Pravila prvega dne: 10 nasvetov, ki jih morate poznati, da si lahko na prvi dan ogledate najboljše | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Pravila prvega dne: 10 nasvetov, ki jih morate poznati, da si lahko na prvi dan ogledate najboljše

Pravila prvega dne: 10 nasvetov, ki jih morate poznati, da si lahko na prvi dan ogledate najboljše

Moral bi se zaljubila v vas, kdo ste, ampak vsi vemo, kako pomembni so prvi vtisi. To pomeni, da, kako gledate na prvem zmenku res važno. Tukaj je 10 Prvi datum pravila in mora vedeti nasvetov o tem, kako iskati svoje najboljše za prvi zmenek, ki vam bo pomagal zagotoviti, da boste dobili vprašal za sekundo!

1. Ne skrbite oznak

Večina moških ne bi opazili razliko med Versace ali Prada, tako da sploh ne skrbi nalepko v vaših oblačil. Izberite obleko, ki bi jo videti dobro in se počutite udobno nošenje, saj je $ 600 par čevljev ne bo tisto, kar ti pride drugi datum.

2. Nosite pisane obleke

Moški želijo videti svojo žensko plat, zato ne oblačiti kot da greš na razgovor za delo. Pastelne barve običajno, da se pritoži na moške, vendar pa izberite barve, ki gredo najbolje z vašo polt in lase.

load...

3. Nosite krilo ali obleko

Drug način, da se prepričajte, da je podjarmiti z vašo ženstvenost je nositi obleko ali krilo. Moški še vedno radi njihove dekleta, da je spogledljiva, privlačna in ladylike in, ja, pokazati malo noge je dobro preveč!

4. Če ste v dvomih, nositi rdeče

Očitno, je rdeča barva, ki moškim najbolj privlačna in ženstvena. V študiji, ki jo je University of Rochester opravila, moški postali bolj "ljubezenski", ko so bile prikazane slike dekle v rdeči obleki, kot so bile s katero koli drugo barvo.

5. Wear pete

Mi smo v nevarnosti, da zveni res zastarelo tukaj, ampak smo samo ti, da, kot je v resnici! Moški radi dekle v osupljivo par petah. Ti se boste počutili in videti lepa, samozavestni in žensko, in pete poudarjajo tudi noge. Najbolj čeprav, nositi par, ki ste jih že nosili, zato vam ne preživijo celo noč v agoniji!

load...

6. Obleko za to priložnost

Še eden od pomembnih pravil prvi datum je obleko za to priložnost. Poskrbite, da boste vedeli, kje ste ustrezno dogaja datumom in obleko. Pete in krilo nasvet ne velja za piknik v parku ali na dan v zabaviščnem parku.

7. Naravna ličila je najboljši

Podcenjeni in naravna ličila je običajno najboljša izbira za prvi zmenek. Si hotel, da bi vas, ne ličila ne pozabite, da se stvari subtilna.

8. Neutral palete za oči

Kot smo že omenili, naravno je najbolje, da ne pretiravajo v oči ličila niti. Dramatična Smokey ličila za oči ali bleščice ni za to priložnost. Izberite nevtralne odtenke oči ličila in pustite, da vam oči ne govorim.

9. Ženin vaše obrvi

Ne dovolite, da vaše obrvi mu odvrne; se jim strokovno urejene pred datumom. Si želite, da iščejo po svojih najboljših močeh; in lepo urejene obrvi, bo oblikoval oči lepo.

10. Preživite nekaj časa na ustnicah

Vzemite si čas in dobili vaše ustnice videti slasten in kissable. Jih piling, da odstranite suho kožo in vlaži z nekaj balzam za ustnice. Nato pride tonirana sijaj čez nekaj mat šminke za videz, ki bodo pritegnili pozornost, vendar ne sme biti v vrhu; in ne pozabite na nasmeh preveč!

Katere so vaše najljubše prvi datum pravila? Ali imate druge nasvete o tem, kako videti vaš najboljši na prvem zmenku?

load...