Kaj fantje v deklicah več kot dober izgled? 10 kvalitet | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kaj fantje v deklicah več kot dober izgled? 10 kvalitet

Kaj fantje v deklicah več kot dober izgled? 10 kvalitet

Seveda, ko je človek prvič sreča dekle, ki se je pritegnil njen fizični izgled in dobi svoj prvi vtis, ki temelji na merilih, ampak ko komunikacija gre še dlje, se začne raziskati notranje kvalitete dekle. Na tej stopnji odnosa, njegova privlačnost gre dlje od lepi obraz, je podzavestno išče določene lastnosti notranje lepote in se zaljubi v "celoten paket" :). Pogovorimo se o tem, kaj fantje, kot pri dekletih več kot dobro izgleda, ali ki kvalitet men zdi zelo privlačen za ženske.

1) Ona skrbi zase. Kot sem že omenil, je prvi vtis, ki temelji na videzu, vendar to ne pomeni nujno, da je supermodel. Ona skrbi za njeno ličila, izgleda lepo, njeni nohti so kot nalašč, ona vedno nosi neverjetno parfum, njeni čevlji so sijoče, njeni lasje vedno videti svileno in sveže. Vse te malenkosti so samo podatki, ampak fantje jih ponavadi opazimo in najti dekle, ki skrbi zase - zelo privlačno.

2) Ona je smešno. Fantje uživajo na približno dekle, s katerimi lahko ima dober hihitanje. Humor je odlično orodje, da bo vaše sporočilo enostavno in vaše pogovori - zabavno. Ne samo fantje, kot ko je dekle finny, ampak tudi obratno.

load...

3) Smart. Fantje cenijo dekleta, ki imajo določeno izvirnost v svoje misli, in s katerimi se ne morejo samo smejati in zabavati, ampak tudi govoriti in deliti mnenja. Dekleta, ki so pametni in lahko sprejme same dobre odločitve so zelo privlačne.

4) Je pozitivna, se nasmehne... Dekle, ki je optimističen in pozitiven pogled na življenje, je veliko bolj privlačna kot tisti, ki stalno pritožuje in govori o svojih problemih ves čas. Pozitivna punca je sposobna sama ljubezen, in zato, da ljubim svojega moškega, ona jo varuje notranje sreče, veselja in dobre volje, in to pozitivne lastnosti ji dajejo veliko energije, ki je zelo privlačna. In še en preprost nasvet je - nasmeh. Ko nasmeh, bo človek občutek, da ste dostopna in prijazna, in da je bolj verjetno, da nasmeh nazaj.

5) Posluša. Ko je dekle redek dar iskreno poslušalca - je to "znanje" zelo cenijo moški. Je pozoren, sposoben poslušati in dati ustrezno povratno informacijo... Fant se veselim, da preživijo več časa s takšno dekle.

load...

6) Ona je ženska. Zdaj, v času emancipacije ženskega, veliko samozavestnih in neodvisnih dame imajo lastnosti bolj moško lik kot moški. Določene so, močni in odgovorni... In večina moških jih lahko videli le kot dobrih poslovnih partnerjev, in ne kot ljubečega Soulmate za ustvarjanje družine. Moški in ženske so zelo različni, fizično, čustveno in v mnogih pogledih - to je razlog, zakaj se dopolnjujeta. Ko dekle obnaša kot fant, je bolj verjetno, da se obravnava kot le prijatelja, prijatelja in ne očarljivo Soulmate. Ženskost lahko pomeni veliko stvari: čutnosti, šarma, topline, elegance... Z drugimi besedami - morate ljubiti svojo notranjo žensko. Če dekle je ženska in njen odnos, obnašanje in osebnost odraža to, da ne bo težko, da bi pritegnili velik človek. Ko se človek počuti svojo skrb, ljubeč in nežen duha, ne more pomagati, ampak želja, da je v bližini.

7) Ona je malo skrivnosten. Še posebej na začetku razmerja lahko to kakovost je res privlačna. Dotik skrivnost pomeni, da vam ni vrgel na vaš fant vsako najmanjšo podrobnost vašega življenja takoj in ne delijo vse težave, ki jih imate. Daj mu prostor za domišljijo in bo veselim izvedeti več. Skrivnostni dekle zdi bolj zanimivo, da večina fantov, saj jim daje nekaj, da ugotovimo. Toda preveč skrivnost ni, kaj mislim. Samo, postopoma, naj berejo sami ", stran za stranjo", pa mu ni dala celoten življenjepis vaše "knjige" takoj.

8) Je prijazen. Ponavadi, če človek išče življenjskega partnerja, išče neko pomembno lastnost značaja - prijaznost. Fant ne želi njegova punca, da je zlo, muhasto ali za vedno čemeren. V primeru dolgoročnega odnosa, dobre in privlačen izgled iti na drugo mesto in fant se zaljubi v notranjo lepoto, dobre lastnosti in prijaznosti svojega partnerja.

9) Ona je iskren. Lie odbija ljudi, vreme pa je fant ali dekle. Šele, ko lahko vaš partner v celoti in popolnoma zaupate - vaš odnos je lahko trdna in močna. Ena laž lahko uniči dolgoletne zaupanja v eni sekundi. Pomembno je, da se vedno spomnim tega.

10) razumevanje. Ko je dekle sposoben razumeti njen partner in ona mu lahko celo podpira v njegovih prizadevanjih in delite svoje hobije ali svojo ljubezen do nogometa, ona bo zagotovo nekaj posebnega srcu.

Torej, kaj fantje kot pri dekletih? No, to je pomembno imeti v mislih, da imajo vsi ljudje različne okuse in poiskati dokončno recept za uspeh z nasprotnim spolom bi bila popolna utopija. Zato je, tako kot v mnogih drugih stvari, ki jih je treba poslušati svojo intuicijo in uporabite svojo izkušnjo.

Popolnost ne pozna meja, zato vedno obstaja prostor za izboljšave. Končajmo s citatom: "prišli smo, da ne ljubim ga najde pravo osebo, ampak z učenjem videti nepopolno osebo popolno".

load...