Nasveti glede medkrajevnega oddaljenosti: 10 nasvetov o tem, kako to narediti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Nasveti glede medkrajevnega oddaljenosti: 10 nasvetov o tem, kako to narediti

Nasveti glede medkrajevnega oddaljenosti: 10 nasvetov o tem, kako to narediti

Dolgo razdalje odnos, če stalno in pravilno negovati lahko dobro deluje, čeprav vi in ​​vaš partner sta kilometrov narazen. Tukaj je 10 dolge razdalje odnos nasvetov, ki bodo pomagali, da vaš odnos raste in živi:

  • Urnik je čas, da ostanejo v stiku

Ker ste daleč drug od drugega, bi bilo vaše sporočilo je treba obravnavati kot prednostno nalogo. To je eden od najpomembnejših dolge razdalje odnos nasveti in je ena od bistvenih sestavin, ki lahko pomaga vaš odnos razcvet. Lahko pošiljanje besedilnih sporočil, da vaš partner ves dan, če je primeren za oba, ali se lahko med seboj kličejo zjutraj ali ponoči. Komuniciranje na spletu s spletno kamero ali Skype je tudi dobra izbira.

  • Pošlji premišljen darila

Ena dolge razdalje odnos svetovanje, ki daje obema vas nekaj prijetnega predvideti za pošilja premišljen paketov s svojim partnerjem. Enkrat ali dvakrat na mesec, pošljite stvari, katere vaši ljubljeni všeč, kot so knjige, revije, okusne prigrizke, oprema, itd

load...
  • Ne imejte čustva do sebe

Nasveti Povezava vključujejo odkrit s svojim partnerjem. Ko se počutite žalostni, osamljeni ali pogrešam vaš ljubljeni, to je v redu, da mu povem / njo o tem. Bodite iskreni o svojih čustvih. Kako bo vaš partner ve, kaj čutite, če ga ne reči?

  • Bodite razumevanje

Biti razumevanje s svojim partnerjem, je zelo pomemben odnos svetovanje, kot tudi. Vaš ljubljeni sooča drugačen svet od tvoje in on / ona ima veliko stvari, ki se dogajajo v življenju, razen vašega odnosa, zato lahko pride čas, ko on / ona ima preživeti dolge ure v službi in lahko pogrešal vas kliče, ali pa jih prestregla pogovor kratek. To zahteva nekaj razumevanja na vašem koncu.

  • Cenim trud

Ohranjanje zdravega dolge razdalje odnos zahteva veliko truda. Medkrajevni namige odnos vključuje ceniti svojega partnerja način čas, da vas pokliče sredi napornem tednu ali njegovega / njenega truda, da bi vam poslali kartice in malo darila... Cenijo dobre pobude za vaše ljubljene in izraziti svojo hvaležnost odločitev. To bo mu / ji z veseljem!

load...
  • Preberite več o svojem partnerju 

Ko sta narazen, vi in ​​vaš partner še niso odkrili več stvari drug o drugem. Lahko se učijo ti, ko srečaš ali med pogovorom po telefonu ali preko Skype. Spoznavanje drug drugega bolje vam bo približala in se bo okrepila svojo ljubezen in prijateljstvo.

  • Vzemite si čas, da vidijo drug drugega

Iskanje čas za dejansko izpolnitev seboj, je eden od najbolj pomembnih in bistvenih nasvetov odnos. Poskusite urnik zanimive aktivnosti vsakič, ko vidijo drug drugega. Načrtujte svoje sestanke in svojega partnerja presenetite z nečim posebnim.

  • Graditi zaupanje

Ne samo, da zaupanje je eden od bistvenih sestavin pravega prijateljstva, ampak ljubezen zahteva tudi to pomembno komponento. Vaš partner bi moral vedeti svoj krog prijateljev, še posebej tistih v nasprotni spol. Obvestite vaš ljubljeni o svojih dejavnostih, še posebej tistih, ki vključujejo nasprotnega spola, saj je to eden od načinov za izgradnjo zaupanja.

  • Nastavite dan tišine

Poskusi, da odvrne komunikacijo s svojim partnerjem, čeprav samo za en dan, saj bo to, da cenite drug drugega še bolj. Ta odnos nasvet lahko izjemno pomagajo izboljšati vaš odnos s svojo ljubeznijo in da ste tako razumeli, koliko jih potrebujemo drug drugega.

  • Naredite načrt za svojo prihodnost 

Ob cilj za prihodnost vas bo tako navdihuje in spodbuja, o svojem odnosu. Ob vizijo biti skupaj, je eden izmed najbolj dragocenih dolge razdalje odnos nasveti, ki lahko pomagajo, da vaš odnos močnejši.

Upam, da vam ti nasveti razmerje koristno.

Tudi če je vaš odnos ni razdaljo enega, lahko nekatere od teh predlogov koristno za vas,;).

Vas prosimo, da delite svoje lastne ljubezni nasvete, namige in nasvete, misli o tem, kako da na dolge razdalje odnos dela v komentar oddelku spodaj.

load...