Kako vedeti, če te moški všeč? 7 najboljših načinov za testiranje njegovega zanimanja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kako vedeti, če te moški všeč? 7 najboljših načinov za testiranje njegovega zanimanja

Kako vedeti, če te moški všeč? 7 najboljših načinov za testiranje njegovega zanimanja

Kako lahko poveste, če je človek res zanima vas ali pa samo, da so "lepo"? Če ne moreš delati, ali je vaša simpatija razmišljal enako kot ti ali pa samo poskušam ne biti nesramen, mogoče se zdi skoraj nemogoče, da bi našli način za testiranje vode, brez tveganja, da se zdi, da je popoln bedak. Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je to, brizganje ven s svojimi občutki in čustva do njega le da se soočajo s precej rdečo prevleko fant jecljanje iz besede: "Res sem počaščen, ampak.........".

Da bi stvari malo lažje in potencialno veliko manj neprijetno, smo zbrali nekaj nasvetov za vas, o tem, kako naj vem, če ti in fant ima rad, kako preizkusiti svoje zanimanje. Začnimo:

1. Ali nekaj undercover raziskavo

Preden se bo vsako potezo vse, malo raziskav ne bo odveč. Vprašajte malo naokoli in poskusiti in ugotoviti, če je na voljo; je lahko z nekom, poročena ali celo gej! Nekaj ​​diskretne preiskave je treba povedati, če imate priložnost na vse in besedo, morda celo dobili nazaj k njemu, da ste bili sprašuje, tako da bi lahko ubije dve muhi na en mah.

load...

2. Kako vem, če ti fant všeč? Oglejte si oči!

Oči so okno v dušo, ali tako pravijo. Še pomembneje je, če gledaš na njega čez nabito polni sobi in on gleda nazaj, veste, da ste z priložnost. Če njegove oči hitro premakniti na nekaj bolj zanimivo, je morda čas, da se glede tega.

3. Eksperimentiranje bližine

Mi vsi radi svoj osebni prostor in na splošno, smo le želeli deliti ta prostor z ljudmi, ki jih poznajo ali radi. Enostaven test interesu je, da se približajo, da mu naslednjič, ko sediš skupaj. Če mu ne uspe preiti, da bi prostor za vas, ampak ohranja ta rahel stik, kot je, bi se mu ti pošilja sporočilo, da bi bilo dobrodošlo več telesnega stika.

4. Individualni

V pogovorih s tujci smo nagnjeni k usmerjati pogovor proč od nič osebnega, ampak z nekom, da smo zainteresirani za spoznavanje bolje, smo bolj pripravljeni odpreti malo. Spusti nekaj osebnih točk v pogovor, in videli, če mu sledi na njej ali pa, če se hitro preseli na drugo temo. Vzemite si čas in čeprav ne preveč osebno prezgodaj, še vedno ne zanima.

load...

5. Poiščite nekaj skupno podlago in spustite nekaj namigov

Nisi preveč naprej prosi fanta, kakšne vrste glasbo, ki mu je všeč ali kakšne vrste film gleda. Ko ste izvedeli, da zapomniti in pojdi stran in narediti nekaj raziskav, potem lahko vrnili čez nekaj dni in omenil, mimogrede seveda, da bi radi, da gredo in videli, da je najnovejši blockbuster film, ampak da sovražiš kinodvorane na svoje, in videli, kaj bo njegov odgovor na to... 😉

6. Tir glasovanje sočutje

Moški radi, da je vitez v bleščečem oklepu in galopu reševanje o dekletu v stiski, tako da določijo stvari na malo debela za njim in mu povedati, kako ne morete priti na delo jutri, ker je vaš avto je v garaži in glej, če gre za reševanje. To bi bil eden od znakov, ki vam je všeč. Še ena dobra se mu povedal, kako hudo ti tvoj bivši obdelan; če reče: "Jaz nikoli ne bi naredil, da je za vas", potem veste, da ste dobili nekje.

7. Samo topi in ga prosite

Če vse drugo odpove, potem vprašajte! Saj ni treba, da topi kot vprašati, ali se mu zdi si privlačen ali ne, da bi lahko malce nerodno, vendar pa bi vprašal, če je samska in išče zvezo. Vsaj, potem boste vedeli, če ste zapravljaš svoj čas.

Moški so presenetljivo sramežljivi, ko gre za prosi nekoga, še posebej v primerih, ko niso pričakovali, da nekoga spoznaš. Lahko poln Razmetanje hrabrošću v nočnem klubu, a prosi nekoga na delovnem mestu, na primer, je nekaj drugega. Torej, poskusite nekaj od teh subtilnih testov, bi bilo morda le izgovor, ki ga je čakala.

Kako vedeti, če ti fant všeč? Če poznate nekaj drugih načinov za testiranje njegov interes, prosim, delite svoje modrosti in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...