Kaj najprej opazijo o dekletih? 10 stvari | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kaj najprej opazijo o dekletih? 10 stvari

Kaj najprej opazijo o dekletih? 10 stvari

Ne želimo, da se boste počutili paranoičen, vendar ste vedeli, da so fantje ves čas opazoval dekleta in da neposredna sodb o njih? To ni samo Sjemenast tisti v Crvljiv dež plašči, bodisi so vse to; to je neke vrste človek, za hobi! Torej, kaj so iskali, ko so tot nadoknadili rezultat, o svojih prvih vtisih Scorecard? Oglejte si te namige o tem, kaj ljudje opazili najprej o vas:

1. Kaj vi opazili najprej? Tvoje oči

Oči so okno v dušo, kot pravijo. Ponavadi, ko ste prvič spoznati nove ljudi, ki jih pogled naravnost v oči. Tvoje oči lahko pove veliko o vaši osebnosti, vaše razpoloženje in o tem, kaj si mislite o drugi osebi. Ko človek gleda na vas prvič, gleda naravnost v oči in se glasi podzavestno sporočilo, ki ste ga pošilja: to je lahko "ljubim te na prvi pogled" sporočilo ali "Ne želim, da govori, da ste se prijavite ali "kaj je samo bilo sporočilo prijateljih... Ja, oči ne govorijo.

load...

2. Kaj vi opazili najprej? Tvoji lasje

Morda ste mislili, da bo prva stvar na seznamu postavo, a hkrati bo večina rdeče krvnim samci da pogled na vašo obliko, to je za lase, da se najprej pove. Če ste poskrbeli za vaše lase, je zelo verjetno, da boste poskrbeli za vse ostalo preveč. Tudi ankete in raziskave kažejo, da večina moških raje deklet sredi dolžine ali dolge lase, ker se jim zdi to žensko, očarljiv in privlačen.

3. Kaj vi opazili najprej? Tvoj nasmeh

Fantje vedno opazili lepo nasmeh. Dekle, ki lahko nasmeh je običajno vesel, radodaren, odhodne in prijazno tip osebe, A mrk je opozorilni znak za nekoga, ki je tako, preveč resno.

load...

4. Kaj vi opazili najprej? Vaša oblačila

Oblačila, ki jih nosijo povedati veliko o vaši osebnosti; tako zelo, da bi se lahko tema za celotno mesto! Niste naj sodi knjige po platnicah, ampak vaša oblačila lahko pokažejo, če ste prepričani, ali plašen, ste ponosni na svoj videz ali pa ne, ste malo upornik ali konformističnega in še veliko, veliko več…

5. Kaj vi opazili najprej? Prijatelji

Kdo vas vodi podjetje z lahko rečem veliko o tebi. Če so vaši prijatelji medenine in glasno, potem so možnosti, da se tudi vi. Pazite, ta lahko celo preglasijo svoj videz v sodbi deleže; si lahko samo oblečen pametno danes na razgovor za delo, vendar običajno videti kot prijatelji.

6. Kaj vi opazili najprej? Vaši čevlji

Nikoli ne pozabite na čevlje, pravijo veliko o tebi. Scruffy, nosijo par superge pomeni pomanjkanje skrbi, ker je srčkan par novih visokih petah kaže zaupanje in pogum.

7. Kaj vi opazili najprej? Koliko si dal na ogled

Tam je zelo tanka črta med zapeljiva in neprimerno. Namig za cepitev ali nogi, je veliko bolj privlačna kot celoti, v obraz, eksplozija mesa! Prikaži preveč in človek bo videti, ampak da bo treba razmišljati "Super, ampak jaz ji ne bi danes".

8. Kaj vi opazili najprej? Vaš sprehod

Ne naučijo manir in Obnašanje na Posh zaključna šolah za nič. Samozavestni, milostiv sprehod vas bodo opazili pri vseh pravih razlogov. Hodi kot dama in ne kot človek in boste obrniti nekatere glave.

9. Kaj vi opazili najprej? Kaj ste izvedbo

Lahko govorimo o ročno vrečko tu in, ja, če imate vrečko velikosti majhne letalonosilke, ki bi dokazovalo veliko vzdrževanja, vendar je največja izdalo vseh je nakupovanje! Je Walmart ali je to Louis Vuitton? Je to knjigarno ali športna trgovina? Ali je dojenček trgovina? Vaši nakupovalne torbe more dati vse proč.

10. Kaj vi opazili najprej? Tvoje telo

Če je na seznamu tale uvršča odvisno od fanta, vendar se bojimo, da pravijo, da je tu. Na žalost je res, moški pa pogled na vaše prsi in svoj plen. Zavedaj se!

Katere druge stvari na svoje mnenje fantje opazili najprej o dekletih? Delite svoje ideje v komentar oddelku spodaj.

load...