Kako naj fant ve, da ti je všeč? 10 dobrih in subtilnih načinov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako naj fant ve, da ti je všeč? 10 dobrih in subtilnih načinov

Kako naj fant ve, da ti je všeč? 10 dobrih in subtilnih načinov

Te dni, pa ni velik problem s punco, ki prihajajo naprej in kar je prvi korak, vendar je včasih lahko subtilen pristop deluje bolje. Problem je v temu, da so nekateri ljudje tako gosto, dvajset nogo visoko neon znak, da jim ne bi dal sporočilo! Torej, če želite, da naj mu vedeti, da ti je všeč, vendar na subtilen način. Preberite teh deset nasvetov, kako:

1. Začnite z nasmehom

Naš prvi namig o tem, kako naj fanta, veš, tako kot ga je preprosto nasmeh. Nič zasveti obraz in rekel: "pogovoriva" čisto kot nasmeh. Kadarkoli je okoli vas ali gleda na vas, da lahko komunicirajo tako veliko, samo z nasmehom. To je super in subtilen način, da ga sprostite in ga dobil govoril, samo ne pretiravajte in čeprav bi bilo videti pristna.

2. Napadel svoj prostor

Še en preprost način, da kažejo, da bi radi več kot samo znanec je pridobivanje malo bližje k njemu. Ni prav v obraz, da ga bom prestrašil, vendar sedijo ali stojijo bližje njemu, kot bi si naredil normalno in da mu bo dal pravo sporočilo.

load...

3. Uporaba ženski dotik

Če poznate nekoga kot prijatelja, potem pa mu dajejo velik objem, ko boste naslednjič izpolnjujejo, ali če imate še celo dobil tako daleč, dotik na roko, ko se smeji svojim šalam. Izdelava fizičnega stika, vendar rahlo, kaže, kako udobno ste z njim in da morda želijo več.

4. Daj mu nekaj pohvale

Moški radi, da imajo svoje ege pobožal, zato poskrbite, da si ti delaš božal! To lahko storite zelo subtilno, ki jih samo komentiral na novo srajco, da se nosi ali če je imel svojo striženje. Lahko tudi pripombe na njegovo osebnost z besedami, kot so "Oh, ti si tako smešna".

5. Poskrbite, da bo vedel, da so enotni

Naslednji namig o tem, kako naj človek, veš, tako kot mu je zagotoviti, da ve, da ste samski. Nekateri fantje bodo samo domnevati, da ste v razmerju, zato dal svoj um na počitek na ta hitro! Dobili sporočilo preko nekaterih subtilnih namigov, kot bi radi, da gredo v kino, vendar nimate nikogar, da gredo z.

load...

6. Pokaži zanimanje zanj

Moraš vzeti pogovor preko preproste vljudnosti, če želite povezavo s fantom, tako da je čas za korak naprej od razpravljali vreme. Kopati malo globlje in ugotovite, kaj njegovi hobiji in interesi in poglej zanima, če vam reče.

7. Ga prosite za pomoč

Če imate težave, nato pa ga prosi za njegovo pomoč. Če nimate težav, da en gor! Fantje radi prihajajo na dekleta reševanje in se bo pokazalo, da mu zaupaš ali cenijo njegovo mnenje. Vprašaj ga za uslugo, kot vožnja v delu, ali pa se mu, da vam pomaga dvigniti nekaj, da je vedno dobra.

8. Smej na svojih šalah

Še en dober namig o tem, kako naj človek ve, da mu je všeč, je, če je razpok šala, se prepričajte, da ste prvi na smeh! Pokaži mu, da obstaja povezava med vami in si delijo isto smisel za humor in se bo zelo hitro segreje na vas.

9. Vprašajte za njegovo telefonsko številko

Prosi za njegovo telefonsko številko, ni očitno chat-up akcija; to je lahko zgolj prijazna gesta. Po drugi strani pa bo verjetno dobil njegov um whirring kot on poskuša izdelati pravi pomen za vaše vprašanje.

10. Pogovor nežno z njim

Če govorimo tiho z njim, bo moral nasloniti na bližje, da vas slišim. Prav tako naredi stvari se zdi veliko bolj osebno, skoraj, kot da je delitev skrivnost in na ta način, da bo dobil sporočilo, da to ga želite govoriti z, ne pa vsi ostali.

Kako naj človek ve, da mu je všeč? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da delite svoje dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...