Kako biti srečen v razmerju? 10 povezav nasveti srečni pari uporabljajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako biti srečen v razmerju? 10 povezav nasveti srečni pari uporabljajo

Kako biti srečen v razmerju? 10 povezav nasveti srečni pari uporabljajo

Danes pa govorimo o skrivnosti in nasvetov, srečni pari poznajo in narediti drugače kot tisti, ki ne gradijo trajne sreče skupaj. Pogosto, kot čas goes z, pari ponavadi dobijo preveč udobno, se ustavi gradnjo in zaščito svojo ljubezen, pa naj gredo stvari in pozabimo na tisto, kar lahko (in se uporablja za izdelavo), njihov partner srečen... Poglejmo si nekaj razmerja nasvetov in skrivnosti srečnih in uspešnih parov, ki jih lahko začnejo izvajati v vaš odnos takoj, da bi bilo solidno, lepo in nebeško, kot so:

1) Srečni pari preživijo kvaliteten čas skupaj

Ko govorim o "času skupaj", ne mislim samo da je geografsko v enem in istem mestu in ne upošteva drugega... Mislim, da je srečni pari načrtujejo kvaliteten čas skupaj, je lahko datum noč v najljubši restavraciji, piknik ali kuhanje skupaj. To je čas, ko lahko partnerji neguje medsebojno ljubezen, smeh skupaj in preprosto uživajte v družbi drug drugega, tako kot so to počel, ko sem se prvič srečala.

load...

2) Uspešni pari ceniti, kar imajo

Ja, srečni pari nikoli ne bo partnerja za samoumevne in vedo, kako biti hvaležni za njihovo ljubezen in za vse, kar imajo.

3) Trdijo poseben način

Srečni in uspešni pari nikoli prestopiti določene meje, ki jih ne bo dovolil, da sami vpiti drug na drugega, agresivni ali pokličite vsaka druga imena... Tudi, ko trdijo, trdijo iz položaja ", kako to popraviti" in ne iz položaj "kako naj se izkaže pravica". Namesto prepir, so le razpravljali o stvari, namesto kričanje - se pogovarjajo. Obstajajo meje, ki si ne morejo prečkati meje, ne glede na to, kaj; ljubezen in spoštovanje mora vedno kraljuje v odnosu, tudi če ima dve ljubeči ljudje argument. Srečni pari poskušajo hitro popraviti vse argumente in vedo, kako odpustiti in pozabiti. Ko so rekli "Žal mi je" - pa mislim...

load...

4) Nikoli uporabljajo manipulacijo

Pogosto, v nekaterih parov, ženske uporabljajo pomanjkanje intimnosti kot kazen. To je popolnoma narobe. Srečni pari narediti to malo drugače. Nikoli ne uporabljajte intimnosti kot svoje orožje za manipulacijo svojega partnerja, ker vedo, da nikoli ne bi vplivalo na njihovo intimnost na bolje. Srečni pari izognili manipulativnih tehnik, se pogovarjajo, razpravljajo o stvari in najti kompromise, da bi se dogovorili.

5) Partnerji v srečni pari odkrito pokažejo / izrazijo svojo ljubezen do drug drugega

Nikoli ne zanemarjajo izražanje in kaže svojo ljubezen, skrb in spoštovanje; partnerji v srečnih parov, so velikodušni na pohvalo in so vedno negujejo in ščitijo svojo ljubezen. Izogibajo se počne stvari, ki vznemirijo njihov ljubljeni in poskusite, da bi njihov partner občutek skrbeli za in ljubil.

6) Vedo in spoštovati potrebe drug drugega

Dve posamezniki bodo vedno ostali dve osebi, tudi potem, ko se poročita; oba sta nekatere posebne potrebe, da mora partner vedeti in spoštovanje: čustvene potrebe, telesne potrebe, duhovne potrebe, itd življenje postane tako veliko lažje, če veste, vaš partner in vas poznajo, ko ste pozorni na to, kar moti druga oseba, in veš, kaj lahko storite, da bi jim pomagali. Verjetno, vaš partner preprosto potrebuje malo osebnega prostora, ko se zaveš, da boste ne mislite, da vaš partner zanemarja ali vas ne upošteva, da ne bo razburjen, da ne posvečajo dovolj pozornosti, da vas, boste preprosto vedo, da jih potrebujejo, da preživijo malo časa sam in to je popolnoma v redu.

7) Srečni pari medsebojno dopolnjujeta pogosto

Kako biti srečen v razmerju? To je enostavno! Naredite svoj poseben nekdo dober občutek! Partnerji v srečnih parov vem, kako izraziti svoje občutke, ki jih občudujejo drug drugemu na glas. Kompliment svojega partnerja, da bodo nekaj posebnega, in ga opozorila / ji, koliko imate radi in jih cenijo.

8) so se zabavali skupaj

Srečni pari ne pozabite se smejati in igrati. Si vzamejo čas za zabavo in narediti kul stvari skupaj, so poskušali, da bi drug drugemu nasmeh, kolikor je to mogoče. Par, ki se smeji skupaj je veliko več možnosti, da ostanejo skupaj... Smeh ne samo vam lahko pomaga pri premagovanju težav lažje, ampak tudi, raziskave kažejo, da lahko celo podaljša življenje, vsaj podaljšali življenje skupaj...

9) imajo skupne cilje in sanje

Skupne želje, cilje in sanje združiti dve osebi v nekaj in da jih spremenijo svoje korake v eno in isto smer.

10) Odkritost

In končno, kaj trden, zdrav odnos lahko gradijo brez zaupanja? Partnerji v srečnih parov zagotovo vedeti o pomenu iskrenosti, vedo, da ko je zaupanje pokvarjen, da je nemogoče, da ga spet ponovno vzpostavitev. Torej, če želite, da je trden in lep odnos s svojim partnerjem, da poštenje in ljubezen temelj svojega para.

Upam, da si ugotovila, da ti odnosi nasveti in ljubezen nasveti koristni.

Kaj o vašem mnenju, nekatere druge skrivnosti, kako biti srečen v razmerju? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...