Kako narediti vtis fanta? 10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, da bi naredili vtis fanta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako narediti vtis fanta? 10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, da bi naredili vtis fanta

Kako narediti vtis fanta? 10 stvari, ki jih ne bi smeli storiti, da bi naredili vtis fanta

Ko sva ven, da vtis, da lahko včasih šel malo čez vrh in na trenutke ljubezen nas lahko obnašajo na način, da so se ponovno igral, nam na video posnetku, bi se squirming z zadrego in želi, da bi bil svet nas je pogoltnila.

Če iščete nasvete o tem, kako narediti vtis človeka, obstaja nekaj stvari, ki bi si res izognili tem, če želite, da bi se izognili, da "YouTube" trenutek, da enkrat v življenju, da boš res raje pozabi. Začnimo:

1. Pretvarjaj se, da je športno dekle

Če niste v športu, ki igrajo ali gledajo, potem ne pretvarjamo, da ste. Nič ni bolj smešen kot gledal nekdo vrgel žogo, ki ga ne more ustrezno storiti, ali pa še bolje, je oseba, ki stoji do velikega, ploskati in vzklikati, samo da bi ugotovili, da je bila druga ekipa, ki pravkar dosegel.

load...

2. Get slab ponaredek tan

Fant je morda pustil listek, da mu je všeč tan na dekle, ampak obrača do naslednjega datuma z oranžno sijaj na koži bo le on vam Mešalnikih off hitro temnem kotu bar, kjer ne more biti videl.

3. Hihitanje in Kuljati

Njegove šale niso tako smešno in on to ve. Saj ni treba, da visi na njegovo vsako besedo in hihitanje manično na njegovo vsakem witticism ali pa bomo začeli razmišljati, da morate nekaj strokovno pomoč!

4. Zakon kot človek

Deluje kot človek vas ne bo pripeljala nikamor; on išče dekle, ne dodatek k svoji banda častniki. Poskus, da "človek je navzgor in se pridružijo s svojimi moškimi zabav bi ti pridobili članstvo v klubu fantje, vendar to ne bo pomagal najti ljubezen.

load...

5. Pretiravajte dražila videz

Push up nedrčki in mini krila bodo dobili občudujočih izgleda, vendar ni nujno, da ljubezen, ki ste hrepenijo za. Fant išče nekoga ljubiš, ne samo, da pokažejo svojim prijateljem. Izkoristite, kar imaš z vsemi sredstvi, vendar bodite previdni in se izognili pretiravanja.

6. Uporabite drug glas

Nekatera dekleta zdrs v drug glas, ko želijo narediti vtis na človeka. Nekateri gredo za mehko in soparnih toni, medtem ko se odločijo za visoko glasom in hihitajoč. Niti bo delovalo in kaj je več, se dogaja, da bi dobili šok, ko se vrne v svoj normalni glas kasneje.

7. Zakon neumna

Men se ne privlači neumna blondinka, ali neumna koli barvo za to zadevo, kakršno koli več. Inteligentni pogovor je veliko bolj privlačna in človek bo spoštoval žensko, ki lahko imajo sama v pogovoru veliko več.

8. Nosite out-of-sezone oblačila

Če je mraz, dal plašč! Si krivulje lahko izgleda bolje v lepi, razkrivajo poletni obleki, vendar boste videti malo čudno, če je sredi zimske in sneži.

9. Ne Photoshop svojo sliko na online dating straneh

Torej, veliko ljudi to, ampak kaj je smisel! Celoten cilj online dating straneh, je za izpolnitev fant iz oči v oči in ne morete Photoshop svoj obraz, kajne ?! Naraven in biti sami, nato pa vas bo ljubil, kdo ste in ne za svoje spretnosti z računalnikom.

10. Ne reči "da" dokler ste res pripravljeni

To ni res, da so vsi ljudje samo po eno stvar, če pa ga ponudijo na pladnju, a se bodo težko ga obrniti navzdol. To ne pomeni, da vas bodo spoštovali več ali da ste dobili ga ujeli na progi; če je prezgodaj, bo nasprotno res.

Ko se trudimo, da smo vtis včasih dajo na predstavo in celo laži o sebi, ampak, če je razmerje, ki ga iščete, potem pa samo da si je najboljša možnost. Seveda, da želite videti svoje najboljše in pustite vaše osebnosti sijalo, vendar vse vrste laži zgodaj v zmenkov lahko vrnil k vam preganjalo kasneje.

Upam, da vam te dating nasvetov za ženske koristne.

Katere druge stvari, ki bi se morali izogibati tem, če želimo, da bi naredil vtis na fanta? Vas prosimo, da delite svoje dating modrost in nasvete o tem, kako narediti vtis na fanta v komentar oddelku spodaj.

load...