Kaj naredi žensko privlačno za moškega? 10 nasvetov iz perspektive fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kaj naredi žensko privlačno za moškega? 10 nasvetov iz perspektive fanta

Kaj naredi žensko privlačno za moškega? 10 nasvetov iz perspektive fanta

Ste bili iščejo skrivnosti, kaj je ženska privlačna za moške? To ni raketna znanost, ker so moški precej naravnost naprej bitja res. So pick up za večino stvari, da presodi, dekle, ki ga samo gledaš njo in, je treba opozoriti, da so zelo hitro sodit! Torej, dobil pred igro in branje teh deset nasvetov o tem, kaj bo ulov moško oko in dobili pravico vrste pozornosti od moških:

1. Zahrbten peek kože

Manj, je vsekakor bolj, ko gre za utripajoče nekaj gole kože. Preveč bo odcep, ampak bo subtilna, mučnega peek voziti človeka divje in se mu želijo priti do vas bolje vedeti, in željo, da bi izvedeli več.

2. Ženska v stiski je človek sanje

Men samo ljubezen jahanje na pomoč je dekletu v stiski. V bistvu, moški radi, da pokažejo svojo moč; tako da, če zaprosi za njegovo pomoč, nato pa bo hitro odzvati, to mu daje priložnost, da pokažejo, koliko je človek ga je; jim je všeč!

load...

3. Oh, da nasmeh!

Kaj naredi ženska privlačna za moškega? Ni dva načina o tem, bo nasmeh zlahka podvojiti privlačnost! Lahko bi celo postavite supermodel poleg Miss Povprečje in, če je gospodična Povprečno je bil nasmejan in supermodel ni bil, da bi bilo Miss Povprečna da bi človek šel za.

4. Oči... Globoko kot ocean...

Očesni stik s fantom, bo zagotovo, da ga bolj privlači vas. Nekatera dekleta mislijo, da je stik z očmi je malo naprej in da je sramežljiva, nedolžen pogled bolje, vendar to samo naredi si poglej hladen in nezainteresiran.

5. Potrudi

Izgleda niso vse, ampak dekle, ki si je prizadevala za iskanje lepo dobili fanta pozornost. Nimate, da obleko za devetic, vsakič, ko greš ven, ampak skrbi osnov bo še dolgo pot. Jutranje dobro in videti dobre volje, ne samo da si videti čudovito, vendar pa bo tudi, da ste bolj samozavestni, kar je še ena lastnost v žensko, da moški zdi zelo privlačna.

load...

6. Zapeljiva, mehka glas

Saj ni treba, da bi govornost lekcije, da bi lahko lepo govoriti, ampak tudi govorijo, ženska z mehko, zapeljivo glas je določen vklopiti za človeka. To je vse o nadzoru; mehak in nežen glas, je veliko bolj privlačna za človeka, kot eno Piskav in kričal!

7. Stroke njegov ego z nekaj spogleduje

Spogledovanje je učinkovit umetnost, ki lahko vsako dekle učijo; to traja le nekaj prakse. Udarec Mans ego z nekaj nedolžnega spogleduje in boste kmalu dobili svojo pozornost, in to vam bo dal ulicah pred konkurenco.

8. Pustite dolgotrajen spomin z dobro parfum, vendar ne pozabite, malo gre daleč!

Vonj je eden od naših najmočnejših čutov in moški radi vonj ženske. Dober, vendar ni nepremagljiv, parfum bo moške glave pa v vašo smer in pušča dolgotrajen spomin z njimi preveč.

9. Vljudnost

Kaj naredi ženska privlačna za moškega? Skupna dovoljenjem bodo dobili dolgo pot. Če človek ima odprta vrata za vas, ali vam je suknjič, ko se počutite hladno, nato pa nasmeh na njega in reči "hvala". Moški ceni preproste stvari, kot je ta; Fantje najti dekle, ki ve, kako se reče "prosim" in "hvala", veliko bolj privlačna, kot nesramno žensko, ki traja vse samoumevno.

10. Girly dekleta

In končno, jarku tomboy videz dekleta, večina moških ne zdi privlačna na vse! Men res cenijo žensko ženskost, to je tisto, zaradi česar ste drugačni od njih ob koncu dneva, in to je tisto, kar jim je všeč! Tako igrajo na najboljši atribut, ki ste jih in deluje kot dama.

Kaj naredi ženska privlačna za moškega? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...