak kot čas gre naprej, v pogovoru z enim bo druga bolj in bolj pomembno. Če vam ne morem povedati drug drugemu vse in medsebojno ponujajo naklonjenostjo rami jokati naprej, potem je verjetno, da niste našli pravega partnerja še.

2. Ne skoči v zakon prehitro

Ljubezen na prvi pogled morda deluje v filmih, vendar to ni pogosto, da tako v resničnem življenju. Včasih pravimo dvorjenje, zdaj pravimo igranje, vendar pa znaša isto stvar, poskusno vožnjo, da vidim, če boste res je združljiva na dolgi rok.

3. Skupni smisel za humor

Skupna smisel za humor res vam bo pomagal skozi življenje skupaj. Poskrbite, da vaš potencialni partner boste smejali in ste lahko prepričani, da bo lahko dal nasmeh nazaj na obrazu v teh dneh v prihodnosti, ko bo občutek navzdol.

4. "... Od obilja srca usta govori..." 

Pozorno poslušati stvari, da vaš partner pravi in ​​ne čopičem pripombe, ki jih ne želite, da zapustijo pod preprogo. Ljudska osebnost ne pridejo v njihov pogovor, tudi če oni poskušajo skriti nekaj, tako da poslušate trd in ne pozabite, vam verjetno ne more spremeniti svojih stališč.

5. Ne iskati ogljikovega kopijo

Vaši osebnosti v dolgoročen odnos je treba med seboj dopolnjujejo, vendar ne sme biti popolnoma enaka. Izogibajte se gre za nekoga, ki je ravno tako kot vi ali pa bo kmalu zmanjkalo stvari govoriti in življenje lahko postane precej dolgočasno.

6. Bolje je biti sam kot v slabi družbi

Ne pustite, da strah izreči svoje srce. Morda ne želijo biti sami, ampak da je veliko boljša opcija, kot pa v nesrečnem razmerju. Strah pred osamljenostjo naredi veliko ljudi začne, in ostanejo v slabi odnosi - situacija se je treba izogniti za vsako ceno. Ni čudno, George Washington je dejal: "Bolje je biti sam kot v slabi družbi."

7. Ne vedno iti za "svojo vrsto"

Jarku svoje vnaprej zasnovan ideje o tem, kaj naredi vaš tip partnerja in poskusite nekaj drugega za spremembo. Ljudje lahko rastejo na drug drugega in včasih so razlike točno tisto, kar ohranja odnos zanimiv.

8. Poiščite ključnih temeljev partnerstva

Pozabite na drobne in nepomembne vidike in se prepričajte, da so osnove v mestu prvič. Glavne lastnosti ljubezni, skrbi, poštenosti, integritete, prijaznosti in spoštovanja vas bo skozi življenje skupaj, če pa jim manjka, bi morali biti v godlji.

9. Preverite svoj odnos s svojo družino

Oseba, ki je ljubeč in skrben odnos s starši in družino, je najbolj verjetno, da bo ljubeča in skrbna oseba v razmerju. Zdi se, kot velik posplošitev, da bi, ampak, če ste razmišljajo postajajo "družina" s to osebo, potem boste želeli vedeti, kako se obravnavajo svoje.

10. Bodite prepričani, da ste lahko sami okoli vašega partnerja

Pomembno je, da imate še vedno prostor za dihanje v razmerju in biti sami. Vaš dom mora biti varen prostor, kjer lahko vsede in se sprostite v vašem udobno pižamo, in spusti vse pretvarjanja in ki deluje. Če je vaš partner želi, da bi bil nekdo drug, ne pa oseba, ki v resnici ste, potem morda bo vaš partner našli namesto nekoga drugega. Preživite svoje življenje z osebo, ki vas naredi z veseljem, ne pa z nekom, ki ga potrebujete za vtis.

11. Eno pomembno vprašanje...

Vprašajte se to koristno vprašanje: "Ali sem postal boljši človek, ko sem zraven njega / njo?" Če je odgovor "da", potem ste zagotovo na pravi poti.

Ali imate druge nasvete za tiste, ki iščejo ljubezen? Kako najti pravega partnerja? Vas prosimo, da delite svoje dating znanje v komentar oddelku.

Ostanite srečni in verjamem, da bodo tisti, ki iščejo ljubezen našli!

load...