Kako vedeti, če je človek resen zate? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako vedeti, če je človek resen zate?

Kako vedeti, če je človek resen zate?

3. On ni vedno poskuša narediti korak

Vedno je lepo, če je človek res v vas fizično, vendar to ne pomeni vedno, da je resno. Ali malo poljubi vedno obrniti strasten? Ali Prijateljski vedno obrnejo v groping? Če človek je vesel, da samo na dotik, ne da bi vedno poskuša, da se spremeni v nekaj več, kar pomeni, da to ni edina stvar, o svojih mislih in to je znak, kako naj vem, če je fant resno o vas.

4. On dobi malo domišljavo

Če to zveni kot slaba stvar, to ni mišljeno, da. Če je človek nekako predpostavlja, da boš šel na drug datum ali pa načrte za konec tedna, to pomeni, da se počuti zelo udobno z vami.

load...

5. On vas pokliče po telefonu

Klicanje je samo malo bolj osebno kot pošiljanje SMS. Če vas kliče, da imajo dober pogovor, to pomeni, da misli, da se je vredno potruditi in si misli o vas, ko vas ni doma.

6. Veš kaj, da je do

Ko ne vidijo drug drugega, veš kje je? V resni zvezi, bi morali biti na tekočem o tem, kaj počne druga. Ali vam je povedal njegov urnik in svoje načrte? Če mu ne, nima ničesar skrivati.

load...

7. On vrednosti svoje mnenje

Še en dober namig o tem, kako naj vem, če je fant resno o vas je, če bo prišel k vam za podporo in posluša, ko mu poveš, kaj si misliš. Fantje imajo ponavadi več težav ob nasvet in se pogovarjajo o svojih težavah, zato se nagibajo, da se stvari, kot da strogo med ljudi, ki jim ni vseeno najbolj všeč.

8. On si prizadeva z stvari, ki jih radi

Verjetno imate hobi, da ne bi bilo pritožbe, ki so mu na delo, ki ga ne razume ali film, ki ga ne mara. Če on naredi prizadeva za pogovor o teh stvareh z vami kljub temu, postavljati vprašanja, ali jih s tabo, to pomeni, da mu je mar.

9. On vam predstavi svoje prijatelje

Naslednji namig o tem, kako naj vem, če je fant resno o vas, ko vas je predstavi svoje prijatelje. Ta korak ponavadi pride pred družinskem srečanju in je dober znak, da je resno o tebi, še posebej, če se zdi, da veš nekaj stvari o vas že. To pomeni, da je govoril o tebi.

10. Govori o prihodnosti

To ne pomeni, da je govoril o svoji želji, da bi dobili poročen in ima otroke takoj, ampak, seveda, ko ste resni, boste želeli, da bi te stvari. Če vam pove o dogodkih in stvareh, hoče narediti v prihodnosti, to pomeni, da je upal, da bo ostal.

Kako ugotoviti, ali je fant resno o vas?

Ostanite srečni!

load...