Top 10 mest, kjer lahko najdete samske fantje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Top 10 mest, kjer lahko najdete samske fantje

Top 10 mest, kjer lahko najdete samske fantje

Lov za človeka lahko zabavno, ampak kot vsak dober lovec ve, morate vedeti, kje se vaš plen visi ven, preden se lov lahko začne zares. Če iščete posebno ulova, nato poskusite teh deset krajev, kjer se dobre samski moški lahko najdemo:

1. Prečka

Stare so najboljši, in samski moški so še vedno na poti k baru, ko se počuti osamljeno. Družim v baru in v nobenem trenutku ne na vseh, boste morali nekoga za pogovor in vam verjetno ne bo treba plačati za pijačo, bodisi!

2. Umetnostne galerije

Če je tišji tip je bolj tvoja stvar, potem poskusite galerijsko za spremembo. Imate popoln izgovor za začetek pogovora, tudi če nisi strokovnjak, samo reči, koliko ste občudujete delo ali umetnik in da si našel nekaj skupne točke takoj.

load...

3. Get psa

Ljubitelji psov radi govorijo o svojih psih, in če je vaš pes zadetkov začelo s svojim psom, potem ste naredili prijatelja preveč. Vsak dan, ko hodiš svojega psa, ste povečali možnost spoznati nekoga posebnega in, če ne, ste še vedno dobili dnevno vadbo in psa za pogovor!

4. Techie trgovin

Tech trgovin in gadget trgovine so veliko krajev, da bi našli samski moški. Fantje radi vse stvari techie in se radi razkazuje o njihovem poznavanju teh stvari, tako da samo poglej brezupno izgubljen, kaj brezžični usmerjevalnik, ki jih potrebujete, in fant bo kmalu prišel na pomoč.

5. Knjigarne

Knjigarne imajo vse, kar potrebujete, ko išče moškega. Lahko preverite svoje interese, ki jih vidim, kaj je branje, imate razlog za pogovor z njim, da bi ga vprašal o knjigi in v večini knjigarn, imate udoben prostor za sedenje in na kavo z njim preveč.

load...

6. Če delate

Ne spreglejte moški na delovnem mestu, so morda na voljo preveč. Nikoli ne veš, ampak človek, ki je pravi za vas bo morda v naslednjem pisarni, zato imejte odprte oči in se pripravite za flirt!

7. Sprehod po parku

Saj ni treba imeti psa, da gredo na sprehod v park. Boste presenečeni, koliko privlačna, posamezne fantje porabili eno uro v parku branje knjige ali pa samo gledal svet minevajo. Samo pojdi in sedi zraven enega, morda iščejo nekaj družbo.

8. Telovadnice

Vsaj, če srečaš človeka v telovadnici, saj veš, da mu je všeč, da skrbijo za sebe. Če še niste član, nato pa se pridružijo telovadnice in ostati fit, medtem ko ste na lovu za novo človeka in zmagaš, kar tako gredo stvari.

9. Vrzi zabavo

Stranke so zabavne in, če si vrgel svojo hišno zabavo, lahko povabite vse svoje prijatelje in jih prosite, da bi svoje posamezne prijatelje z njimi preveč. Vi ste gostitelj, ste v nadzor in boste dobili predstavil veliko novih ljudi in, kdo ve, eden od njih je lahko The One.

10. Internet

Vsi so internet dating zdaj, ne samo računalniški piflarji in čudakov, tako da, če še niste poskusili še, potem pa dajejo mu gre. Obstaja na milijone popolnoma normalno in lepo fantje, ki čakajo na vas, da gredo na spletu, tako da nastavite svoj profil in vzemite kramp!

Kje najdete sam fantje? Ali imate druge predloge?

load...