Kako pritegniti moške in obrniti glave? 10 nasvetov za dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako pritegniti moške in obrniti glave? 10 nasvetov za dekleta

Kako pritegniti moške in obrniti glave? 10 nasvetov za dekleta

Ste se kdaj spraševali, kako lahko nekateri ljudje hodijo v sobo in takoj pritegne pozornost, ali zakaj ljudje se bodo ozrli nazaj nad svojo ramo pri nekaterih ženskah, ko hodijo mimo? No, tam je veliko več, da bi ta smisel, da imajo nekatera dekleta kot le cepitev in kratkih krilih. To je več o zaupanju in govorico telesa, kot fizičnega videza. Če je bilo nekaj časa, odkar ste zgrabil pozornost množice, potem ste morda samo pozabil, kako se to dela, tako da se glasi teh deset nasvetov, kako pritegniti moške, ki vam bo pomagal, da glave pa svojo pot.

1. Smile

Nihče ne more upreti nepričakovano nasmeh od dekle in je zagotovljena način, da so videti naravnost nazaj na vas. Nasmeh daje ljudem videti bolj privlačna in tudi pravi, da ti je všeč oseba, ki jo nasmehnil. Daj mu gre, nasmejani na neznanec na ulici; je zabavno gledati jih ozremo nazaj, ko jih mimo.

2. Zaupanja izžarevajo

Še en nasvet o tem, kako pritegniti moške in pa glave je izžarevajo zaupanje. Moški radi samozavestni žensko in, če lahko pokaže, kako prepričani ste, da bo nato glave. Sprehod namenoma čez sobo, stati vzravnano, in ne bojte se, da očesni stik z ljudmi. Če pogledaš kot ste kraje, da gredo, ljudje se bodo radovedni, kam ste namenjeni in, če nič drugega, bodo te opazuje, da vidite, kaj storiti naprej.

load...

3. Obleko s stilom

Ena od prvih stvari, ki jih ljudje opazili, o osebi, je njihova oblačila in, upravičeno ali ne, ljudje res ne sodi knjige po platnicah. Moški bo takojšen oceno vam jo samo gledaš, kaj nosiš, tako da vedno obleko pameten in eleganten in obleko narediti vtis. No talne oblačila in oblačila, ki niso scruffy in obrabljena, bodo dodali, da ta zrak zaupanja, da bodo ljudje sedeli in vas opazili.

4. Obnašati kot dama

Naslednji namig o tem, kako pritegniti moške in pa glave je, da se obnašajo kot pravi gospa. Si želite, da se obrača glave iz pravih razlogov, tako da vam bo ladylike vedenje dobili prave vrste občudovali pogled. To pomeni, da kaže dovolj mesa, da bi bilo zanimivo, vendar ne toliko, da bi sebe in drugih ljudi neprijetno. Zmerno jezik preveč, ker tudi če fant prisega veliko, je verjetno ne želi slišati od ženske.

5. Ne bodite sramežljivi, ko vam pritegnejo pozornost

Ko ste dobili pozornost si išče, ne nazaj stran od njega, ali pa nesramen o tem. Če poveš nekoga, da se izgubi, ko je na voljo, da te povabim na pijačo, bo vsak drugi človek v prostoru ostanejo tudi jasno od vas. Vodja preobrat je nekako nalezljiva. Ko ena glava obrne, bodo drugi videti krog preveč, da vidim za kaj gre, če pa cower v kotu na prvi pogled boste dobili, bodo ljudje hitro izgubijo zanimanje za vas.

load...

6. Poudarite svojo najboljšo funkcijo

Ali je to vaše oči, noge, ali svoje obline, da večina svoje najboljše funkcije, ki jih je povečanje z ličila ali nošenje oblačil, da ga laskati. Poudarjanje kaj ste ponosni bo povečala svojo samozavest in vam prinašajo več pozornosti. Subtilno poudarja le eno funkcijo, lahko celo veliko bolj učinkovito kot poskuša opozoriti na vse okoli vas, ki lahko bi bilo videti, kot da se preveč trudi.

7. Bodite dobro skrbi za vaše lase

Še en nasvet o tem, kako pritegniti moške je, da dobro skrbi za vaše lase. Long, tudi obrezani-sijoče lase bo spremenila nekatere glave, in to je znanstveno dejstvo! Študije kažejo, da ljudje našli privlačno sijoče lase, saj je to znak dobrega zdravja in je naravni nagon poiskati zdravo kolega. To je tudi znak, da dobro poskrbel zase, in da predlaga, da bi si vzeli dobro skrbi za nekoga drugega preveč.

8. Poglej pristopen

Eden od koristnih nasvetov o tem, kako pritegniti moške je, da si dostopna. Ne poskušajte tako težko, da je prepričana, da bi sami videti ravnodušna in nedostopna. Če nekdo pogleda na vas, potem pa se ozremo nazaj in jim prijazen nasmeh. Prav tako lahko videti bolj dostopna z ga govorico telesa, ki jih sprejmejo, da ne stojijo z rokami zložen po prsih iskal defenzivno. Stati obrnjen proti ljudem z rokami ob telesu, ali ohlapno prekrižala pred vami.

9. Nosite kanček rdeče

Še en preprost nasvet o tem, kako pritegniti moške in da njihove glave pa svojo pot je nositi nekaj rdečega. Rdeča barva naredi moški mislijo o seksu, tako da bo rdeče dodatki, da ti glave obrniti. To je bilo dokazano v raziskavah, ki jih moški nagonsko našli žensk, ki nosijo rdeče privlačnejši od žensk, ki nosijo druge barve. Ni vam treba iti čez vrh s tem; samo splash rdeče bo, da boste izstopali iz množice.

10. Verjemite, da ste privlačni

Predvsem pa, moraš verjeti vase, ko hodiš v sobo. Povejte si, da ste najbolj privlačna ženska na mestu in boste imeli zaupanje o vas, ki bo glave obrniti. Če želite biti v središču pozornosti, potem ste lahko, morate samo, da ekstra malo samozavesti.

Kako privabiti moške in pa glave? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...