Kako se spopasti z razčlenitvijo? 8 načinov, da ga vidimo pozitivno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako se spopasti z razčlenitvijo? 8 načinov, da ga vidimo pozitivno

Kako se spopasti z razčlenitvijo? 8 načinov, da ga vidimo pozitivno

"Bolje je, da bi ljubil in izgubil, kot da ni nikoli sploh ljubil."

-Alfred Lord Tennyson

Razbijanje ni nikoli lahko, tudi če ste vedeli, da je tako najbolje in, da začnete z, ki je videti na svetlo stran, je zadnja stvar, na pamet, vendar obstajajo pozitivni rezultati do razpada, ki jih ne pomisli na čas. Bolj pogosto kot ne, odmor do vodi do novih začetkov in odpira nova vrata, da nikoli ne bi niti upoštevati, preden se, da se ne počutijo navzdol v odlagališč, razvedriti in namesto berejo naše osem nasvetov o tem, kako ravnati z odmor gor in načine, ki si ga lahko ogledate v pozitivni luči:

load...

1. Break up nam pomagajo, da postane oseba

Izraz "druga polovica" se pogosto uporablja za opis nekoga v dolgoročen odnos in res je precej povedal eno. "Druga polovica", pomeni, da niste v celoti, ne da bi druga oseba in, seveda, to preprosto ni res. Razbijanje uči, da smo ljudje v lastne pravice, in smo postali močnejši in bolj neodvisno, kot posledica izkušenj.

2. To preprosto ni bilo mišljeno, da bo

Še en nasvet o tem, kako ravnati z razpada je - preprosto sprejeti, da le ni bilo mišljeno, da bo... To je sirast, da je kliše, ampak res je veliko resnice v ta rek. Tam je lahko en sam razlog za razpada, kot je nezvestoba, vendar pod, da verjetno obstajajo globlji razlogi. Ne glede na način, kako gledate na to, če je ne bo delovalo, potem ste bolje, če nje.

3. Greš skozi razpada vas naredi močnejše osebo

Ukvarjanje s čustveno razpadu je težko, ampak iz te grobosti pride močnejši si. Moramo se naučiti, da se ukvarjajo z veliko, veliko stvari v življenju: razočaranj, bereavements in včasih celo izdajstvo, ampak vsak od teh izkušenj, da gremo skozi uči nas nova spoznanja in bomo postali boljši človek od njega.

load...

4. Preusmeritev svoje frustracije

Drug velik namig o tem, kako ravnati z razpada je - preusmerijo svoje frustracije. Dober način, da bi nekaj pozitivnega uporabe iz svoje jeze in nezadovoljstva s svojim ex je kanal, ki agresijo v nekaj bolj produktivnega. Pozabite na človeka bashing ali kopiranja do njegove obleke, in ven in narediti nekaj namesto tega. Delo, postavila nove cilje, začeti tekmovanje v teku ali pa nov hobi in usmeriti vso to energijo v nekaj koristnega.

5. Dovolite si nekaj časa žaluje

Še en nasvet o tem, kako ravnati z razpada je - dovolite si nekaj časa žaluje. Tudi, če veš, da je najbolje, ne premagati sami za občutek žalosti, da je to naravno in bistveni del procesa zdravljenja. Shed solza, če želite, urejeno stran opomnike okoli doma in potem, ko ste pripravljeni, lahko premaknete naprej.

6. Razpadu vam nazaj svojo svobodo!

To ne sme biti, da si je želel, ampak razpad sprosti, da bo sposoben narediti stvari v življenju, ki jih želite storiti. Sedaj lahko odločajo o tem, kam hočeš iti v svojem življenju, ne da bi morali upoštevati točko druge osebe z namenom, da začnejo načrtovati zdaj!

7. Ljubi sebe in si dal prvi

Pozabite na vse "bogatimi" in "bi bogatimi", da bi lahko skozi vaš um, da je čas za vas, da se zdaj, da si dal prvi. Te stvari so redko samo napake ene osebe, saj sta potrebna dva za tango, tako da se ne krivi. Namesto tega uporabite, ko imate zdaj, da si privoščite nekaj prijetnih stvari in uživajte.

8. To ni konec, to je začetek

Zapiranje strani na enem poglavju ni konec knjige. Bodite pozitiven pogled na to epizodo v svojem življenju, ko lahko, in ne pozabite, da je to poglavje so lahko končal, vendar to pomeni, da gre za povsem nov in razburljiv ena vas čaka v naslednjem strani.

Kako ravnati z razpada? Ali imate druge nasvete? Prosim, vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in ljubezen svojega življenja!

load...