Kako priti fanta zanima vas? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako priti fanta zanima vas? 10 nasvetov

Kako priti fanta zanima vas? 10 nasvetov

To je tako neprijetno, ko veste, da je fant, ki vam je všeč, vendar je samo ne zdi, zanima vas vedel. Morda je to delo kolega, prijatelj ali prijatelj prijatelja, in poskusite kot si lahko, da vam ne zdi, da bi lahko, da se mu, da se vsako obvestilo o vas. Možno je, da je samo misli nate kot znanec in je tudi nikoli pomislil jemljejo stvari vse nadaljnje, ali morda ne misli, da bi vas zanimalo. Da bi lahko človek nor nate, moraš ga dobili, da vas opazijo, tako da tukaj je deset nasvetov o tem, kako dobiti fant zanima:

1. Obleko za vznemirjenje

Fantje ne opazijo subtilne spremembe v dekle na videz, tako da je naš prvi namig o tem, kako dobiti fanta zanima vas to: naslednjič, ko se dogaja, da ga vidim, obleko gor malo, nato pa bo opazil razliko v vašem videz. Vam ni treba nositi žogo obleko za delo, ali kaj podobnega, ampak nosil lase drugače in dajanje na svoj najboljši dan obrabe obleko bo mu bo drugi pogled.

2. Občutljivo-feely flirtanje

Moški radi nežen dotik dekle in je preprost način, da mu prenese sporočilo, ki bi želeli priti bližje. Tudi v sproščenem pogovoru, bi lahko rahel dotik na roko, roko ali ramo, da mu začeli več pozornosti za vas.

load...

3. Nasmeh je eden od vaših najboljših sredstev

Kako priti fant zanima zate? Nasmeh! Ja, morda se sliši preveč preprosto, vendar vaš nasmeh je eden od vaših najboljših sredstev, da kar najbolje izkoristijo. Ko nasmeh, svoj celoten obraz posvetli in naredi se vam zdi veliko bolj dostopna in vsakdo ljubi srečno osebo. Nasmeh in smeh, ko ste blizu njega, ali celo nasmeh čez nabito polni sobi na njem; če je dobro videl kako se smejiš, bo ga spodbuditi, da postanejo prijaznejši do tebe.

4. Včasih, občasno, to je v redu za dama, da prevzame vodstvo 

Naš naslednji nasvet o tem, kako dobiti fanta zanima vas, se ne bojte izdelave prvi korak. Če je ta človek niti opazili, da obstaja, potem pa pojdi in spoznajte njega. Fantje lahko sramežljiva preveč, tako da bo stres iz nje za njega in iti in reči 'živjo', da ne bo naredil nobene škode.

5. Dajte mu vedeti, da ste na voljo

Večina moških ne užitkom misel jezen fantom soočenja, tako da boste morali, da naj mu vedeti, nekako, da ste samski. Spusti nekaj namigov, ki vam jih nihče ne bi šel v kino s in se prepričajte, da je vaš Facebook stanje do danes, v primeru, preveri. Lahko pustite tudi svoje prijatelje v na svoje občutke, morda bi se lahko spusti nekaj namigov za vas.

load...

6. Tease mu je malo, vendar se ne zdi, da je preveč vroče za ravnanje

Draži ga malo z nekaj sugestivnih pripomb. Ne preveč, čeprav, ne želite, da se zdi, da je vroče za ravnanje. Malo draži tu in tam, malo prijazno šali, malo mu je pokazal svojo nagajivo stran in je lahko začel, da se segreje na vas. To je zelo Prepreden območje, zato ne pretiravajte!

7. Pokaži interes v pogovoru

Še en dober namig o tem, kako dobiti fanta zanima vas je, če se znajdete v situaciji, v skupini z vašo ciljno človeka, nato pa se prepričajte, da bodite pozorni na to, kar je rekel. Ko govori, posluša, in vedno pozitivno odzivajo na stvari, ki je pravi. Usmerite vaš pogovor bolj na njega, kot na ravni skupine kot celote, in mu bodo prisiljeni, da vas opazijo.

8. Engineer srečanja

Lahko inženir "chance« srečanja, ne da bi bil obtožen zalezovanja. Če se odpravi v bar za več pijače, piti in ga spoznala tam, on vam lahko ponudimo eno preveč. Tudi na delovnem mestu, bi lahko dobili na vode hladilnika ali kavnega avtomata hkrati začetek pogovora. Ne bi bilo preveč očitno, čeprav, ne želite, da mu, da ste čudni!

9. Nosite drugačen parfum

Drugačen vonj bi se mu išče svojo pot. Moški so dobri v sami opazili sprememb, tako drugačen parfum, ali nošenje parfum, ko ne bi bilo običajno nositi, bo ulov njegovo pozornost in morda celo pozval kompliment od njega.

10. Prevelik odmerek komplimentov ne bo delovalo

Tako kot dekleta, fantje radi komplimente preveč. Človek je malo verjetno, da reči "Ljubim te nove majica" za en fant, ko pa kompliment prihaja iz dekle, morda človek dejansko všeč! Ampak ne pretiravajte, čeprav, kot so fantje zelo občutljiva na neiskrena prevelikega odmerka laskanja. Bodite iskreni v svojih pohvale in on bo počaščen, navdušeni in da ga bo pokazal, da vas zanima preveč.

Kako priti fant zanima zate? Če imate nekaj drugih nasvetov, prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...