Novi nasveti glede odnosa: 8 možnih razlogov, zakaj privabljate mr | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Novi nasveti glede odnosa: 8 možnih razlogov, zakaj privabljate mr

Novi nasveti glede odnosa: 8 možnih razlogov, zakaj privabljate mr

Ali boste obdržali na privabljanje napačno vrsto fantje, fantje, ki ne morejo biti zvesti, dečki, ki niso pripravljeni še za ustrezen odnos? Ali pa je to fantje, ki jih ni mogoče zaupati in jo na koncu dobili bolelo, znova in znova? Če ste to vi, potem je prva stvar, da se spomnimo, da niste usojeno, da z napačno vrsto moškega za vedno. Obstaja g desno tam, nekje, za vsakogar. Vse, kar moraš storiti, je, da se mu zdi, da se glasi teh osem razlogov, zakaj ne bi našli prave vrste fanta za vas, še:

1. Ali veste, kaj to je, kar iščete?

Vemo, kaj iščete, je vedno dober kraj za začetek. To je vredno kar nekaj misli na to, kar si dejansko želijo v človeka in kakšna bi bila absolutna deal breaker. Ne morete pričakovati, odlično deset od desetih, vendar bi morali imeti seznam bistvenih lastnosti, ki ga iščete. Ne pozabite tudi, da je samo zato, ker je človek fizično privlačen ne jamči, da bo dober partner, tam je veliko več, da bi oseba, kot samo to.

2. To lahko traja nekaj časa, zato ne reši za drugi najboljši

Ves čas ste z gospodom narobe, bi g Pravica biti ti mimo. Nič ni narobe s tem, da eno samo za nekaj časa, tako da ne skoči na prvi človek, ki kaže zanimanje za vas, bodite potrpežljivi in ​​počakajte, da se človek, ki ustreza vašim kriterijem obrne navzgor.

load...

3. Ali ste iskali na napačnih mestih?

Če ste imeli niz slabih izkušenj, potem pa je čas, da začnete iskati na različnih mestih za moškega svojih sanj. Oglejte si svoj seznam zaželenih lastnosti v človeku in razmišljati o tem, kje je najbolj verjetno, da se družim človek, kot je ta.

4. Ali ste pošiljanje pravih signalov?

Tako, da si ogledate, obleko in se obnašajo imajo lahko veliko opraviti z vrsto moških, ki jih privlačijo. To je nekaj, kar je mogoče enostavno spremeniti, ampak prvi vtis šteje za veliko, zato si mislim. Ali ste jutranje na način, ki bo pritegnila isto vrsto fantje, da ste dne pred, ali bi sprememba videza pritegne nov tip človeka?

5. Pojdite izven vašega območja udobja

Ne bojte se poskusiti igranje tip fanta, ki ste jih nikoli pomislil, kot potencialnega partnerja prej. Ste že nekako odločil, da tisto, kar si mislil, da je tvoj tip ne obstaja, tako poskus malo, imaš kaj izgubiti, ki poskušajo nekaj drugega.

load...

6. Ali ste zasvojeni s slabimi fanti?

Obstaja določen atrakcija, za nekatere deklice, da fantje, ki radi živijo na robu, vendar to niso pogosto fantje, ki želijo, da se ustalim. Slabi fantje lahko zabavno, vendar bi bilo čas, da poskusite sredi namesto cestnega človek?

7. Verjemite vase

Če ste imeli nekaj slabih odnosov, potem ste morda mislili, da je celoten kriv, vendar to ni. Samozavest je zelo privlačna stvar v žensko, da stoji visok in ne pozabite, da ste nekaj posebnega! Si lahko privoščite, da je izbirčen pri izbiri človeka do danes.

8. Ne hitite v stvari

Dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo! Ali je možno, da ste tako navdušeni, da bi našli gospoda pravega, ki ga po stvari? Prepričajte se, da ste si dati čas, preden ste se zavežejo, da človeku, ali pa skok v posteljo z njim, in ugotovite, če je res pravi za vas, preden to storite.

Ali imate nekaj nasvetov o tem, kako bi pritegnili g kajne?

Vas prosimo, da delite svoje misli in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...