Nasveti za dekleta za dekleta: 8 razlogov za prvo potezo, ko se počutite v srcu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Nasveti za dekleta za dekleta: 8 razlogov za prvo potezo, ko se počutite v srcu

Nasveti za dekleta za dekleta: 8 razlogov za prvo potezo, ko se počutite v srcu

Kako dobiti fanta? Kako priti fant zanima zate? Kako dobiti fanta ti je všeč? Ali je to v redu za dekle, da bi bil prvi korak?

No, če imate simpatičen fant, imate dve možnosti: ali se pasivno čakala, da prideš ali naredite prvi korak sami, in zakaj ne? To je enaindvajsetega stoletja, dame, tako da ne visi okoli, da naredite potezo in tukaj je osem razlogov, zakaj je to v redu, da to (in še vedno ostati dama):

1. Preprosto lahko sramežljiva

Lahko bi bilo tako sedel tam razmišljal natanko isto stvar, vendar ljudje lahko sramežljiva, veš. On lahko celo razmišljal, da bi si ga nikoli datum ali da ste preveč dobro, da bi bilo res, da se stvari dogajajo in mu nekaj vprašam, ti ničesar ne tvegajo.

load...

2. Nič ni narobe z nekaj zaupanja

Biti več kot prepričani, ni privlačna, ampak malo samozavest je. Večina moških bo navdušila dekleta z zaupanjem, in če je ne zanima, ali so na voljo, najslabše, da se bo zgodilo, je, da bo vljudno reči "ne".

3. Lahko se odločite

Zakaj ne bi gospodar svoje lastne usode in izbral bodoči datum za spremembo? Konec koncev, se lahko odločite kasneje, če je partner material ali ne, zakaj ne biti odločevalec zdaj tudi?

4. Če ne, ne boste nikoli vedeli,

Ali res želite, da ga vidim z drugo punco naslednjič, ko boste naleteli na njega? Če ne bo prehod zdaj, morda nikoli ne veš, če bi rekel "da" in ne pozabite, včasih, če ne vprašam, potem ne boste dobili.

load...

5. Ni kaj izgubiti

Ni res ničesar izgubiti, tako da je prvi korak. Nihče ne bo razmišljati slabši od vas, za to početje ali mislite, da ste se "preveč naprej", da je način razmišljanja je dolga v preteklosti. Tudi če reče "ne", se dogaja, da se počaščen, tako da ga je šel.

6. Boste navdih

Bodite navdih za svoje prijatelje. Verjetno vsi želimo, da bi imeli poguma, da to storite, tako da tukaj je vaša priložnost, da jim pokazati, kako se to dela.

7. Dobiš za nastavitev hitrosti

Izdelava prvi korak vam daje trdno pod nadzorom že od samega začetka. Lahko se odločite, kako začeti konverzijo in kako hitro jo napredujejo in kako hitro jo na koncu, če bo.

8. Break s tradicijo

Ja, to je tradicionalno počakati na fanta, da bi prehod in za vas, da ga spodbudi z nekaj spogleduje, ampak da vse je potreben čas in nimamo veliko časa v teh dneh, da bi prekinil s tradicijo in pospešiti postopek, ni nič narobe s tem.

Pogosto ljudje žal, o možnosti, da se še nikoli niso sprejete v življenju, vendar pa lahko. Torej, če boste zbrati ves svoj pogum, prevzame pobudo in se prvi premakne sebe, potem lahko mirno spal ponoči in živi svoje življenje, ne bo žal in misli o tem, kako bi se vse izkaže.

Kaj menite o tem kar je prvi korak? Ste že kdaj to storiti, preden?

Vas prosimo, da delite svoje misli in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...