Kako se opravičiti tvojemu fantu? 10 ustvarjalnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako se opravičiti tvojemu fantu? 10 ustvarjalnih nasvetov

Kako se opravičiti tvojemu fantu? 10 ustvarjalnih nasvetov

To je res težko priznati, ko se motimo! Vsi delamo napake, toda ponos pogosto pride pred padcem in zato raje ne reči, da mi je žal. Včasih, ko še argument dogaja samo zato, ker mi preprosto ne želijo imeti svoje roke in priznati napake naših načinov.

Vendar priznava, da ste narobe in se opravičil, da tvoj fant kaže veliko zrelosti, in da pomaga pomiriti argumente in jim prepreči pridobivanje predaleč iz rok. Konec koncev, smo vsi kralji in kraljice argumentov, ko smo v odnosu, vendar veliko premalo nas so pripravljeni, da imajo svoje roke in deaktivirati situacijo z besedami, mi je žal. Če želite kreativno opravičiti vašega fanta ali moža, tukaj je 10 top nasvetov!

Vložkoma ga s hrano

Bili ste narobe in jo priznati. Ampak zdaj je v Zameranje, ker ste res mu je razburilo tokrat. Namesto, da se pogovarjam s tabo, on je igral na svojem Xbox in vam je povedal, da ga ne moti, dokler je on ubil vse zombija.

load...

Edini način, da boš lahko rekel, žal, da mu je ta čas s ciljem za njegov želodec z nekaj čudovito hrano. Mu Kuhanje njegovo najljubšo jed je res luštna način reči žal. Lahko bi celo dal piko na i, tako da mu je fantastičen puščavo, preveč.

Napišite A Funny Poem

To je še en velik namig o tem, kako opravičiti svojim fantom. To sploh ni važno, če je ni literarno vrsto, ker si ne poskuša biti Shakespeare tukaj. To sploh ni pomembno, če niste literarna vrsta, saj je cilj igre je za zmago nazaj svojo naklonjenost s smešno pesmi, ki izraža svoje prizna krivdo.

Lahko napišete neumnih haiku, ali si lahko sestavite smešno Limerick. To je odvisno od vas, vendar pravi trik je mogoče najti besedo, ki se rima z "žal" in ni "safari".

load...

Kaj pa, hm, Atari?

Vi ste sami. Žal mi je. Hej, da si ti, da je naredil narobe na prvem mestu!

Napad mu igrivo

Ti si rekel, da ti je žal, vendar je še vedno ni ga imajo. On noče sprejeti svoje opravičilo in še vedno se ne pogovarjam s tabo. Res si poškodoval občutek, ta čas in je videti, kot da ste morda mu teden dni, da se ohladi.

Ali pa bi lahko igral, napad, ga. Veš, objemi ga, dokler je relents. Ali poljubi ga, dokler se ne daje v in sprejema svoje opravičilo.

Če nič od tega ne deluje, poskusite ga žgečkanja do smrti, kot ste rekli, »Žal mi je! Žal mi je! ", Medtem ko se bori za svojo sapo in želi, vse to bi bilo šele na koncu.

Ustvari Foto College Of oba

Še en nasvet o tem, kako opravičiti svojim fantom, je zbral nekaj starih fotografij skupaj (to lahko vključuje tudi tiskanje nekaj off) in jih nato skupaj na kos kartice pred oblikovanjem in visi na vaši steni.

Ne pozabite napisati "Žal mi je" na vrhu kos kartico!

Potem, ko se vrne domov iz dela, ki ga ne bodo mogli storiti ničesar drugega, ampak nasmeh in vas pozdravljam v naročje.

Use Your Puppy Dog Eyes

Ok, to je čas, da bi dobili svoje najboljše kuža pes oči. Veš, oči, ki ste jih uporabili, ko ste bili še otrok, da bi dobili nekaj iz svojih staršev. Ja, ti tisti! To je eden izmed najbolj priljubljenih nasvetov o tem, kako opravičiti svojim fantom.

To je res težko za vse človek ne pogledati v svoje partnerje psiček očmi, kot ona pravi, žal za njega in še vedno nočejo sprejeti opravičilo. Boste njegovo srce taline s temi mladiči in je le ne bo treba sprejemati svoje opravičilo -, da bo treba zaradi česar tudi vam večerjo, vam nakup cvetja in vas popelje na vikend Bjekstvo. On preprosto ne more nositi misel, da rekoč žal vas je tako žalostno 🙁

Naj zajtrk v postelji

Najboljši način, da gre ljubezen je po njegovem želodcu, zakaj ne bi mu zdrav, hranljiv zajtrk, ki ga perks, preden delo zjutraj?

Zbudite se zgodaj, da bi sestavili svoje najljubše jedi in da bo kmalu spoznali, kako žal ste.

Uporabljati internet

Res ustvarjalen način rekel žal je z uporabo interneta. Namesto, da bi opravičil iz oči v oči, kot je bilo tvoji starši, da ne, zakaj ne bi dobro izkoristiti za izum 20. Stoletja?

Ti bi lahko zabavno video na YouTube, ki pojasnjuje svoje napake, preden gredo v podrobnosti o vsem, kar vam je všeč o njem.

Lahko bi napisal blog post, ki počne isto, samo to, ko boste bullet-seznam vse, ki vam je všeč o svojem človeku.

Lahko ustvari humoren Meme, ali pa bi celo kos glasbe, če ste do njega.

Buy "Žal mi je T-Shirt"

Še en nasvet o tem, kako opravičiti svojim fantom, je za nakup "Žal mi je T-Shirt".

Ja, zakaj ne kupiti tee, ki pravi: "Žal mi je" na sprednji strani in ga nosite okoli njega ves dan?

Lahko bi čisto v njej kuhamo v njej, gledajo televizijo v njem. On bo na koncu dobili sliko, seveda, in mu našli res smešno in srčkan, čeprav ne bo priznal to na prvi.

Če želite preveriti, kako žal, da si v resnici, lahko od vas zahteva, da nosijo majico zunaj, preveč. Boste morali, da ga sesati in če hoče, tako, da pop krog svojih staršev, to je samo tisto, kar moraš narediti.

Napiši "Žal mi je" Povsod

Kupi neko palico, da ugotavlja, nato pa napisali "Žal mi je" na toliko, kot želite.

Nato glavo okoli hiše jih štrli povsod. Lahko pop eno na hladilniku, pečici, na tuš glavo na blazino, in celo na trebuhu.

On bo občudujem vaše delovno etiko in boste kmalu kit v rokah spet. In to, kar ste storili? On je pozabil, da je zdaj.

Zapiši po tabli

Naš končni nasvet o tem, kako bi se opravičil, da tvoj fant je kupil majhno tablo in pisati "Žal mi je, lahko samo izbrisati vse, kar se je zgodilo?" Na njej.

Ne pozabite, da zapustijo radirko ob ploščo, tako da bodo lahko izbrisali sami besedi. Srčkan!

Kako opravičiti svojim fantom? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...