Kako francoski poljubiti? 10 mora vedeti francoskih poljubljanje nasvete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako francoski poljubiti? 10 mora vedeti francoskih poljubljanje nasvete

Kako francoski poljubiti? 10 mora vedeti francoskih poljubljanje nasvete

Ali ste vedeli, da francoski poljub ne izvira iz Francije? No, seveda, nihče ne more zares vedeti, če je strasten poljub izvira iz, vendar se domneva, da je izraz francoski poljub, je bil prvič uporabljen kot žalitev za ljudi iz Francije, ker so se šteje, da je nemoralno in promiskuitetne! Ni narobe ali prav način, da uživajo francoski poljub, ampak tukaj je nekaj koristnih nasvetov za francosko poljubljanje, da bi lahko našli koristne:

1. Izberi si popoln trenutek

Najboljši čas za strasten, francoski poljub je tiho, romantično sam trenutek. Ne na silo vprašanje; Samo počakajte, da je pravi čas. Boste tako vedeli, kdaj.

2. Nos spopad je NE NE!

Še eden od dobrih francoskih nasvetov poljubljanje je, da se jim obraze neposredno pred seboj. Nagnite glavo rahlo na eno stran, tako da lahko izognili neprijetno spopad nos. To je precej smešno, ko se to zgodi, vendar pa ne pokvari razpoloženja!

load...

3. Ne hitite v njej

Ni vam treba hiteti naravnost v polno pihanega francoski poljub. To naj bi bila romantična, kot tudi strastni. Začnite z nežnim, normalno poljub, da začnete stvari off.

4. Pridi gor za zrak!

Oddahnite si tu in tam, in pogledati v oči drug drugega. To vam daje priložnost, da delijo nasmeh in zadihamo preveč.

5. Z rokami preveč

Naslednja eden od uporabnih francoskih nasvetov poljubljanje je z rokami. Ne pustite svoje roke visi Šantavo na svojih straneh; jih uporabljajo za objem svojega partnerja. Postavite svoje roke okrog njihovega pasu ali vratu. Ali pa za to dodatno malo romantike, zibelka zadnji del njihove glave v vaših rokah.

load...

6. Naj stvari premikajo skupaj

Verjeli ali ne, lahko celo francoski poljub postane dolgočasno. Ne pustite vaše ustnice ali jezik še vedno za več kot sekundo ali dve. Vary svoj stil in si tako bodo uživali poljub več.

7. Ni smirkovim papirjem ustnice!

Naš naslednji francosko poljubljanje nasvet je, da vaše ustnice razplastenega. Vi ne želite, da vaš partner misli, da je samo poljubil nekaj smirkovim papirjem, tako vodenje vaše ustnice listasti in navlažena je dobra ideja preveč.

8. Res je, ni problem, če se smeješ

To se zgodi, zato ne skrbite, če se smeješ in ne bodite užaljeni, če vaš partner ne niti. Včasih lahko živci dobili boljši od vas, tako da malo sproščanje napetosti ne bo bolelo sploh.

9. Tok vodstvo svojega partnerja

Saj ni treba biti strokovnjak, da francoski poljub, to šele pride naravno. Če ste v dvomih, ali ste z nekom novim, potem pa sledi vodstvo in videli, kam gre. Še vedno bo čarobni trenutek.

10. Ne pozabi dih

Še eden od velikih francoskih nasvetov poljubljanje je, da se spomniš o dih. Saj ni treba, da obsesivno o vašem izdihanem zraku in, če ste tako jedli česen, bo v redu. Vendar, če ste bili edini, ki je izbral začinjene, česen v meniju, nato osvežujoč meta ne bi šel narobe.

Katere so vaše najljubše nasveti poljubljanje?

load...