Kaj ženske postanejo privlačne pri moških? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kaj ženske postanejo privlačne pri moških?

Kaj ženske postanejo privlačne pri moških?

Visok, ljubek in lep, da je tisto, kar ljudje uporabljajo za povedati, so lastnosti privlačnega moškega, vendar smo se preselili na nekaj od takrat in zdaj vemo veliko več o znanosti privlačnosti. Seveda, vsak je nekoliko drugačna, kar se jim zdi privlačna na človeka, vendar pa obstaja nekaj stvari, o moških, ki omogočajo njihovo privlačna, da se zdi, da veliko žensk ne dogovorijo o. Torej, ali ste raje tiho, inteligentno vrsto, ali pa slab fant je bolj vaš scene, tukaj je deset pronicljivih misli o tem, kaj storiti, ženskam privlačen moški.

1. Pripravljenost, da se zabavajo

To, glede na raziskave, je res ena velika in, tudi če je bil človek popoln v vsakem drugače, če bi bil samo navaden dolgočasen in ne želijo, da naj sam gre in se zabavati, nato pa, da bi bil velik odcep za večino ženske. Predvidljivost in zanesljivost imajo svoje mesto, vendar fantje, če želite, da bi pritegnili več deklet, boste morali pustiti vaše lase enkrat v nekaj časa.

2. Radodarnost

Ne, ne govorimo o človeku željo, da dobimo draga darila za svoje dekle tukaj; to je njegova velikodušnost do drugih ljudi, ki so dekleta našli res privlačna. Človek, ki skrbi za ljudi, ki so manj srečni kot sam je tisto, kar bo ženska sedi in sprejme obvestilo. Donacijami v dobrodelne namene, pri čemer se nekaj svojega časa narediti prostovoljno delo, in le na splošno pa prijazni in velikodušni, vse to so stvari, ki so visoko na seznamu dekleta z občudovanja lastnosti.

load...

3. Moč

Moč je na voljo v različnih oblikah, vendar pa je veliko žensk všeč njihov človek, da bi človek. To ni potrebno, da pomeni človek mora iti na telesne zgradbe seveda privabiti ženske. Moč lahko pomeni odločnost, trdnost značaja, dajanje pobud in odločnosti. Človek, ki ve, kaj hoče, in ki gre ven, da dobim. To je tip človeka, ki je veliko žensk po.

4. Intelligence

Tako kot moč, lahko inteligenca pomeni različne stvari različnim ljudem, tako da to ne pomeni, da mora biti naučil profesor človek, in know-it-all zagotovo ni privlačna osebnost lastnost na vsakogar, ampak človek, ki je je premišljen in je znanje na svojem področju, je dejal, po mnenju mnogih, da je veliko bolj privlačna kot človeka, ki nima želje, da se naučijo ničesar.

5. Športnega

Verjetno ni presenečenje tukaj, vendar raziskave so pokazale, da večina žensk narediti raje moškega, ki je fit in zdrav. Ni vaša steroid črpa, mišic zavezuje, vrsta fit, ampak bolj atletski in dobro pogledal po videzu. Kot smo rekli že na samem začetku tega članka, niso vsi enaki, ampak tudi za številne ženske, trebuh pivo se ne bo kaj jih privlači na človeka.

load...

6. Malo obraznih dlak

V študiji pri ženskah, ki se je začel izvajati na Univerzi New South Wales, so raziskovalci ugotovili, da jih velika večina žensk misli, da je svetloba prekrivanje strnišče privlačnejši od obeh pa čist obrit, ali ima brado. Obstaja nekaj znanost za to dejstvo. To je misel, da strnišča naredi človeka videti bolj dominanten, moško in agresivna, zato je boljša izbira za kolega.

7. Globok glas

Obstaja nekaj znanost za želje večine žensk za moške z globokimi glasovi preveč. Globok glas je verjel, da je znak, da je človek fizično močan in bolj sposobna skrbeti za svojo žensko. Evolucija ima veliko opraviti s tem, kar smo našli privlačno v nasprotni spol, vendar ni panike fantje, če je vaš glas nekoliko visoka glasom, lahko dejansko vlak sami govoriti v spodnjem igrišču, če vadite, prav tako pevec, se lahko usposobijo, da poje bolje.

8. Višina in dobro držo

Evolucijsko programiranje tudi na splošno si ženske raje moške, ki so višji, kot so, in da še vedno velja danes. To ne pomeni, da mora biti šest čevljev visok, da bi pritegnili žensko človek, vendar to ne pomeni, da je bolj verjetno, da bi pritegnili žensko, ki je enaka višina ali krajši kot je. Raziskave so tudi pokazale, da ljudje, ki stojijo vzravnano in vzdržujejo dobre drže bi sami videti bolj privlačni za ženske in višje kot so v resnici.

9. Vodja

Biti sposoben prevzeti nadzor nad situacijo, je še ena lastnost, da je ženskam zelo privlačna v človeku. Ali je šef v službi, ali zaznana vodja majhne družbene skupine, je pogosto samozavesten odločevalec, da ženskam najbolj privlačna v skupini.

10. Dotik slog in razred

Tudi če človeško osebni slog ni nič več kot kavbojke in majico, bo punca zdi bolj privlačna, če so te kavbojke in majico čist! Ob nekaj ponosni na svoje osebno nego in videz je tisto, kar mnoge ženske pravijo, je pomemben del tega, kar naredi človeka privlačna. To je tudi ena od prvih stvari, ki jih bo dekle soditi človeka, o tem, kdaj ga je srečal prvič.

Kaj ženske zdi privlačna pri moških? Kakšne so vaše misli?

load...