Kako se počutite bolj povezani v odnosih na dolge razdalje? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako se počutite bolj povezani v odnosih na dolge razdalje?

Kako se počutite bolj povezani v odnosih na dolge razdalje?

Medkrajevni odnosi postajajo veliko bolj pogosti, in tudi z vsemi različnimi sredstvi, ki jih imamo na razpolago, ki omogočajo komunicirajo na dolge razdalje enostavno, lahko še vedno težko držati pravega občutka povezavo z osebo, ki vas loči od. Odnos dolge razdalje pomeni, da moraš imeti veliko večjo zavzetost, potrpežljivost in moč, da se obdrži občutek bližine živ. To ni rekel, da ne more delati, ker na tisoče ljudi, ne da bi bilo delo, tako da se glasi teh deset načinov, ki vam bo pomagal počutili bolj povezani s svojim partnerjem, čeprav so kilometrov stran.

1. Ne biti technophobe

Ne bojte se, da se v največji meri uporabljajo od tehnologije, ki jo imajo na voljo za vas. Lahko besedila, e-pošto, Skype in bo vaš Facebook profil posodobljen. Skype je verjetno najboljši med njimi, saj vam omogoča, da govori iz oči v oči. Če niste prepričani, kako uporabljati te stvari, prosi prijatelja za pomoč, saj lahko stvari, kot so Skype resnično pomagal, da bi vam bližje skupaj.

2. Ne pozabi navadni pošti

Medtem vsej tehnologiji, ki jo imamo je super za takojšnjo komunikacijo, ne podcenjujte moči ročno napisano pismo. Ko pišete pravilno pismo nekoga, boste dobili čas za razmislek skozi kaj hočeš povedati in z roko napisano pismo je tako veliko bolj osebno kot elektronskim sporočilom. Prav tako je razvidno, da si dal veliko več truda v to pisanje preveč.

load...

3. Izkoristite telefona

Ne zanašajte se samo na pisano besedo; zvok glasu drug drugega bo pomembno, da se oba preveč. Če boste poslali SMS noč, si lahko tudi namesto klic. To bo veliko lepše in osebno, in vam pomaga počutijo bolj povezani med seboj.

4. Delež celo majhne stvari

Ko boste to storili govori, govori o vsem. Kaj boste storili čez dan, ki jo srečali, kaj ste govorili, in tudi, kaj ste jedli. Ena od stvari, ki ste zamudili, ko ste v razmerju na dolge razdalje je navadna, vsakdanja podrobnosti življenja drug drugega. Z govorimo o tem, kaj bi lahko prej zdelo, da je nekaj povsem dolgočasno, se boste počutili veliko bližje drug drugemu.

5. Pogovor vsak dan

Si res želite, da bi poskušali govoriti z vsakim drugim vsaj enkrat na dan. Tudi če je le pet minut klepet reči lahko noč, lahko vse razlike. Če bi živela skupaj, bi rekli, kaj drug drugemu vsak dan, zato ne dovolite, da je padec samo zato, ker ste kilometrov narazen. Naredite rutinsko, da vedno govorimo ob določenem času dneva, in potem bo lažje, da ne pusti druge stvari na poti tega pomembnega telefonskega klica.

load...

6. Pošiljanje fotografij

Fotografije lahko pomemben način, da ostanejo povezani. Nekaj ​​zaskoči v svoj večer s prijatelji ali družine dobili skupaj, bo pomagal oddaljen partner počutijo bolj vključene v vašem življenju. To je zelo težko razložiti z besedami, kaj nekaj izgleda kot, da odrežite s fotoaparatom telefona in ga bodo lahko videli zase, kaj govoriš.

7. Bodi pošten, vendar naj bi ostal pozitiven

Poskusite in se veselo in optimistično, ko se pogovorite s svojim partnerjem, ali pa bo le, da se počuti še bolj osamljen, saj ne more biti tam, da vam pomaga, ampak, ko je dejal, da bi morali še vedno delijo manjše draženje dan z njim. Če ste dol, ker si imel slab dan v službi, potem pa mu povej. Če poskusite in skriti vse, morda je treba prepustiti skrbi o tem, zakaj ste vznemirjeni.

8. Obisk seboj tako pogosto lahko

Seveda, videvava osebno je najboljši način, da ostanejo povezani, zato poskrbite, da boste to storili vidijo drug drugega tako pogosto, kot lahko. Ko boste to storili vidijo drug drugega, da ta čas moraš skupaj res nekaj posebnega preveč. Get toliko časa, kot si lahko sami s seboj in kvalitetno preživljanje prostega časa doma. Greva ven vsak dan in noč bi bilo zabavno, vendar boste potrebovali čas, da govori tako dobro.

9. Poskrbite, načrte za prihodnost

Ne govori o prihodnosti in izdelavo načrtov za, ko bo naslednja spet skupaj. Tudi če bi ta čas lahko na nek način še off, bo še vedno dal tako nekaj, da se veselim preveč. Če se spomnim, med seboj, da bi poleg ne bo večno, se bo ločitev lažje reševanje in vam bo tako nekaj, kar lahko deluje v smeri skupaj.

10. Ne pozabi pomembnih obletnic

Ko ste narazen, praznovanje obletnice in rojstne dneve, je še toliko bolj pomembno, da se ne karkoli narediš, pozabil svoj rojstni dan ali katere koli druge pomembne datume. Spomin stvari, kot da bo vaše partnerja spoznali, da ste še vedno razmišljam o njem, tudi če ne more biti z njim vsak dan.

Kaj je vaša najljubša dolge razdalje odnos nasvet?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...