Kako premagati prve živčne življenje? top 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako premagati prve živčne življenje? top 10 nasvetov

Kako premagati prve živčne življenje? top 10 nasvetov

Vsakdo dobi živčni na prvem zmenku; to je povsem naravno. Živčnost ali strah, jih avtomatsko naravno "boj ali beg" v telesu mehanizem dejansko povzročil. Ko se soočamo s potencialno nevarnostjo, ali v sodobnem življenju, nerodno ali težko stanje, naše telo začne sprosti več adrenalina in povečuje našo srčni utrip, da se bomo pripravljeni, da poberem palico in udaril našega nasprotnika ali pobegnil, kakor hitro mi lahko. Ker nobena od teh možnosti ponavadi dobre ideje za prvi zmenek, smo zatreti te precej drastične poteze in tako, izkušnje metuljev v trebuhu, nervoza in včasih znojenje, kot tudi.

Trik je priznati, da je živčnost le naravni odziv telesa na položaj in lahko zlahka nadzorujejo, ne pustite, da nas nadzorujejo. V nadaljevanju smo vam naše top 10 Prvi datum nasvetov in tehnik, ki vam pomaga nadzorovati živčnost na prvem zmenku:

1. Počutijo dobro o sebi

Ko ste že pripravljena iti ven, igrajo nekatere vaše najljubše glasbe in jo predvajate na glas! Put na oblačilih, da se boste počutili dobro o sebi. Črpalka se gor malo in se osredotočite na svoje zaupanje.

load...

2. Kick iz živčni misli

Ne pustite, da se zaskrbljeni misli prevzeti svoj um in jih izgnati, takoj ko do njih pride. Odriniti vse "Kaj pa, če..." tipa vprašanja, kot prvi od teh negativnih misli se razmnožujejo samo naslednji na.

3. Spomni se pozitivnih

Dotaknite se v prvi datum razburjenje. Prvi dan ima potencial za prihodnje ljubezni in sreče. Kaj je najslabše, kar se lahko zgodi? Moraš iti na drugo prvem zmenku?

4. Vzemite si nekaj vaje

Ne pozabite, da vaše telo vas zavedli v teh živcev ga tako pretentati nazaj! Ob vadbo, celo samo živahne sprehod, bo uporabil nekaj od tega odvečnega adrenalina in sproščanje endorfinov, da vam prenovljeno občutek dobrega počutja.

load...

5. Ne pozabite vse tiste čase, da stvari niso bile tako slabo, kot ste se bali

Mi, ljudje, so absolutne strokovnjaki v bolj zaskrbljeni, kaj se lahko zgodi, kot mi o tem, kaj se je v resnici zgodilo. Vzemite si nekaj časa, da se spomnim vseh časov, ki si sami delali v stanje čez nekaj, kar v resnici nikoli ni zgodilo.

6. Povejte si "To je samo datum"

Spomni se, da je le dan; eno zelo kratko obdobje v svojem celotnem življenju, in če se stvari res kaj narobe v tej noči, so posledice zelo majhen in kratko življenjsko dobo, glede na preostanek svojega življenja.

7. Praksa sooča s svojimi strahovi

Fiziologi nam pove, da je najboljši način, da bi osvojil anksioznost s tem, kar pravijo diplomiral izpostavljenosti. Z drugimi besedami, praksa. Poskusite presenetljivo pogovor s tujci v vsakdanjem življenju. Morda v vrsti v trgovini ali samo rekel hvala, da nekdo, ki ima vrata odprta za vas in se uporablja, da se pogovarjam z ljudmi, ki si res ne vedo.

8. Načrt nekaj pogovorov odpiranje

Ena stvar, ki smo se vsi bojijo na prvem zmenku je nerodno molk, tako da načrtujejo nekaj vprašanj vnaprej. Kaj bi radi izvedeli o tej osebi, kaj jim je všeč in ni všeč? Izogibajte se vprašanja, ki jih je mogoče odgovoriti le z da ali ne, ampak tudi, poskrbite, da se ne obrača datum v zaslišanju.

9. Ne pozabite, da to ni resnično življenje

Prvi dan je umeten in potencialno nerodna situacija za oba in datumom bo verjetno prav tako živčen, kot ste vi. Nekateri datumi bo dolgočasno, nekaj smešno in malo na kraju samem. To lahko traja nekaj časa, preden boste dobili pravega, zato uživajte proces.

10. Think Positive

Tik preden odidete domov, da gredo na svoj dan, da si nekaj časa za vzpodbudo. Povejte si na glas; "Jaz lahko to storite", "jaz sem močna", "ne morem ukvarjati s tem." Pozitivne afirmacije delo!

Pomislite pozitiven, vesel in poskusite, da se spomnimo, da so prvi datum živci naravno. To je dvosmerna ulica in vaš datum se verjetno počuti enako kot vi.

load...