Ljubezenski nasveti: 8 romantičnih kretenj, ki pomenijo toliko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Ljubezenski nasveti: 8 romantičnih kretenj, ki pomenijo toliko

Ljubezenski nasveti: 8 romantičnih kretenj, ki pomenijo toliko

Preden si se zaljubil, bi ti verjel, da lahko ena oseba pomeni toliko, da vas in da bi preprosto prinaša nasmeh na obraz ti, se prinese, toliko sreče?

Ljubezen je čudovita stvar, to pomeni, da smo želeli narediti nekaj posebnega za naše partnerje. Želimo, da vedo, da so pomembne in koliko nam pomeni. Najenostavnejši gesta, najmanjši dar, ko se daje z ljubeznijo, lahko pomeni tako veliko, da vas in vašega ljubimca.

Ljubezen nasvetov: 8 romantične geste, ki pomenijo toliko

Toda, ko se dnevi spremenijo v mesece in mesece v letih, to je vse preveč preprosto, da postane zadovoljni v razmerju in začeti drug drugega za samoumevne. Smo postali tako obtičali v vsakdanjem garanja življenja, da včasih pozabimo, da tudi najmanjši romantičnih gest lahko pomeni toliko in reči "Še vedno te ljubim" s svojim partnerjem.

load...

Če nam je všeč ali ne, ljubeč in srečen odnos potrebuje vodenje, tako kot vsako razmerje, tako da je tu nekaj romantičnih ljubezenskih nasvetov o tem, kako ohraniti iskro v svojem ljubezenskem življenju in spomnil svojega partnerja, da ste še vedno skrbi.

1. Gesta na dan odžene Depresivno stran

Bodite vsak dan kot priložnost, da potrdi svojo ljubezen s preprosto gesto naklonjenosti. Ritual poslovila poljub, ko si del za delo v zjutraj vse lepo in prav, vendar je nepričakovano poljub, presenečenje darilo brez razloga ali nekaj preprostih besed v nepričakovanem času lahko pomeni veliko več.

2. Ne dolgčas

Presenečenja in ustvarjalnost lahko vodijo odnos posebnega. Samo "Ljubim te" opozorilo na vratih hladilnika ali morda najljubše čokolade premišljeno postavljena znotraj torbico lahko polepšajo partnerjevo dan.

load...

3. Proč od vsega

Bodite vikende ven in spet. Nobenega razloga ni, ni posebne priložnosti, le možnost, da uživajo v družbi drug drugega v različnih okoljih.

4. Vzemite si čas za Talking

Dovolite si čas, da se med seboj pogovarjajo. Ne samo pridejo iz službe, se usedem in vklopite televizor. Morda kuhamo skupaj ali igrajo družabne igre, tako da lahko govorimo ob istem času. Ti pomembni trenutki odprto in intimno komunikacijo lahko prinese dve partnerji bližje in da vsi odnosi uspevajo celo več.

5. Bodite Spontano

Naredite hitra odločitev, da gredo ven za hrano ali ujeti film. Romantične ali celo intimne trenutke ni treba načrtovati in ostroge spontano, še lepe primeru je lahko veliko bolj razburljivo, kot skrbno načrtovanim.

6. Reserve nekaj kakovosti "skupaj" čas

Izogibajte se dobili v rut in ugotovila, da si samo sedel doma ves čas. Ko so prvič igranje si počel ravno nasprotno: si hodil ven na datume, ki jih uporabljajo za organizacijo spontano cestnih potovanj, tako, zakaj ne zdaj? Razveljavilo, vsaj en dan v tednu, da gredo ven nekam drugačen, in če imate otroke, dobili varuško za on noč.

7. Bodite izkaže načrtujete zmenek

Vzemi v zavojih premikati svoje tedenske rok in svojega partnerja presenetite s čim novim. Datumi ne bi bilo treba biti konvencionalne film ali večerjo. Pridružite telovadnico skupaj, pojdite na razred zvečer in se naučite nekaj novega skupaj ali celo samo oditi na lokalni atrakcija, da nobeden od vas že kdaj prej obiskali.

8. Ne pozabite, da majhne stvari štejejo

Ni vsak znak hvaležnosti daš vaš ljubimec mora biti ekstravagantna ena. Nakup majhno presenečenje darilo na poti domov bo to delo prav tako dobro. Rože, čokolado ali steklenico vina delijo na večerji bodo vsi pomagali, da romance cvetenja v vašem razmerju.

Veliko krat, najboljše romantične ideje so najenostavnejši. Glavna stvar je, da vam pokaže drug drugega, da je ljubezen tam. Vsi potrebujemo potrditev ljubezni v našem življenju, in to je stvar, ki je tako enostavno, da bi, še ni tako enostavno pozabiti.

Upam, da vam te ljubezenske nasvete in odnos nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje romantične nasvete in svoje misli o tem, kako ohraniti iskrico živi v razmerju v komentar oddelku spodaj.

load...