Moški nasvet o tem, kaj ne storiti na prvi datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Moški nasvet o tem, kaj ne storiti na prvi datum

Moški nasvet o tem, kaj ne storiti na prvi datum

Dobil prvi dan prihaja gor? Ste verjetno malce živčen. Ne skrbite, večina od nas. Še posebej, če ste bili v igri dating za kar nekaj časa, priprave za prvi zmenek je lahko tako zelo zanimivo in povsem grozljivo. Ste veseli srečanja fant in vidim, če bi to lahko šel, ampak ste tudi zgrožen vaši nočnih videnjih stvari gredo narobe.

Veš vrsto vizij govorim: Tiste, kjer ste rekli nekaj tako čudnega, da je njegov telefon nenadoma ugasne in on dobi poklical stran, ker je njegova mačka umira ali kaj enako nezaslišano. On sploh ne reči svidenje, ker sam ne more prinesti, da pogledam več. Katastrofa.

Pravzaprav, obstaja veliko stvari, ki bi lahko Podest prvi zmenek. Ampak zato, ker pravijo, da je znanje moč, moramo razmišljati, da bi bilo super, če bi lahko ugotovili, kaj je to, da NE fantje ne želim storiti, da boste izognili preprostih napak, ki so nas stanejo tako mnogi moški! Tako smo šli ven in govoril, da fantje in dobili odgovore. Tukaj je nekaj stvari, ki jih ne želijo, da narediš na prvem zmenku:

load...

Ne Talk About Vaš Ex

Ne ne ne.

NO.

Takoj, ko ste govorili o tvoj bivši, fant izgubi zanimanje. Zakaj? Ker se mu samodejno pove, da ste še vedno obesil na njega.

Ne bodite podložni

Nihče ne mara Pushover. Morda si mislite, da je z odločitvijo, da vsak njegov predlog in muhavosti ste kar sami pogledati prijetno in enostavno priti skupaj z, vendar ste v resnici bi sami videti kot Pushover. Še huje, je videti, kot da nimate mnenje svoje.

load...

In ni fantje kot dekleta, ki nima mnenja.

Če je on predlagal, da greste v restavracijo suši, ampak res ne marajo suši, govorite! Naj ve, kako se v resnici počutim. Zadnja stvar, ki si želi, da je treba gledati kot je človek, ki vas popelje v kraje, ki jih sovražijo samo zato, ker si ni želel povedati, ne z njim. Verjemi mi, da ne bo razburjen, če boste preprečili njegovo mnenje.

Ne zamudite

Ja, fantje je všeč, ko jo igrajo kul. Ne želim, da pridejo na premočna in preveč pomoči potrebnim. Vendar pa je kul in je nadležno.

Na primer, odete pozno namenoma ne kažejo, da nisi, da moti o tem prvem zmenku, in popolnoma se ne odloči za stvari gredo tako dobro; Namesto, dejansko kaže, da ste bodisi slaba čas vratar, ali vam preprosto ni dovolj skrbi.

Oba, ki vas bo vrgel v neprivlačna luči.

Želi si, da bi pravočasno. In, ne, da na čas ne pomeni, da si ogledate pomoči potrebnim.

Ali ga ne pričakujte, da vodi pogovor ves čas

Da so fantje naj bi bilo zabavno kot dekleta. Vsi vemo, da je določen pritisk na ljudi, da bi nas v smeh. Vendar je to pošteno, da jim pripelje vsak tema pogovora?

Sčasoma bo zmanjkalo pare. In če si samo sedel tam čakati, da bi se spet zabavali z delom 2, oni bodo izgubili srce in se precej dolgčas.

Ne dotikajte telefona

Lahko preverite, "tako da je serijski morilec ali kaj" sporočila svojim prijateljem, ko je ata na stranišče, ampak fantje ne zares všeč, ko preveri, telefona med datumom. To je off dajanje. To jih postavlja iz svojega koraka in si mislijo, da si ne kopati to sploh.

Morda si mislite, da je prav, da dajo svoje celice na mizi, tako da lahko pazi na čas. Ne delaj tega. Fant sploh ne želijo videti svojo celico, v redu? ga hranite v torbi, in ne preveri, dokler ga ni v sobi. Imajo nekaj samokontrolo, dekle.

Ne Manipulirajo ga

Včasih rečemo stvari, da bi dobili odgovor. Vsi smo krivi za to.

"Ali mislite, da bi me kdo rad?"

Ne postavljajo vprašanja, kot je ta. To smrdi po nizko samopodobo, pa tudi izgleda, kot da si ga poskušal manipulirati v rekel nekaj.

Pozabite želijo vedeti, kaj on misli in samo uživaj.

Ne izogibajte hrane

Če ste dve naj bi šel k obroku skupaj, to je nekako pomembno, da za hrano.

Toliko deklet bojijo jesti na prvem zmenku, in ne zato, ker niso lačni. Namesto, da je zato, ker ne želijo videti maščobe ali un-ženski.

Fantje ne skrbi koli te stvari. Želijo si, da bi jedli z njimi. Dejstvo je, šala med fanti je znesek, kolikokrat gredo na prvi datumi z dekleti, ki ne jedo. To je postalo tako predvidljivo, da se počaka na vas, da poveste natakarja si ne jedo pred smeh notri.

"To je samo sebe naročil iz drugega datuma."

Ne se preveč pijan 

Seveda, hoče, da imajo pijačo. On te je sprejela v baru, po vsem!

Toda, ali je hotel, tako da se res glasno? Ne, verjetno ne.

Ta je dejansko odvisna od fanta in način datum se dogaja. Mogoče je vesel za vaju, da bi dobili malo vesel.

Večina moških, pa bi ga raje, če lahko hodi domov, ne da bi se ziblje.

Ne Izklop

Na koncu, boste morali poslušati ves čas. On ve, kdaj ste izklopu in odšel drugam v tvoji glavi. To je zaskrbljujoče in da bodo verjetno znižali svoje zanimanje za vas.

load...