Prvi nasveti glede datuma: 8 najhujših jedi na prvi dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Prvi nasveti glede datuma: 8 najhujših jedi na prvi dan

Prvi nasveti glede datuma: 8 najhujših jedi na prvi dan

To je prvi dan nočna mora. Vi ste globoko v neki inteligenten pogovor, obupana, da bi naredil vtis s svojo inteligenco in duhovitosti, medtem ko mu je popolnoma očaral, ne z vašo naravno lepoto in prijazno osebnosti, ampak to očarljivo madeža paradižnikovo omako bobbing gor in dol na strani ust.

Ups! Ta datum bi lahko šlo bolje. Prehranjevanje je potencialni minsko polje na prvem zmenku, vendar ne želite, da stradati na vzrok ljubezni, tako da tukaj je nekaj prvih datum nasvetov o živilih, ki jih je treba preprečiti:

1. Juha

Če dobiš možnost izbire med juho in solato, vedno iti za solato. Solate so nežne in se lahko zaužijejo z Elan, vendar z juho, tvegate nepričakovanega slurp ali celo tleh ali dva.

load...

2. Česen

Če želite zagotoviti, da bo noč končala v nič več kot vljudno rokovanje, potem jedo česen je v redu. V nasprotnem primeru, izogibati česen kruh, česen kozice in karkoli drugega z veliko česna v njej. Vonj utripa za dolgo časa, in če je vaš datum meni no-česen možnost, fant, bo vonj, da je česen na dih kasneje ali celo naslednje jutro...

3. Telečji

Vi ste šele spoznal tega tipa in veš zelo malo o njem še ni. Vi ne želite, da se na pol poti skozi teletine, ko boste odkrili, da je fanatik za pravice živali in v ekološki pridelavi!

4. Špageti

Ni pravi način, da bi jedli špagete z eleganco in glasno sesanje teh sklopov se le ne bo videti srčkan kot je to storila v The Lady in Tramp. Celo na svetu najbolj dovršene špageti jedci se zdi, da na koncu sesanje zadnji sklop ali dva.

load...

5. Ostrige

Ostrige naj bi se po vzdržljivosti to spodbuja hrano, vendar srkanje z raki iz svoje lupine, medtem ko je še vedno živ, res ni privlačna in, če res ni všeč ta ideja sami, je lahko precej želodec penjenja gledati nekoga drugega naredi.

6. Piščančje peruti in rebra

Nič, kar je lepljiv, da jeste z rokami in moraš Ugriz na s zobe, da bi dobili najboljše koščke mesa iz kosti se bo, da boste videti bolj lepa in privlačna na svoj dan. Boste videti kot lačen bober gnawing na palčki!

7. Popolnoma naloženo burgerje

Eden bi, da ste šli na trg up-bit več, kot burger bar za vaš prvi dan nekako, ampak jedo polno naložen hamburger brez vidnih nekaj neprijetno ostanek nekje je poleg nemogoče. Ste bodisi bo pustil lepo razmaz kečap in majoneza okoli straneh ustih ali slabše, da zadnji paradižnik se dogaja, da zdrsne ven figo v hrbet in potisnite svojo pot vse dol vaši vrhu.

8. Res začinjeno hrano

Če gre za mehiško, tajsko ali drugo pikantno hrano, nato pa vedno izbere blago možnost. Vi ne želite, da bi se spomnil za rdeče pese rdeče oči, biseri znoja, ki so se pojavili zaskrbljujoče na čelu sledi precej grd in nekoliko off-dajanje tleh, ki je prišel iz nosu.

Prvi dan hrane je problem, vendar je prav tako vredno razmisliti o na drugo, tretje in četrto. Želite pustiti vtis z njim ne madež na vaših oblačil.

Upam, da vam te prvem zmenku nasveti in dating nasvet koristen.

Drugo pomembno vprašanje bi bilo "kaj obleči za prvi zmenek?"... No, kaj je govoril o tem kasneje... V drugem članku...

Katera druga najslabša hrana jesti na prvem zmenku pride na misel? Vas prosimo, da delite svoje modrosti in prvi datum nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...