Kako flirtati z besedilnimi sporočili? 8 flirting nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako flirtati z besedilnimi sporočili? 8 flirting nasvetov

Kako flirtati z besedilnimi sporočili? 8 flirting nasvetov

Zdaj, ko je skoraj vsak mobilni telefon, se spogleduje še nikoli ni bilo lažje. Spogledovanje s besedila je zabavno, enostavno in, če je treba, se lahko popolnoma diskretno. Samo preprosto sporočilo SMS lahko rečemo toliko v samo nekaj kratkih sekund. Bodite prepričani, da dobite sporočilo pravico, da ne moreš vzeti nazaj, tako da tukaj so naši osem nasvetov o tem, kako se spogledujejo z besedilom sporočila:

1. Naj bo enostavno

Eden od najpreprostejših nasvetov o tem, kako se spogledujejo z besedilnih sporočil je - naj bo enostavno! Tekst naj bo kratko in jedrnato. Naj bo luč, hraniti zabavno in ne pozabite, cilj je, da bi dobili odgovor, in nazadnje, da govori za prejemnika besedila na osebo.

2. Ne skrbite o vseh ločila

Lahko povem, da besedilo "devica", ki ga je tako, da njihova besedila se glasi, da je kot uradni dopis. V spogledljiva texting manj je več, in vam ni treba vse pravilno ločil in formalno slovnico, da bi dobili svoje sporočilo. Ne vzemite besedil preveč resno. Biti igriv in improvizirati.

load...

3. Bodite pripravljeni, da nadaljujejo pogovor

Ni težko hitro in pravila o tem, kako dolgo traja, da se odzove na besedilo, mi pa živimo v dobi takojšnjo komunikacijo. Obrnite spogledljiva besedilo v pogovoru s hitrim odzivom in dvig deležev malo z vsakim odgovorom. Ampak ne skrbite, če ne more odgovoriti takoj, to ni dirka!

4. Prepričajte se, da ste ga poslali na pravo osebo! LOL

Še en pomemben nasvet o tem, kako se spogledujejo z besedilom sporočila je - se prepričajte, da ste ga poslali na pravo osebo. Dvakrat preverite, preden pritisnete pošlji! Zgodilo se je že, da mi je pisati: "Hej dragi, greva ven nocoj ?!", in sem ga poslal računovodja, namesto da bi jo pošljete na moj prijatelj. Na srečo računovodja je imel smisel za humor. 🙂 ne bi bila prva oseba, ki se je poslal spogledljiva besedilo napačno številko.

5. Ne bodite nestrpni

Še en nasvet o tem, kako se spogledujejo z besedilnih sporočil je - ne kažejo sami nestrpni. Če ne boste dobili odgovor se takoj, potem ni panike, in ne to, kar pravijo zakonsko besedilo. Druga oseba lahko samo zaposlen in, če boste obdržali pošiljanje kratkih sporočil, da ne bo spogledljiva, lahko postane nadležno. Zavedaj se!

load...

6. Kako spogledljiva 

Če želite, da se v "poredna" območja s svojim besedilnih sporočil, subtilnost je ime igre in namig je veliko bolj zapeljiva, kot topo komentarja, ko ste začeli, da bi dobili osebno. Zgraditi počasi na igriv in spogledljiva besedila in se prepričajte, da bi bilo vedno treba sprejeti v zabavo, samo v primeru, da ste videl osebo.

7. Pomislite, preden jih pošljete

Ena od velikih prednosti besedilnega sporočila je, da dobiš čas za razmislek o tem, kaj hočeš povedati. Vzemite si čas, imate le nekaj besed, da bi bilo prešteti, vendar z nekaj misli, lahko bi bilo humor, zapeljivo in izzove odziv, ki ga želite.

8. Ne skrbite za pošiljanje kratkih sporočil kratico

Ne skrbite, če ne veste, vaš "LOL" od svoj 'CU 2nite ", vam ni treba, da je pošiljanje kratkih sporočil strokovnjak za flirt, uporabite svoje besede in se zabavajte!

Kako flirt s kratka sporočila? Vas prosimo, da delite svoje nasvete spogleduje v komentar oddelku spodaj.

load...