Kaj ljudje želijo od tebe, vendar ne bodo nikoli povedali? 9 stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kaj ljudje želijo od tebe, vendar ne bodo nikoli povedali? 9 stvari

Kaj ljudje želijo od tebe, vendar ne bodo nikoli povedali? 9 stvari

Obstajajo nekatere stvari, ki jih ljudje resnično želijo od vas, vendar vam oni nikoli ne bo povedal. Danes pa se te stvari jasne in pogled na nekatere od najbolj osnovnih potreb fantje imajo. Naj odkrili kaj moški želijo:

1) spoštovanje

No, to je verjetno eden od najbolj pomembnih in življenjskih potreb, da imajo vsi ljudje. Vsak fant želi svojo damo, ki ga spoštujejo. Kaj to pomeni? No, ga samo kažejo, da je pomembno za vas, in da so njegove misli, besede in dejanja. Spoštuj svojega gospoda v vsakem trenutku, tako zasebno in javno.

load...

2) občudovanje in pohvale

Vsi ljudje želijo, da bi občudovali njihove ženske. Ti, tako kot mi, dame, ne, uživajo spoštovanje in hvaležnost. Prepričajte se, da svoje iskreno spoštovanje svojega partnerja. Videli boste, da je to bo ljubezen! Moški bo všeč in bo namenjen za žensko, ki resnično ne le spoštuje, ampak mu iskreno občuduje. V zameno bo dal svojo ljubezen, skrb in prijaznost.

3) Podpora

Vsak človek ima lahko težke čase v življenju in je resnično potrebuje svoje ženske podpreti, motivirati in ga spodbujajo v teh obdobjih. Človek, ki je neomajno podporo svoje ljubeče ženske lahko dosegli veliko več v življenju, kot človeka, ki nenehno dobi samo kritizirali njegovo gospo. Verjemi v svoj človek. On mora vedeti, da ste vedno ob strani, da ga imaš rad in ti ni vseeno.

load...

4) Smile

Ko fant pove, da ljubi svoj nasmeh, je res pomeni. Lep nasmeh od ljubečega partnerja lahko ne le svoj dan, poleg tega pa bo, da se počuti ljubljen, negovane in cenjeni. Zato je radodaren in dal nasmeh na svojega partnerja. Pokaži mu, da ste zadovoljni s svojo strani.

5) Spoštovanje

Ko dekle ali žena ceni njen mož in njegova prizadevanja, ko mu pove, da je bila hvaležna - je pripravljen storiti še več za njo. Zato, nagraditi svojega partnerja s svojo iskreno zahvalo in nikoli ne pozabi reči "hvala", tudi za tiste najmanjše dobre stvari, ki jih vaš gospod počne za vas.

6) Moški ne skrbi, kako izgledate

No, se bo večina moških nikoli vam povem, da delajo skrbi, kako izgledate, vendar glede na številne raziskave in ankete, ljudje cenijo vse naše vsakdanje napore. Fantje všeč, ko skrbi o sebi, ko nosijo lepe obleke in visoke pete, če vaši lasje videti super in ko vonj neverjetno, čeprav pogosto, pa vam bo povedal, da jim je všeč naravna. Z "naravni" pa pomeni, da imajo radi svojega Boga dano, resnično, Nevještački in lahkoten lepoto. Res je, da se običajno ljudje ne težijo k temu radi ličila ali parfum preobremenitve, vendar pa, vsekakor, ne cenim vaš trud, ki se precej za njih.

7) Kindess

Moški ne potrebujejo vašo prijaznost. Radi jo, ko jim pokazali, da vam ni vseeno, ko se nasmehneš in se posvetujte z njimi s to lepo in prijazno ton glasu. In, iskreno, ki ne bi bilo všeč?

8) Razmerje

Tudi če ste poročeni za zelo dolgo časa, ali ste srečno igranje, vaš mož želi, da bi njegova resnična in zvesta prijateljica, spremljevalec, s katerim je mogoče deliti dobre in slabe stvari. Zato ne zanemarjajo svoje kvaliteten čas skupaj, ko lahko odkrito komunicirajo, izmenjujejo ideje, govorimo o različnih stvareh in se ne le ljubitelji, ampak tudi veliki prijatelji. Obstaja rek: "Če hočeš biti srečen, poročiti svojega najboljšega prijatelja." Smiselno je o mojem mnenju.

9) ljubezen in romantiko

In končno, najbolj očitna stvar, da morajo moški in ženske - je ljubezen, ampak fantje le redko priznavajo, da jim je všeč romance. Čeprav moški, pogosto, ne govori o tem, nekateri fantje težko izražajo svoja čustva in mnogi poskušajo igrati težko, moški zagotovo ne potrebujejo ljubezen. Pogosto moški dvom v njihovo sposobnost, da se romantična, zato, če ste v razmerju, poskrbite, da pokažejo svojo partnersko ljubezen in tudi spodbujajo svoje romantične prizadevanja, mu povem svoje občutke, navdih in ga deliti svojo in izrecno ljubezen s svojimi dejanji - da bo vaš partner srečen.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti razmerje koristno.

Kakšne so druge stvari, ki jih moški ne želijo pri ženskah, vendar pa nikoli ne bo povedal? Prosimo, delite svoje dating in odnos nasveti za ženske v razdelku komentarju spodaj.

load...