Nasveti za prvi datum: 9 stvari, ki jih ne bi smeli vprašati fanta na prvi datum | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Nasveti za prvi datum: 9 stvari, ki jih ne bi smeli vprašati fanta na prvi datum

Nasveti za prvi datum: 9 stvari, ki jih ne bi smeli vprašati fanta na prvi datum

Ko ste na prvem zmenku "peš v ustih" tip napake so enostavno tisti, zaradi katerih. Tisti, kjer so besede komaj levo usta, preden vaš obraz obrne Crimson in se zavedaš, kaj si pravkar rekel. V idealnem svetu, morda bi morali imeti možnost, da bi dobili vse nerodno vprašanja so, da si res želite, da se posvetujte s poti v naenkrat; da bi prihranili čas, navsezadnje. Toda dokler ne bomo dosegli razsvetljeni čas, ko pošteno in naravnost-to-the-točke vprašanja so sprejemljive na prvem zmenku, tukaj je nekaj tistih, ki se ne bi vprašal:

"Kaj se je zgodilo, zakaj si pozno?"

Zato se je obrnil pozno za prvi zmenek, in to ni dober začetek, vendar pa je, daje fant odmor, kaj resnega bi se zgodilo. Ga Chastising in ga poskušal prevladujejo, preden mu je še naročil hrano, ne bo ga postavil na njegovo enostavnost.

"Ta kraj je zanič, hočeš iti kam drugam?"

Izbira kraja za prvi zmenek je pomembna, vendar ne bodite preveč vsiljivi ali mnenjsko na prvem zmenku. Za začetek, bi to lahko njegov najljubši restavraciji na svetu in izražanje tako močno pogled na prvem zmenku se dogaja, da se vam zdi, sitna in težko zadovoljiti.

load...

"Koliko denarja misliš?"

Morda boste želeli poskusiti nekoliko bolj subtilen pristop "kaj si naredil za življenje?"... Še vedno boste dobili svoj odgovor, in ne boste sliši tako zelo veliko Kopač zlata!

"Torej, koliko otrok si želite? Ti bi se velik oče! "

Vau, ne govori o poroki na prvem zmenku, da je pravilo, da se ne sme nikoli razbiti! Če želite, da se počuti, kot da je na pol poti do cerkve že, potem ste definitivno bo, da bi ga prestrašil. Boste izvedeli, če je resna dovolj hitro, zato bodite potrpežljivi.

"Ste že kdaj pomislili, izgubili nekaj teže? Izgleda, da vam je všeč, da jedo veliko! "

Če ima človek imate prvi zmenek z nekaj težave s težo, ki je verjetno že ve o tem, da vam ni treba poudariti naravnost v obraz. S tem vprašanjem ga boste spravili v zadrego in ga počutijo slabo samo. Vedno je vljuden in je dama.

load...

"Zakaj ne bi imel punco? Koliko Exes ste imeli? "

Kaj točno bi rad tukaj povedati? Je to, da je ta fant pred vami tak krasen Komadeška človeka, ki ga ne more razumeti, zakaj je še vedno samska? Ali pa morda želite vedeti, če ima neko nerodno deformacije, ki prestraši dekleta stran? Kakorkoli, ex-ji so z dnevnega reda za prvi zmenek nekako, in ki vključuje tvoje preveč.

"Pri tebi ali pri meni?"

Morda ste res bili kaže nedolžno skodelico kave, vendar pa se v realnem. Fizično intimnost na prvem zmenku ni nikoli dober začetek dolgoročne odnose; daje vse narobe sporočila. Naj ga čaka, ker, če je vredno, bo vzeti stvari počasi in bo bolnik.

"Torej, kako misliš, da je šel?"

Mi smo ob predpostavki, da nisi šel nazaj na svoje mesto, preden si vprašal to vprašanje! Boste dobili povratne informacije kasneje, zato ne sprašujte zdaj. Če si ga dal na kraju samem, lahko je samo ležati in val zbogom, ali lahko dobite grdo presenečenje, če je brutalno iskren z vami.

"Mislim, da te ljubim"

V "Romeo in Julija" film je bilo videti zelo naravno in romantično, ampak v resničnem življenju in v moderni dan in starost naravnost naprej "Ljubim te" na prvem zmenku bi lahko prestrašil le fant off. Naj bo tole za kasneje. Nikoli vrgel "Ljubim te" na obrazu tip je na prvem zmenku. Ne bo ga vzemite resno vseeno, in, verjetno, sploh ne čutiš res samo še.

Ali imate druge nasvete za prvi zmenek? Katere druge stvari dekle ne sme vprašati fanta na prvem zmenku?

Vas prosimo, da delite svoje misli in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...