Kako postati dekle, ki ga vsak moški želi? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako postati dekle, ki ga vsak moški želi? 10 nasvetov

Kako postati dekle, ki ga vsak moški želi? 10 nasvetov

Ste se kdaj vprašali, kaj je potrebno, da je tip ženske, da moški v resnici želijo? Ne govorimo kozmetične kirurgije ali oblikovalec oblačil tukaj, ampak lastnosti znakov, da moški res obožujejo pri ženskah. Ni veliko razodetja ali presenečenja tukaj, vendar boste morda našli nekaj stvari, ki jih pozabili ali pa gledajo, tako da se glasi teh deset spominskih tekačem in se spominjajo stvari v dekle, da vsak moški želi:

1. Bodite smiley srečna oseba

Potrudi se, da bi bil srečen, in fantje bodo želeli biti okoli vas. Preveč resen pogovor in preveč Godrnjavček izgleda in bo kmalu šel drugam, da si za zabavo. Fantje imam dekle, ki je zabavno, da se z, in ki jih lahko vedno razveselil z nasmehom.

2. Zapomni si ženstvenost

Nasprotja privlačijo in fantje mi je, da z deklico, katere ženskost sije skozi. Nežnost, milost in dobrota sta lastnosti, ki jih moški občudovali pri ženskah in uravnava svoje moškosti popolnoma.

load...

3. Ne pozabite na obnašanje

Pazi na obnašanje, še posebej, če ste s fantom, ker so res vas cenim, ker je ženska. To gre z roko v roki s tem, da ženska in moški ne želi njegova punca pijani, preklinjati in riganje v javnosti; je mogoče upravljati vse, da se, če hoče, brez pomoči od vas!

4. To je malo stvari, ki štejejo

Ni potrebno veliko, da dajo nasmeh na človekovem obrazu in to je malo dotakne in kretnje, ki bodo pomenile veliko z njim. Stvari, kot se spomnimo njegove najljubše jedi, mu pošilja SMS reči "Ljubim te", ali mu nakupu darilce zdaj in potem. Ena malo gesto in ga bodo za ta dan.

5. Bodite neodvisni dekle

Moški še vedno rad, da bi mislil, da kot ponudnik in zaščitnik, vendar ne ves čas! Dekle, ki se lahko postavi na lastne noge, in ki ima ambicijo, bo vedno privlačna za človeka. Rad bi vedel, da lahko kos brez njega, zato se ne zdi, da preveč pomoči potrebnim ali lepljiva, ali pa ga bo prestrašil.

load...

6. Ne biti drama queen

Dekleta, ki omogočajo prizor se morda zdi, da bi dobili pozornost, vendar pozornost je kratkotrajna. Dekle, ki lahko vodijo v mirno glavo je tisto, kar ljudje občudovali in res ne marajo nekoga, ki je vedno pretirava in strojna gore iz molehills.

7. Bodite malce skrivnostno

Ne dal vse stran naenkrat, ker ljudje radi skrivnost. Pustite nekaj stvari v svojo domišljijo in pusti, da te odkrijejo počasi, da mu bodo vedno znova vračali znova in znova, da več o vas izvedeli.

8. Se kdo v resnici ste

Imeti zaupanje, da se kdo ste in ne poskušajte biti nekdo drug. Biti edinstven je vse del privlačnosti in fantje vam bo všeč še bolj, če ste malo drugačna, to je tisto, kar naredi tako posebnega, da mu je!

9. Priti skupaj s svojimi prijatelji

Človek ne želim, da postane banda s svojimi prijatelji, vendar bo želim, da bi vsaj to, se skupaj z njimi. Tudi če se ne strinjamo z njimi, bi morali, vsaj jih prenašajo in nikoli vprašal človeka, da izberejo med vami in njegovi prijatelji.

10. Povpraševanje njegovo spoštovanje

Dobri ljudje ne želijo dekle, ki je enostaven za potiskanje okoli, hočejo nekoga, ki terja spoštovanje. Če ste pričakovali mu, da vas spoštujejo, potem ve, da nastavite visoko svoje standarde in to pomeni, da ste oseba, ki jih je mogoče zaupati.

Kako postati dekle, da je vsak človek želi? Vas prosimo, da delite svoje misli in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...