Kako komplimentirati moškega? 15 najboljših komplimentov, ki jih vsi želijo slišati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako komplimentirati moškega? 15 najboljših komplimentov, ki jih vsi želijo slišati

Kako komplimentirati moškega? 15 najboljših komplimentov, ki jih vsi želijo slišati

To je naravno, tako moški kot ženske, da želijo, da se počutijo cenjeni in počaščen. Tudi tisti, ki se zdijo Nonšalantan o tem, kaj drugi mislijo o njih lahko našli svoje dni razbistritev gor, ko jih nekdo prepozna za dobro opravljeno delo, videzu in svojimi sposobnostmi. V današnji družbi, se zdi, kot ženske ukaz večina naklonjenosti se prenese s komplimenti, vendar to ne pomeni, moški niso tako želijo, ali pa veseli, da slišim nekoga, da jim ponujajo eno. V nadaljevanju smo navedli nekaj najboljših komplimentov večina moških želijo slišati. Nekatere od teh so lahko najboljši dating nasvetov, ki jih kdaj prejeli, kakor tudi trdna povezava nasvet:

1) Njegov smisel za humor

Nekaj ​​tako enostavno, kot "ste eden izmed najbolj smešnih moških, ki sem jih kdaj poznal", lahko se vaš fant na roll. Moški radi smešno in se radi česar njihove datume smeh. Če je uspešen pri tem, se prepričajte, da ga prizna s tem pozitiven komentar o svojem smislu za humor.

load...

2) Vprašajte ga za nasvet

Moški so veliko na zagotavljanje rešitev in se počutijo dobro, če se lahko odpravite težave svojega partnerja. Tukaj je ena od najbolj enostavnih nasvetov o tem, kako kompliment človeka: da se počuti dobro, ki ga prosi za mnenje pogosto in mu zahvalil za to.

3) Njegovi pogledi

"Rad imam svoje modre oči" ali "Ljubim kako močna vaše noge videti, ko zaženete" lahko vaš fant občutek nepremagljiv. Resnica je, da mnogi ljudje se zdi, da je zelo samozavesten, ko je v resnici dvomijo o videzu ali obnašanje. Daj svojo um na enostavnost, ki ga občudujejo svojo postavo in vas bodo imeli radi za to.

load...

4) Kompliment njegove dosežke

Možnosti so, da če se je delitev svoje uspehe z vami, želi si, da bi ga prepoznali za to. Tudi če se zdi, da je skromen glede svojih dosežkov, hoče, da gredo vsi ven in praznovanje svoje zmage. Kako promocijo, osvojil dirko ali celo zmago na tekmi za pitje so vsi razlog za praznovanje in priznanje.

5) Občudujte njegovo moč

Ja, lahko se sliši primitivno, vendar ljudje še vedno radi, da lahko izmenjevalnik svojo pnevmatiko ali opravljati težke stvari za vas. Fantje želijo biti priznani za to, da močna in Krško in lahko pomagal s svojo neprimerljivo močjo, zato je eden izmed najboljših nasvetov o tem, kako kompliment človek bi - občudujem njegovo moškost in njegovo moč.

6) Njegov čar

Fantje radi sluha, ki ga vaši prijatelji in družina ljubezen. Če se mu zdi očarljiv in privlačen (in če si ga spodbujajo s svojimi pohvale) - bo, da mu dajo na dodatnem prizadevanju, da bi še naprej, da je najbolj ljubezniv in simpatičen fant, kdo je kdaj srečal. Reči stvari, kot "si naredil velik vtis na svoje starše" ali "moji prijatelji vsi želijo, da bi imela fanta, kot si ti" njega in njegovo očarljivo osebnost potrjuje.

7) Občudujte njegovo delovanje

Ni skrivnost, da moški želijo biti znani po svoji spalnici hrabrost. Če je odličen v postelji, se prepričajte, da naj mu vedeti - to je eden izmed najmočnejših nasvetov o tem, kako kompliment fanta. Posledično se prepriča, da še naprej vas prosim in biti drzni v postelji.

8) Kompliment možgane

Vedno si želijo prepoznati, kaj lahko vaš človek ponudi razumsko. Kompliment svoje znanje o politiki, mu postavljati vprašanja in mu dovolite, da povedo, kaj ve s tabo. Ko vidi vas zanima, bo želeli sporočiti še več in to bo postavil temelje za dober odnos.

9) Občudujte njegovo delovno etiko

Toliko, kot smo želeli verjeti, da ni res, so mnogi ljudje opredeljuje, kaj delajo za preživetje. Jih kompliment na njihov poklic, in jim dovoliti, da veste, da ste navdušeni nad njihovo stopnjo odgovornosti, kakor tudi njihovo zavezo za delo.

10) Bodite malo ljubosumen

Fantje radi videli boste dobili malo ljubosumna, ker je nekdo drug je njihovo preverjanje ven, ali je zdelo, da se zanimajo za njih. Majhen komentar namiguje na to, ga bo popolnoma laskati in ga počutijo nepremagljiv.

11) Želite vedeti, kako kompliment fanta? Pokaži mu off!

Ne rezervirate svoj občudovanje in ljubezen do njega samo za zasebne trenutke. Pogovorite se s svojimi prijatelji in družino o svojih vrlin pred njim. On bo počaščen in se preselil, da misliš, da tako zelo od njega.

12) Njegove plesnih korakov

Sprijaznimo se. Vsi ljudje radi mislijo, da so najboljši na plesišču in ženske swooning samo tako, da ga opazuje. Če je to vsaj delno drži, se prepričajte, da kompliment svojih plesnih korakov, da bo vaš večer veliko bolj zabavno!

13) Ljubezen svojo prihodnost

Fantje lahko sanjači in bolj se podpirajo in spodbujajo tiste sanje, težje bo padel za vas. Poslušajte jih, postavljajo vprašanja in ga pohvalil, ker je tako velik načrt za sebe.

14) Njegov smeh

Če imate radi slišali vaš fant smeh, mu povedati o tem. On bo bolj nagnjeni k odpiranju in izmenjavo dobre hihitanje z vami, to vam bo pripravila le bližje drug drugemu.

15) Eden najboljših nasvetov o tem, kako kompliment fant je - nikoli ne bo njegovo navzočnost v svojem življenju za samoumevno!

Ne da bi Ohol, se prepričajte, da deliti "Obožujem jo imajo v mojem življenju" ali "Kaj bi jaz brez tebe?" Vsako tako pogosto. Moški radi vedeli, da imajo pomembno vlogo v vašem življenju in ne želim biti samoumevno.

Kako kompliment fanta?

Complimenting moških je odličen način za spodbujanje odnosa razcvet in še naprej uspevajo. Ne mislite, da zato, ker so fantje niso tako glasni o pohvale, saj lahko nekatere ženske je, da ne želijo slišati. Poskrbite, da vaš kompliment je iskren in ni mišljeno, ali dojema kot govoriči, kot da lahko resnično iztiril odnos.

Po vseh ali nekaterih misli zgoraj je verjetno najboljši odnos nasveti boste dobili, ko začnete igranje fanta.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako kompliment fanta v komentar oddelku spodaj.

load...