Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? 10 namigov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? 10 namigov

Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? 10 namigov

Fizična privlačnost lahko, v času, popolnoma uničil vsako videza pameti in kar smo prepričani, je ljubezen, je pravzaprav samo poželenje. To ni nenavadno, da oseba, ki je popolnoma prikriti in ignorirati vse opozorilne znake, o, da je nekdo ni prav za njih, ko se njihovo telo črpa poln gori hormonov, tako da se glasi teh deset nasvetov in ugotovite, kaj je razlika med resnično in trajno ljubezen in kratkoročno poželenje:

1. Nikoli ne razpravljajo resnično življenje skupaj

Razpravljanje težave prihodnje in v realnem življenju je vse del pomembnega odnosa. Če je le sla misel, potem je zelo verjetno, da si ne želite, da v realnem svetu posega na strasti in tako, da oba izognili pomembne teme pogovora.

load...

2. Ste popolnoma zaverovani svojega Stegn handsomeness 

Če so vsi razmišljate o tem je njegova fit telo in padec mrtev krasen pogled, potem bi se lahko s pogledom na nekatere druge pomembne vidike svojega značaja. Res je bolj za trajno razmerje, kot izgleda, da jama malo globlje, in videli, kaj boste našli.

3. Ne porabili kvalitetnega časa skupaj

Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? Z lahkoto lahko zmedejo ne bi mogli obdržati svoje roke drug drugemu po ljubezni. Govorimo lahko zdi dolgočasno zapravljanje časa zdaj, ampak kako drugače se res dogaja, da spoznajo osebo, če ne govori ?!

4. Ste zatirati vse svoje pomisleke, strahove in skrbi o njem

Verjetno ste že opazili nekaj stvari o njem, da bi si misli, da je ni "ena", vendar pa potiskajo te misli hitro stran, tako da se ne pokvari trenutek. To je sla prevzem tvoji glavi, ampak na koncu, boste morali obravnavati te strahove in skrbi, ki jih imate o njem.

load...

5. Ne bi delili nobenih težav ali intimne skrivnosti z njim

Prijateljstvo je na enaki ravni s strastjo v smiselno zvezo, tako da, če niste pripravljeni deliti vse težave ali skrivnosti z njim, nato pa je le ljubimec in ne pravi partner.

6. Nimaš časa za kogar koli drugega

Če je vaša sla po moškem meji meja na obsedenost, potem to ni zdravo. Ali ga je predstavil prijateljem in družini? Če ne, potem je to lahko, ker je edino mesto, hočeš biti z njim je v spalnici.

7. Ne visi okoli po intimnosti

Dober pokazatelj, da je sla bolj pomembno kot ljubezen v odnosu, je, kaj se zgodi naslednje jutro. Je: "hvala lepa, bom se vidimo naslednjič", ali pa je vsaj visijo za zajtrk ?!

8. Vsi pogovori se zdi, da je samo spogledljiv innuendos

Je spalnica izvaja edina stvar, ki se vam zdi, da govorimo o? Če vsak pogovor, ki ste se zdi, da konča v innuendos ali spogleduje, potem je to poželenje in ne ljubezen. Ljubljenja je super in intimnost je pomembna, vendar ne sme biti edina tema pogovora in to zagotovo ni edini temelj za resnično smiseln odnos.

9. Ste občutka krivde o tem, kako ste se vedejo

To je zelo verjetno, da se ne počuti veliko o sebi, ko je ne bo zraven, ker globoko v svojem srcu veš, da to ni prav. Poslušajte svoje srce in ne pustite pravilu poželenje svoje življenje.

10. Nikoli nikamor

Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? Ljubezen pomeni delitev stvari skupaj, in ki vključuje dogaja kraje in spoznavanje ljudi. Če se zdi vaš odnos, ki se v celoti osredotočena na spalnico, in da je vrhunec vseh vaših datumov, potem je zagotovo nekaj drugega, da vam manjka.

Kakšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem? Vas prosimo, da delite svoje misli in mnenja v komentar oddelku spodaj.

load...