Kako si lahko neustavljiv za nasprotni spol? 10 nasvetov za ženske | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako si lahko neustavljiv za nasprotni spol? 10 nasvetov za ženske

Kako si lahko neustavljiv za nasprotni spol? 10 nasvetov za ženske

Ne glede na vašo starost in ali ste v razmerju, bi vsi radi, da se neustavljivo do nasprotnega spola. Globoko v sebi si vsi želimo, da bi tisti, ki obrne glave, ko hodi v sobo ali dekle, da so fantje brenčanje okoli kot čebele po medu pot! Dobra novica je, da še ni vse do genetike ali supermodel izgleda. Dekle lahko nepremagljiv za njeno wit, inteligence, samozavest ali pa samo zato, ker ona, sama, misli, da je nepremagljiv. Torej, berite naprej in ugotovite, deset načinov, da se prepričajte, da ste v središču pozornosti na naslednjo zabavo:

1. Pokažite svoje zaupanje, ker ljudje ugotovili, samozavestne ženske neustavljive

To ni le supermodel izgleda, da pa glave, ko hodi v sobo, to je, kako hodi v sobo in ona počne, da z zaupanjem. Moški našli samozavestne ženske nepremagljiv, tako da, tudi če so v paniki v notranjosti, ne kažejo! Ostani kul, ostati samozavestni in verjamejo v tisto, kar imate, in fantje bodo verjamem preveč v to.

load...

2. Pokažite svoje inteligence in boste pritegnili ljubitelje

Vsak človek, ki je vredno truda, bo tisti, ki ceni inteligentno žensko, tako da se nikoli ne mika, da bi neumen, se dol zaradi človeka. Če združite zaupanje z ostrim wit in inteligenten pogovor, boste na dobri poti, da pritegne nekaj občudovalcev.

3. Postavite svoj nasmeh za dobro uporabo

Privlačen nasmeh je ena od ženskih najboljših lastnosti, tako da ga lahko koristno uporabi. Nasmeh je univerzalno signala z drugimi ljudmi, ki jih ne ogrožajo, da vam je všeč nekdo, in želite, da pridejo bliže k vam. To je vabilo za ljudi, priti v stik z vami. Torej, naj vaš nasmeh zasije!

4. Znamka in držite očesni stik s fanti, ko se pogovarjaš z njimi

To kaže, da ste odprti, iskreni in imajo kaj skrivati. Stik z očmi je tudi eden od najstarejših oblik spogleduje znano, da človeku; lahko rečem tisoč stvari s samim videzom, na pravi način!

load...

5. Poskrbite, fizičnega stika zdi naravna

Se počutite samozavestni, ste nasmejan in imate inteligenten pogovor. Torej pečat privlačnost z nedolžno in spontano dotik na roko ali ramo. Naj se zdi naravno in na dotik bo odstranil vse napetost med vami in drugo osebo, in to jim, da so udobna pridobivanje jih poznam malo več pove.

6. Združite prijaznosti in vljudnosti z zaupanjem

Ob zaupanje, ne pomeni, da morate postati vse ravnodušna in skrivnostno. Enostavno prijaznost in vljudnost vedno čaka na človeka, na njegovo enostavnost. Kažejo zanimanje za njim, ko govorimo in ne pozabite, da ni vse o tebi, poslušajte pozorno na to, kar ima povedati.

7. Se ne jemljite preveč resno in kažejo, da imate velik smisel za humor

Saj ni treba biti stand up komik, da pokažejo svoj smisel za humor, ampak svoje sposobnosti, da bi fantje smejali bo pravi bonus. Tako pripravljen smejati sebi, kot ste smejati o drugih stvareh, saj nihče ne mara, nekdo, ki se ima preveč resno.

8. Poglej po laseh

Lepa sijoče lase je vedno velik vklopiti za fanta, zato se prepričajte, da tvoja pozornost, ki si jo zasluži. Lepo hranijo in sveže oprane pramen bo pritegnila pozornost in se prepričajte, da korenine ne kažejo, fantje ne opazijo te stvari.

9. Vonj lepo, vendar ne pretiravajte!

Vaša izbira dišave lahko tako pomembne, kot so oblačila, ki jih nosijo. Izberite vonj, ki ustreza vaši osebnosti in na letni čas, kot tudi. Ne pozabite, da ne pretiravajte parfum, čeprav; želite, da se fantje swooning nad vami, ne omedlevica na tla!

10. Samo sebe in vas bo nepremagljiv

OK, tako da vemo, da ste slišali tole prej, vendar je res pomembno. Ne poskušaj igrati osebo, ki mislite, da bo privlačna, se sami in vam bo nepremagljiv. Fantje radi naravno dekle in bodo videli s pomočjo laži zelo enostavno.

Ali imate druge nasvete o tem, kako bi sami neustavljivo do nasprotnega spola?

load...