Koristi poljubljanja za zdravje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Koristi poljubljanja za zdravje

Koristi poljubljanja za zdravje

Prva omogoča ugotoviti, kaj je poljub "pomeni? Tukaj je, kako Enciklopedija Britannica opisuje ta izraz:

"Dotik ali božanje ustnic ob ustnicah, licih, roke ali noge v drugo, da pomenijo naklonjenost, pozdrav, čaščenje, ali fizično privlačnost."

Zdaj, v mnogih državah lice poljub je oblika pozdrava in se šteje za vljuden način reči "Hello" (na primer v Franciji, Švici in Belgiji).

V tem članku, bomo večinoma govorili o poljubu, kadar gre za dva zaljubljenca.

Po mnenju antičnih avtorjev "poljub je izmenjava med dvema podplati".

Ko se dva človeka strastno poljubila, vsak od njih uporablja več kot 30 obraznih mišic, ki pomaga krvni obtok, vključuje usposabljanje obraznih mišic (bolje kot kateri koli masažo) in s tem preprečuje nastanek gub. Zaključek: dame, ki želijo, da ostanejo mladi - poljubiti več!

load...

Drug velik in zanimivost za tiste, ki želijo izgubiti težo: 2 minuti za strastnega poljubljanja porabi približno 6 kalorij, kar pomeni, da če bomo to veliko in pogosto, bomo lahko dobili vitkejši slika: D. Poljubljanje povečuje tudi metabolizem, ki pomaga, da se prepreči pridobivanje telesne teže.

Poljubljanje je zelo dobro za zobe. Ko oseba, ki predvideva poljub, ima povečanje pretoka sline v molja in na ta način, zobje dobijo-plaka razpršitvijo kopel.

Tudi ljudje, ki radi poljubljanje in ki se redno imajo manj težav z nespečnostjo, so bolj stabilne psihološko, kot tisti, ki nimajo redne poljubljanje v svojem življenju.

load...

Glede na študijo, mnogi ljudje izrabiti poljubljati bolj resno kot le telesnosti, saj menijo, da je poljubljanje, je nekako bolj o ljubezni.

Prijeten proces poljubljanja lahko tudi poveča življenjsko pričakovano. Po raziskavah, poljubljanje parov, živijo dlje in bolj zdravo življenje, zahvaljujoč močnejši imunski sistem, imajo manj deceases povezanih s starostjo in plus za vse to, njun zakon ostane močna.

Redni Kissers pogosto kažejo sami bolj srečni, samozavestni in optimistični kot ljudi, ki jim je bila odvzeta prijetnem okupacije. Med poljubom, telo proizvaja "hormon sreče", to je razlog, zakaj so ljudje, ki ljubijo poljubljanje običajno zelo pozitivno in dosegajo svoje cilje lažje in hitreje.

Poljubljanje lahko resnično vpliva na posameznikovo razpoloženje boljše, 2 minuti za poljub zjutraj lahko neverjetno začetek dneva: D.

In kaj je končal z zabavno dejstvo, po Guinness World Records, najdaljši poljub je trajal 50 ur, 25 minut in 1 sekundo in je bilo doseženo z Nonthawat Charoenkaesornsin in Thanakorn Sitthiamthong, oba sta iz Tajske 12. - 14. Februarja 2017.

Vse to pa je dejal, moj nasvet dneva - poljub več in boste živeli dlje, srečnejši in bolj zdravo življenje! 🙂

Prosimo, delite z mano nekaj več "poljubljajo dejstev" in zdravstvene koristi poljubljanje v razdelku komentarje.

Ostanite srečni!

DELNICE

load...