Kako spoznati dober fant? 10 nasvetov, o katerih verjetno niste mislili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako spoznati dober fant? 10 nasvetov, o katerih verjetno niste mislili

Kako spoznati dober fant? 10 nasvetov, o katerih verjetno niste mislili

Po igranje g narobe, gospod Loser, g Lazy, gospod Rude in g WTF je lahko zelo odigral. Večina žensk, ki so trpeli zaradi preveč slabih odnosov bi verjetno bila pripravljena, da bi vrgel puško v koruzo skupaj, zaprite dating moške in postanejo nori mačje dame. Hej, to je verjetno lažje.

Toda preden se zapre sebe proč z več mačk, poslušaj me. Kljub temu, kar si lahko mislite zdaj, da dobri fantje tam. Veliko njih, v resnici. Problem imate, je, da ne morete videti, da bi jih spoznal. Namesto, srečaš tiste, ki niso primerni za vas. To je drag in čas, odpadne, vem. Čutim te.

Ampak poslušaj. Sem bil, kje ste zdaj. Bil sem razočaran, ko igranje vse napačne moške. Ko sem vstopil mojih tridesetih, mislil sem, ne samo moški prihajajo iz Marsa, ampak da bi dejansko zapustilo vseh dobrih se tam gor. Imeli smo Zemljani končal s tistimi Mars ne želijo!

load...

Ampak sem tečaj in poslušal nasvete žensk in prijateljev, ki so na voljo može svojih sanj. In kaj sem se naučil mi je pomagala najti svojega princa na belem konju. Tako da je pogled na 10 načinov, da izpolnjujejo dober fant.

Naučite Kdaj reči "ne"

Kadarkoli sem bila samska, sem bil zelo selektiven o tem, kdo bi danes. Če me kdo približal in zdelo dovolj luštna in bi dejansko pravilno govoriti angleško, sem ponavadi mu je dal priložnost. Zakaj? Ker sem bil počaščen, da bi on mi je približal na prvem mestu.

Pomembno je, da se selektivno. Če ne, boste izgubljati toliko časa iz leta napačne ljudi, pravi fantje, medtem ko igranje druge ženske, ker ste sprejeti (z napačnim človekom)!

load...

Vem, da bi bilo strah zavrnitve ali pustiti pri miru. To je glavni razlog, da smo na koncu v odnosih z g narobe. Kdo je boljši od nikogar, kajne?

Sploh ne! Ne zadovoljite se drugi najboljši. Bodite pripravljeni čakati.

Vprašajte svoje prijatelje

Lahko se posvetujte s svojim prijateljem za nasvet, ampak jaz bi tudi predlagam, da jih vprašam, če vedo vse sam fantje, ki bi bili zainteresirani za vas.

Vaši prijatelji so ljudje, ki jim zaupate. Lahko jih poznajo in jih imajo radi, in njihove vrednosti so verjetno podobne vašim. Kot taka, da je vsaka možnost, da njihovi posamični guy prijatelji se bodo dobri fantje.

Torej, zakaj ne vidite, kaj se zgodi s srečanjem z eno (ali dve) izmed njih?

Bodi samozavesten

Če nimate zaupanja, da bo zelo težko izpolniti pravega moškega.

Dejansko bo težko izpolniti nobenega človeka sploh.

Zaupajte svoje Instinct

Preden začnete igranje človeka, to je dobra ideja, da poslušate, kaj je tvoj gut je povedal. Če obstajajo kakršne koli dvome in bojazni, morate cono v njih natančno ugotoviti, kaj govorijo.

Ne zgodi se pogosto, da je žensko intuicijo narobe, vendar ne glede na razlog mnoge od nas odloči, da ga zavrne, ko gre za zmenkov. Če fant je vroče in nas navdušuje s svojimi šalami, bomo verjetno bodo mika, da bi mu dala priložnost - tudi če je naša gut nam pove, da je takoj pobegnil.

Set meje. Poslušaj srce.

Pristop ga

Dober fant ne bo treba čakati okoli večno. Čas je bistvenega pomena. Včasih ste samo moraš ga sesati in ga približati. V nasprotnem primeru tvegate izgubili.

Predstavite sebe, pravijo Pozdravljeni. Nasmeh. On je dober človek - on bo cenim.

Veste, kaj iščete

"Dobro," je včasih lahko subjektivna. Nekatere vrednosti, iščem v človeku morda ne bo enake vrednosti, da nekdo išče v človeku.

Vendar pa lahko zagotovo rečem z gotovostjo, da so vsi dobri ljudje pošten, zaupanja vreden, odvisno, skrbna, zaščitna in razumevanje.

Preden prideš v razmerju, se prepričajte, da ste seznanjeni z vseh lastnosti, ki jih dejansko želijo od moškega. Če niste, boste morda na koncu leta še en "zabaven" romanca s fantom, ki je pustolovski in razburljivo, vendar je na koncu nima prave vrednosti, ki so potrebne za dolgoročni odnos.

Bodite Authentic

Dobri ljudje pritegnili dobri ljudje, tako kot slabi ljudje pritegnejo slabe ljudi. Če vprašate vprašanje, zakaj za vraga ste vedno pritegniti napačne moške, morda zato, ker se ti ne ti.

Sem imel ta problem nekoč. Namesto, da verjame v sebi dovolj, da dejansko sam, sem deloval v vlogi nekoga drugega. Sem se pretvarja, da je nekaj, kar ni bilo. Na dating straneh, sem rekel, bele laži, da bi me zvok bolj impresivno. Skril sem nekaj nerodnih resnice, kot je moj prirojenega sramežljivosti.

Rezultat? Sem končal z napačnimi fanti - fantje, ki so bili še bolj nepošteno od mene!

Težko je biti 100% verodostojna, vendar je pomembno, da poskusite. Namesto, da poskuša narediti vtis napačen človek s svojimi igralske sposobnosti, naj dober človek, da vas najdejo s tem, da sami.

Poskusite Online Dating

Da, obstaja le toliko podlasice na spletu, kot obstaja v resničnem življenju. Ampak ne moreš hoditi v bar in izvedeti delčke o vsakem tipu, preden se pogovarjam z njimi.

Lahko pa to stori na spletu.

A tip je spletni profil dating običajno vsebuje dovolj informacij, ki jih lahko uporabite, da odloči, ali je fant pravi za vas - ali skupno zguba.

Ne čakajte Okoli

Dober fant ne bo padla prav v vašem naročju. Ne moreš pričakovati, da bo le prišel trka na vaša vrata. Namesto, morate biti proaktiven in pojdite na krajih, kjer mislite, da so dobri fantje družim.

Ljubezen Yourself

To je verjetno res, da so Mr Wrong je fantje, ki so se ljubiti. Zato, ker jim ni všeč, kdo so, so ga vzeli ven na druge. Kot taka, oni niso zelo dobro razmerij.

Dobri fantje, pa so ponavadi res udobno v svoji koži. Imajo radi, kdo so, in se počutijo pozitivno o svetu.

Če sovražiš sebe, da ste veliko več možnosti, da bi pritegnili kolega sovražnik. Toda, ko začnete ljubiti sebe, da je vsaka možnost, da boste srečali človeka, ki uživa tudi svoje podjetje.

Vadite ljubezen do sebe. To je ključnega pomena. Ne hit dating scene, dokler ne boste dejansko všeč, kdo ste.

load...