Kako vedeti, če ste zaljubljeni? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako vedeti, če ste zaljubljeni? 10 nasvetov

Kako vedeti, če ste zaljubljeni? 10 nasvetov

Ali je to samo poteka faza, je resna zaljubljenost ali ta čas, je to prava stvar? Če se ne more ugotoviti, ali je res kaj čutiš ljubezen, potem je čas, da to malo dušo iščejo in se vprašajte teh deset vprašanj, da bi ugotovili, kaj ste res občutek:

1. Ali lahko predstavljam prihodnost brez njega?

Ne glede na vaš načrt za prihodnost, naš prvi namig o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je to - se vprašajte to vprašanje: ali je on v vsako sliko, ki jo imajo te načrte za prihodnost z? Če je tam na vaši strani v vseh svojih sanj potnih, otroke in celo svojo kariero, potem je treba že zelo resno o tem tipu.

2. Ali lahko razpravljali kaj z njim?

Ali se počutite udobno odpiranje z njim? Če menite, da ste mu lahko povem vse, celo svoje najgloblje strahove in skrivnosti, potem ste na pravi poti. Ko ste pripravljeni, da se popolnoma odprt in iskren z nekom in jih zaupajo dovolj, da jim povem o napakah, ki ste jih opravili v preteklosti, potem ste verjetno v ljubezni. Če je vse, kar ste rekli, zasnovan tako, da ga je navdušil, čeprav, potem morda ne še čisto tam.

load...

3. Ali se počutite dobro o sebi, ko si z njim?

Naš naslednji nasvet o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je to - če ste resnično zaljubljena v osebo, nato pa okoli njih bo izvabil najboljše v vas. Ljubezen pomeni, da si želijo, da bi s to osebo za preostanek svojega življenja, tako da naj bi se počutite, kot si lahko res dosegli stvari in iti kraje z njim na vaši strani.

4. Ali se boste smejali?

V časih, je lahko življenje dovolj težko, ne da bi nesrečni, pa tudi, tako da boste morali malo smeha v razmerju. Če je te nasmeji in ga lahko udobno smeh med seboj, nato pa, da vam pokaže, da ste na isti valovni dolžini in dovolj udobno v družbi drug drugega, da je v ljubezni.

5. Lahko se sami, ko ste z njim?

Še en dober namig o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je to - če ste res v ljubezni, potem vam ni treba, da je dal dejanje, ko ste okoli njega. Moral bi počutili dovolj udobno, da naj res prideš ven. Če se ne počutite dovolj sproščeni, da bi sami, potem je verjetno, da je to prava ljubezen.

load...

6. Ali ste že kdaj zmanjka stvari za pogovor o tem?

Vse se zdi zanimivo, zabavno in enostavno, ko ste v ljubezni, in ko govoriš z ljubeznijo svojega življenja, o stvareh. Vedno lahko poveste, če je nekaj res ljubil ga pripravi tako, da se vedno pogovarjajo med seboj. Nerodno molk niso znak ljubečega para.

7. Ali bi skrbeli zanje, če so slabo počutje?

Zdaj sem iskren o tem vprašanju, ker je res lahko povedal eden. Nekatere bolezni, ki potrebujejo veliko več nege, kot le zbiranjem čelo in nekaj pomirjujočih besed, včasih bolezen lahko zelo grdo! Bi pazil nanj, ko je dobil gripo?

8. Ali njegove pomanjkljivosti še vedno šla na živce?

Drug velik namig o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je, da si zastavite to vprašanje: počne stvari, ki jih res hrošč? Če nekoga ljubiš, potem jih imam iskreno in ki vključuje njihove majhne nepravilnosti. Če obstajajo stvari, ki jih počne zdaj, da res dobijo pod kožo, potem se boste morali vprašati, koliko imate radi to osebo. To je malo verjetno, da boste dobili ga spremeniti svoje načine, in če je res bila ljubezen, potem ne bi hotel, da bi nekako spremeniti.

9. Ali ga občudujete? Ali ste ponosni na njega?

Naslednje vprašanje o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je to: ste ponosni, da je treba gledati z njim in si ga občudujete? Če ste, potem je to dober znak, ker ko ljubiš nekoga, da ste ponosni na njih in njihove dosežke, in imate radi, da pokažejo svoje občudovanje in ponos o njih.

10. Ali ceniš svoje mnenje?

In končno, še en namig o tem, kako naj vem, če ste v ljubezni je, da ugotovite, odgovor na to vprašanje: ali res vseeno, kaj si misli? Vi ne bi bilo treba delati stvari, samo da mu vtis, vendar pa je treba skrbeti, kaj si misli. Ljubezen pomeni, da si želijo, da je posebna oseba v vašem življenju, da bi bil srečen in ti bo šel ven z svojo pot, da bi se to zgodilo, ker si ti srečna.

Kako veš, da nekoga ljubiš? Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...