Prvi nasveti za datum: 10 napak prvega datuma, da bi se izognili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Prvi nasveti za datum: 10 napak prvega datuma, da bi se izognili

Prvi nasveti za datum: 10 napak prvega datuma, da bi se izognili

Prvi vtisi so trajne tisti, in včasih, prvi datum napak narediti vse napačne vtise s. Živci, nepoznavanja ali celo samo naravnost smola! Lahko vsi sešteti, da bo datum nobeden od vas ne bom pozabil, za dolgo časa, tudi če želite, da preverite našo deset prvem zmenku nasvete in najpogostejše napake, ki jih ljudje naredijo na prvi datumi, ki jih morate poskusiti in preprečiti:

1. Preverjanje iz talent

Imejte oči na vaš dan in naj se ne moti krasen kup, ki so pravkar stopil skozi vrata. Ti res ne bo naredil veliko za vaš dan na samozavesti in vaše možnosti za drugi dan, če boste porabili ves večer preverjanje ven sladkarije oči, bo 1 od milijona.

2. Kako pijan

Naj vaš datum spoznali Real vas, preden si ga pustil / ji videti okajen ste. Vas bo morda zamikalo, da bi pili umiriti živce malo, vendar bodite previdni, da ne bo veliko, da poruši ravnovesje med miren in biti v vrhu, in to je vtis o vas, ki bo ostal v datumom mislih.

load...

3. Ne zamudite

Eden od najpomembnejših prvi datum nasvetov je - ne bo prepozno in časovna vrednost druge osebe. Včasih, zamudo je povsem mogoče izogniti, vendar pa je običajno, da res ni izgovor. Če ta datum je dovolj pomembno za vas, da si dovolj časa za manjkajoče avtobus ali najti taksi težje, kot ste pričakovali. Zapustili svoj datum v hladnem eno uro ne bo dober začetek.

4. Daj telefon stran

Če si želite ogledati nekaj ljudi v restavracijah in kavarnah, bi si mislim, da so bili kirurško navezani na svoje telefone. Lahko jo pustite pri miru za nekaj ur, saj veš, in to bo pokazal svoj datum, da ste resnično zainteresirani za njih in da so več, kot le draži odvračanje pozornosti od vašega zaseden urnik pošiljanje kratkih sporočil in brskanje Facebook.

5. Pustite ex kamor sodijo, v preteklosti!

Ena od dobrih prvi datum nasvetov je - pustite ex v preteklosti! Obstaja preprost, številka ena pravilo, ko je na dan, in da ni niti omenil svojega ex. Ni načina, da se lahko pomembne za pogovor s to novo osebo in oni ne zanima vseeno. Še huje, na prvi dan, nato pa, da bo nova oseba, mislim, da niste dobili preko zadnjega odnosa ni, in da bo dala dvakrat premisliti o greva ven s tabo.

load...

6. Ne pustite zaupanja postala aroganco

Naš prvi datum nasveti tudi, da lahko zaupajo. Zaupanje je privlačna, vendar overconfidence lahko interpretiramo kot aroganco, zato se prepričajte, da ne prašič pogovor in predpostavimo, da ste vedno prav o vsem. To mora biti "dve pogovor", in to je priložnost, da se spoznajo med seboj, ne priložnost za vas, da pokažejo, kako pametni ste!

7. Izogibajte govorimo o denarju

Če se hvali, koliko denarja imate lahko vaš datum počutijo manjvredne. Če stokanje o svojem pomanjkanja njo, nato pa vaš datum morda razmišljal "Kopač zlata". Torej, z drugimi besedami, ni dober način, da bi denar v prvi datum pogovora, ne da bi lahko daje napačen vtis, da je najbolje, samo, da se prepreči to temo v celoti.

8. Ne zadržujte politike in vere preveč

Na par z denarjem, politike in vere sta druga prvi datum temo minska polja. Levo krilo, desno krilo, Christian ali ateist, to so teme, ki povzročajo vojne; kaj ti sam, ali pa lahko uniči vaše možnosti za drugi datum!

9. Bodite samozavestni, vendar ne agresiven

Si želite, da vaš dan vedeli, da lahko stojijo na lastne noge, vendar ne želite, da vaš prvi zmenek s to osebo, da konča v argument. Vodenje vaš kul in da lahko dogovorijo, da se ne strinjam vam bo pomagal priti čez kot samozavestni v svoji koži, ne da bi vam zdi, da se preveč prepirljiva.

10 Bodite odločilna

Ob koncu svojega dneva, ne bo strah povedati, kaj misliš, če si res želite, da spet vidim osebo. Mogoče je, da je vaš dan živčen jo kaže kot dobro in, če nobeden od vas zberem poguma, da nekaj reči, da bi lahko tako na koncu ga obžaluje.

Prvi dan je lahko zelo zabavno, tako da samo se sami in uživajo svoj čas v družbi te nove osebe, ki ve, morda on / ona je "One" ?!

Ali imate druge prvem zmenku nasvete deliti? Prosim, vas prosimo, da to storijo v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...