Kako kompliment dekle? top 10 komplimentov, ki jih vse dame želijo slišati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako kompliment dekle? top 10 komplimentov, ki jih vse dame želijo slišati

Kako kompliment dekle? top 10 komplimentov, ki jih vse dame želijo slišati

Fantje morajo biti previdni pri pohvalami dekle, to je enostavno priti narobe, in ugotovili, da so v nepričakovano globoki vodi. Get to pravico, čeprav, in on je junak dneva, tako da tukaj je deset pohvale, da bodo vse ženske radi slišali:

1. Ti si lepa

Naš prvi namig o tem, kako kompliment dekle je - preprosto reči, da izgleda lepo. Ni važno, ali je to prvi zmenek, ali pa ste bili igranje za nekaj časa ali celo, če ste bili poročeni že več let, vsako dekle rad bi povedal, da si lepa. Ali dekle je velika ali majhna, kratka ali visok, ali je pravkar prišel iz postelje, tako dolgo, kot je človek pravi, da je lepa, da mu je, da je vse, kar šteje.

2. Kaj menite?

Dekle želi, da se vrednotijo ​​na več kot le njenim videzom, zato prosi za njeno mnenje, je odličen način, da ji kompliment. Človek bi moral poslušati, kaj ima njegova punca pravi, drugačen pogled je vedno koristna, vendar bi moral biti prepričan, da to priznam, ko je prav glede nečesa.

load...

3. Jaz sem srečen, da te ima

Še en dober namig o tem, kako kompliment dekle je povedal dama, ki je bila ena za vas, to je, kot pravi, da ne bo nihče drug narediti. To je največja način, da nekomu povedati, da so ti eden od vrste in res nekaj posebnega. Tip, ki pravi, da je prav tako povedal, dekle, da je pravi gentleman, in nekdo, ki bo cenil njegovo dekle.

4. Pohvalite svojo ženstvenost

Naslednji namig o tem, kako kompliment dekle je - kompliment svojo ženstvenost. Večina deklet je ponosna, da je ženska in bo zelo cenim njihov ženski lastnosti, ki čestital. Njena prijaznost, njena skrb narava in način, da je njen nasmeh sveti prostor, so vse del tega, kar bi ji ženska, tako da, ko jo človek pohvale na to, ona bo blush s ponosom.

5. Ljubim te

Spomnite ji, da jo ljubiš, je še en način za kompliment dekle. Ljudje pozabljajo, da so te besede v sebi kompliment. Pove nekdo, ki jih imate radi jim pove, da so lepa, inteligentna, čudovito in fantastično. Vse te velike pohvale na samo tri besede!

load...

6. Jo pohvalite z viteštva

Če želite kompliment žensko, nato pa se obnašajo kot kavalir do nje. Preproste dejanja, kot imajo odprta vrata, vleče nazaj svoj stol za njo in ji pomagati off z njo plašč kažejo, da človek misli, da dekle je pravi dama, in da ona zasluži spoštovanje, da.

7. Rad govorim z vami

Še en nasvet o tem, kako kompliment dekle se ji povedal, da se vam zdi enostavno govoriti z njo, to je kompliment, da tako njeno inteligenco in njenih komunikacijskih veščin. Ženske mislijo, da so komunikacijske sposobnosti res pomembno, tako da se bo počaščen, da je fant rad govoril z njo in hoče poslušati svojih mnenj.

8. Si preprosto najboljši

Naslednji namig o tem, kako kompliment dekle pravi, da jo je najbolje v tvojih očeh. Dekleta ne bo priznal, da je to, ampak velikokrat pa ne tekmujejo med seboj, ko sta skupaj. Če fant pove dekle, ki je zanj najbolje od vseh svojih prijateljev ona, potem bo povzdignil samozavest in jo dal na njen obraz. Sprijaznimo se, vsi radi, da bi povedal, da se to ne bo preprosto najboljši.

9. Všeč mi je način razmišljanja

To je veliko boljši kompliment, kot je standard "si pameten ali ste pameten". "Všeč mi je način, da misliš, da" ali "Všeč mi je način, kako deluje vaš um" pove dekle, ki je ne samo ona sposobna spomniti dejstva, da pa je zanimiva oseba, ki se s preveč.

10. Želim si, da bi se prej srečala

In končno, še en dober nasvet o tem, kako kompliment dekle, ki se bo prav tako pripomoglo k pomiritvi neke deklice strah o preteklosti, vse misli ženska, morda o človeku v nekdanjih deklet in njegovih izdelavo primerjave - vse to lahko vsi postavljajo počitek s tem preprostim kompliment: "Želim si, da sva se spoznala prej". To je odličen način, da rečemo, da je preteklost v preteklosti in zdaj samo najboljše je pred nami.

Kako kompliment dekle? Ali imate druge nasvete deliti?

load...