Kako narediti prvi korak na fantu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako narediti prvi korak na fantu?

Kako narediti prvi korak na fantu?

V skladu z zakoni narave, so fantje naj bo prvi korak. To je skupno bonton, kajne?

Te dni, čeprav je breme je bolj in bolj na žensko, da bi bil prvi korak. Konec koncev, smo divje neodvisna in imamo svoje možgane in se bo, zakaj bi morali narediti prvi korak za človeka, ki je skupno Komadeška ne?

Čaka je vse lepo in prav, ampak to je preveč pasivna za 21. Stoletje. Če želite fant, boš moral iti ven in se ga.

Najboljša stvar je, da ljudje ga imajo radi, ko bo prvi korak! Samo v primeru, da ste nekoliko negotovi in ​​potrebujete pomoč s svojo tehniko, pa si oglejte na 10 nasvetov, ki vam pomaga narediti prvi korak na fanta.

load...

Bodi Bold

Eden od razlogov, ženske bojijo zaradi česar je prvi korak je zato, ker so se prepričali, da to pomeni, da so videti obupno. To je vse povezano z idejo, da ima lahko človek toliko deklet, kot hoče, ampak dekle ne more iti skozi enako količino fante. Če je temu tako, je to v bistvu beseda, ki jo ne moremo tiskati tukaj!

Making potezo potrebno veliko drznosti. Potreben je pogum. Če boste hodili k njemu, da to storite z brazenness da ujame njegovo pozornost. Vprašaj ga, če želi pivo in ponujajo kupiti za njega. On ga bo všeč.

Igraj dekletu v stiski

Ok, vemo, da si zdaj krepko, samozavestna, neodvisna ženska, ki je pripravljen narediti prvi korak. Toda to ne pomeni, da ne more dobiti njegovo pozornost, ki ga ustvarja scenarij.

load...

Z dajanje sebe v situaciji, ko boste potrebovali njegovo pomoč, lahko ga pokličete in bo prišel okrogla, da vam pomaga ven! Lahko bi rekli, da potrebujete pomoč pri nalaganju nekaj škatle, pritrjevanje svoj avto, ali popravljanje puščanje. On bo pop jih kot pravi junak, in boste zadolžene za njim. Čas je za nekaj romantiko!

Bodite previdni, da ne rečem, da potrebujete pomoč pri pomivanju posode. Da ga ne bo navdušila.

Flirt Z njim

Verjetno ste slišali v preteklosti tem spogledovanju dela in morate poskusiti, vendar boste morda ni povedal, da se spogleduje res deluje, in si je vsekakor treba poskusiti.

Tako kot zdaj.

Fantje radi flirt. Dejstvo je, da je verjetno radi spogledujejo več kot mi. Velika stvar o spogleduje je, da lahko to storite na daljavo; na primer, lahko bi mu poslali spogledljiva sporočil na Facebooku ali poštne pesmi na svojem zidu.

Osebno, nasmeh, ko ste v svojem podjetju in se rahlo dotaknite roko. Ne bodite agresivni, vendar se igrivo.

Bodite Direct

Spogledovanje je vse lepo in prav, ampak na koncu si morate biti bolj neposredno. Fantje vedo, kdaj ste se spogleduje z njim, vendar ne vedno bombaža na to, da ste v resnici v njih. Včasih pa domnevamo, da ste samo z hihitanje za brcne!

Nič ni narobe s tem, da neposredno. To prihrani čas in pomaga razčistiti morebitne nesporazume. Fant bi lahko sedel doma razmišljanje "Ona me ljubi, me ne ljubi," tako da mu sporočite svoje občutke, ko bo to prvi korak.

Poglejte ga v oči

Ne, nisi ga poskušal obrniti v kamen; tako, da ga je videti v očeh, si mu pokazal, da poslušate in da vas zanima.

Če pogledamo nekoga v oči, ko ste ob pogovoru z njimi je izjemno močna. To kaže, da ste prepričani, kdo ste in da ste precej vzeti s seboj. Včasih je lahko celo prepričati fanta, da ste popolnoma očarala, ki ga!

Preverite, da vidim, če je to enotni

Ok, preden vam bo, da vse-pomemben prvi korak, morate prepričati, da je z enim prvim. To ni vedno enostavno narediti, ker ni človek hodi okoli z hangdog izražanja in velik žig na čelu, ki pravi "SINGLE GUY TUKAJ".

To bi bilo navadno neprijetno!

Lahko bi ugotovili, če je en sam, ali ne s tem, da res pameten s pogovorom. Ima smeh z njim prej rekel, da je njegova punca ena srečna ženska.

Watch "Scary" Movie Skupaj

Vprašaj ga, če hoče, da imajo filmski večer, kot prijatelji in nato zdrs na res "strašno" film, ne nujno z grozo, samo akcijski film bo naredil. To vam bo dala priložnost, da se stisnila k njemu, mu daje priložnost, da vas zaščiti s tem da roko okoli vas.

Gledanje "grozljivo" film z njim, vaju bo dal skozi nemiri čustev in pogosto predstavlja priložnost, da se približa, da fant, ki vas zaljubi s.

In če dobi res prestrašil, dobro, boste morali dati svoje roke okoli njega!

Get Rezervni vstopnice

Ugotovite, kaj je res v in kupiti dve vstopnici za nekaj, kar bi vedel, da bi radi. To je lahko igra, koncert, ali karkoli drugega, si lahko zamislite.

Potem ga je poklical in rekel, da imaš rezervno karto, ker je prijatelj pustil na cedilu. Ali želite, da pridejo?

Hell yeah!

To mu bo pokazalo, da oba imata enake interese, in vam daje veliko priložnost za spoznavanje drug drugega.

Prikaži Obresti

Vsekakor morate pokazati, da vas zanima, kaj je govoril o tem, kot tudi njegovi hobiji in strasti. Če igrate z lasmi in preverite svoj telefon ves čas, si ne postavlja nobene potezo whatsoever.

Daj mu svojo nedeljeno pozornost, postavljajo vprašanja in se vključi s tem, kar govori.

Drop namig

Ok, če se človek resno enostavno ne dojemaš, da je čas, da se spusti, da mega namig, ki vas zanima.

"Ste že slišali za novo Will Smith film? Sem umira, da ga vidim, ampak vsi moji prijatelji ga ne more stati. "

To bo odprlo možnost za njega, da vas vabimo, da ga vidim z njim.

Razen, če je Will Smith sovražnik. V tem primeru, ljubica, ste bolje brez njega.

load...