Najboljših 10 spletnih napak v profilu z napakami se morate izogibati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Najboljših 10 spletnih napak v profilu z napakami se morate izogibati

Najboljših 10 spletnih napak v profilu z napakami se morate izogibati

V online dating, da ste, kaj je tvoj profil pravi, da so, in da je tisto, kar bodoči datumi bodo verjeti o vas. Nekateri ljudje mislijo, da je na spletu dating enostavno, vendar, če želite, da bi pritegnili prave vrste fant, morate vedeti, kaj počnete. Ni vse napake, ki jih ljudje naredijo na dating straneh so povsem očitna, tako da tukaj so top deset stvari, ki jih dobijo ljudje narobe v svojih profilih, ki lahko pomenijo razliko med iskanjem partnerja svojih sanj in ne:

1. Ne prenesete fotografijo

Izgleda niso vse, ampak brez fotografije, ne boste dobili veliko ljudi, ki iščejo na svojem profilu. Večina ljudi ne bo niti kliknite na profil brez fotografije, zato ne bodite sramežljivi, nalaganje, vsaj eden nedavno sliko sebe.

2. Kot negativno o sebi

Kako napisati dober online dating profil? No, najprej je optimistično in humoren v vse, kar si dal v profil. Povedati svetu, da ste bili poškodoval v razmerju, ne zaupajo moškim in se zdaj počutiš osamljen, ni način, da bi pritegnili nove moškega v svojem življenju. Ne pozabite, da je vse o tebi je fantastično!

load...

3. Ker je čez vrh sugestivna

Nahajate se dogaja samo, da bi pritegnili napačne vrste pozornosti, če se objavlja neprimerne fotografije sebe v svojem profilu. Fotografije morajo biti privlačna, vendar ne preveč zgovorna in, če je to resen odnos, ki ga iščete, nato pa bi se izognili preveč sugestivno v vseh opisih sebe.

4. Ne na vsa vprašanja

Še en dober namig o tem, kako napisati dober online dating profil, je, da izpolnite vsa vprašanja. Online dating straneh uporabite na vprašanja, ki so vas prosijo, da jim pomagamo, da bi tekme za vas, ki temeljijo na vaše všeč in česa ne marajo. Več si povedati ljudem o sebi, večja možnost za nastanek iskanju tekmo, tako da izpolnite vsa vprašanja, ki jih zastavljajo, da bo izboljšala svoje možnosti!

5. Laganje o sebi

To je skušnjava, da bi ustvarili povsem nov boste na svoj online dating profil, vendar pa resnično je veliko boljše politike. Tudi majhne bele laži o vaši starosti ali delovnem mestu, ki ne zdi pomembno v času, ko ste jih napisali, lahko pridejo nazaj, da vas preganjajo, če nekoga spoznaš, da ste res želi naprej.

load...

6. Ne bi prvotna

Obstaja na tisoče drugih profilov na spletu, tako da boste morali, da bi tvoje izstopa od ostalih. Izogibajte se uporabi stare klišeje ali zveni dolgočasno. To je vredno dajanje nekaj misli v svojem profilu, tako da lahko označite vse svoje najboljše lastnosti in se prepričajte, da boste izstopali iz množice.

7. Giving stran svojo celotno življenjsko zgodbo

Moraš pustiti malo skrivnost, kdo ste, da želijo, da sem vas spoznal izvedeti več. Izogniti skušnjavi, da vam napisati popolno in neskrajšano avtobiografijo na spletnem profilu in samo slikati realno sliko o sebi, namesto.

8. Uporaba slabe fotografije profila

Poskrbite, da bo vaša fotografija do dneva, dobre kakovosti in tisti, ki ti pokaže na svoje najboljše. To je prvi vtis in morda edini vtis, da si bodo, da bi na morebitno tekmo, tako da je dobra.

9. Slike živali in otrok

Fotografije ljubkih živali in ljubek otroci so v redu za Facebook, vendar oni ne za online dating profil. Ljudje želijo vedeti več o vas in ne na družino, tako da fotografije za tiste z vami. Lahko uvede svoje sedemnajst mačke z njim kasneje.

10. Izbira slabo uporabniško ime

Ne pozabite, da vaše uporabniško ime pove veliko o vas, tako da izberejo pametno. Izogibajte se uporabi imena, ki so klišeji, kot so "looking4love", da samo izgleda sirast in "yourgal" bi dal napačen vtis preveč. Uporabniško ime morda zdi dokaj nepomemben, ampak to je verjetno ena od prvih stvari, ki jih bo nekdo opazili na vašem profilu, tako da je vredno dajanje malo misli, da tisti, ki ste jih izbrali.

Kako napisati dober online dating profil? Kaj so top spletni profil dating napake, da bi se izognili?

Vas prosimo, da delite svoje nasvete in pomoč.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...