Kako fantje in dekleta uporabljajo jezik telesa za flirtanje? 10 načinov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako fantje in dekleta uporabljajo jezik telesa za flirtanje? 10 načinov

Kako fantje in dekleta uporabljajo jezik telesa za flirtanje? 10 načinov

Branje govorico telesa ni tako težko. Naša telesa lahko pogosto dajejo namige o tem, kaj smo res razmišljal in tako fantje in dekleta, zavestno in podzavestno, pošiljanje sporočil članom nasprotnega spola, ko se spogleduje. Nekatere od teh znakov je skupna obema spoloma, kot so ohranjanje očesni stik, nekateri pa so edinstveni na samo enega od spolov. Tukaj so deset znakov, da pazi za, če želite, da na kraju samem, ko se nekdo spogleduje z vami:

1. Prsi

Men je všeč, da se sooči z vse, kar je v njunem interesu, da pazi za katero smer se prsih kaže, če želite izvedeti, če je v vas zanima. Če je, potem boste opazili, da je njegov prsni koš vedno zdi, da je obrnjena proti vam, tudi če je sploh ne govorimo, da vas v tistem trenutku.

2. Njene ustnice

Za dekleta, ustnice so pogosto najlažje znamenje na kraju samem. Ko se dekle vzburjena ali vznemirja, potem bo ustnice postala suha, zato pazite za grizenje in lizanje ustnic. Lizanje ustnic je tudi način za opozarjanje na njih in da je določen znak, da se spogleduje.

load...

3. Njegove roke

Ko se človek zanima za dekle, bo začetek poskusiti in narediti sam videti bolj močna in privlačna. Eden od načinov, kako se bo to je z dajanjem svoje roke na svojih bokih in stoji visok. Ne samo, da ga poskuša pogledati visok in močan, on je tudi opozori na njegovo hip regiji!

4. Njeni lasje

Ko dekle teče roke s svojimi lasmi ali križem rok igral z njim, nato pa je je pošiljanje dveh sporočil. Če gleda na človeka, medtem ko to počne, potem je ona zanima, ampak, če jo išče po sobi, nato pa se je dolgčas!

5. Njegovi lasje

Človek običajno ne igrajo z lasmi, vendar je še vedno lahko dobimo z njim igra proč. On bo želel preveriti, ali njegovi lasje videti dobro, če se zanima dekle, tako da bo negovanje svoje lase z rokami.

load...

6. Njene veke

Dekle Vazeci svoj vek ni le kliše. Če je ženska zainteresirana, potem bo njena veke utripajo hitreje kot običajno in da je določen znak, da se spogleduje.

7. Njegov ali njen dotik

Oba spola bo storil ničesar, da bi našli izgovor, da dotik med seboj, ko se spogleduje. To bo subtilna, čeprav, kot pritiskom na roko druge osebe, ko govorimo.

8. Njegova drža

To je še en klasičen način, da se človek pokaže svoje zanimanje za dekle. Kot z rokami na bokih, mu bo poskušal videti velik in močan, tako da bo verjetno stoji z nogami narazen. V bistvu je že razkazuje in spogledovanje!

9. Njen obraz

Ženske ne morejo pomagati izražanju svojih čustev na obrazu. Ženska, ki se zanima za človeka, bo postala bolj animirani v svojem pogovoru in v svojih obrazno mimiko. Ona bo uporabil njene obrvi, oči in ustnice, kakor tudi njen glas, da sporočijo svoj interes.

10. Njegove in njene oči

In končno, za oba spola, oči bodo pove veliko. Če nekdo pogleda v oči druge osebe, potem so pa odprti in iskreni in si želijo, da oseba, ki jim zaupam. Opazili boste tudi ljudi, ki se spogleduje oprijemalne potuhnjeno poglede proti drugi osebi. Z drugimi besedami, ne more obdržati svoje oči off!

Kako fantje in dekleta uporabljajo govorico telesa flirt? Ali želite dodati še nekatere druge nasvete in telesne govorice pomene na našem seznamu?

load...