Tukaj je 10 stvari, ki fantje opazijo, ko vas prvič spoznajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Tukaj je 10 stvari, ki fantje opazijo, ko vas prvič spoznajo

Tukaj je 10 stvari, ki fantje opazijo, ko vas prvič spoznajo

Prvi vtisi so zelo pomembni, kar počnemo. Toda prvi vtisi so precej vse, kar je, ko gre za izpolnjevanje fanta za prvič. V bistvu, če obstaja nekaj o vas, ki je ne mara in prepričani, da se dogaja, da se držijo v spominu za vedno.

Toda tisto, kar so prve stvari o nas, da ljudje dejansko opazili?

Znanje je moč in vedo, kaj je za nas, da je fant oči gravitirajo proti, ko je prvič vidi nas, nam lahko preprečijo, da napake, ki so ga izklopite. Preprosto povedano, ljudje opazili, vse o nas. Res je. Vendar pa obstajajo deset stvari, ki jih opazili prvič. Oglejmo si, kaj so.

load...

Tvoji lasje

Če vam fant sreča z glavo, prva stvar, ki se dogaja, da pogled na vaš obraz. Ni res nikjer drugje njegove oči more iti. Ampak, če ti je dobro videl kako se izza prvič, on bo trajalo dolgo pogled na vaš sijoči (ali ne zelo sijoči grivo).

Mnogi ljudje bodo rekli, da oni so strokovnjaki pri odločanju, ali je punca lepa samo jih je videti na zadnji strani glave. Zvok čudno? To je zato, ker iz vaših las.

Ženski lasje morda ne kažejo, kaj je tvoj obraz izgleda, vendar pa zagotovo lahko predlagam, kako se predstavite. Če je vaše lase sijoče, zdrave in slasten, da se dogaja, da vam pomaga oblikovati dober prvi vtis.

load...

Tvoj nasmeh

Ja, tvoj nasmeh je pomemben. Ampak najprej, da je pomembno, da imate nasmeh. Dekleta, ki ne nasmeh, vendar imajo stalno jezijo na obrazu se bo dal fant off. Moški želijo videti svoje bleščeče bele zobe! Radi bi videli sevalne nasmehe, ki kažejo, da ste pozitivna oseba.

Človek lahko povem, ko je nasmeh ponaredek ali resnična. Žari nasmeh kaže, zdravje, vitalnost in pozitivnosti, medtem ko je ponaredek nasmeh samo kaže, da si je ponaredek oseba, ki ima nekaj vprašanj samozavest.

Če ste zaskrbljeni za zobe, vam priporočamo nakup nekaj zob belilo. Tudi, žveči žvečilni gumi za svež dih. To bo pomagalo!

Vaš Laugh

Če lahko moški obrnejo nasmeh v smeh, on se dogaja, da se počutijo zelo dobro o sebi - ampak on je tudi dogaja, da se počutijo zelo dobro o vas. Kaže, da se lahko smejali svojim šalam ga naredi dobro počutil in prepričani o tem, kje se to tarifno številko, in on ga bomo vzeli kot vabilo, da bi dobili, da veš več.

Dekle, ki se ne more komunicirati s toplo smeh, ampak preprosto se izraža z namesto rahlim nasmehom se v resnici ne dogaja, da so zelo dober vtis, še posebej v človeku, ki ne sprejme življenje resno in želi, da imajo malo zabave.

Kako ste interakcijo z drugimi

Fant bo gledal, kako ste interakcijo z drugimi, da bi dobili boljši občutek za vas kot osebo. On bom pazil dejanj dobrote in sočutja, in je bom seznanil z načinom si govoriti, da blagajničarke in ravnanje nekaterih situacijah.

Ne počutim, kot da ste se ocenjuje, ker je to nekaj, kar vsakdo počne. Ali bi si zanikati, da si nikoli pozorno gledal kako človek komunicira z drugimi ljudmi?

Vaš Drža

Ženska, ki stoji popolnoma pokončno s svojo visoko dvignjeno glavo in ramena popolnoma toga pošilja sporočilo, da je ona polna zaupanja, bounce in vitalno. Še več, ona je udobno v svoji lastni koži.

Samozavest je nekaj, kar so mnogi fantje privlači, zato se nagonsko pogled na vašo držo. Če so vaša ramena sesedel in tvoja glava je priklonil, da se dogaja, da jim povem, da si želite skriti proč od sveta. To se ne dogaja, da pošlje zelo dober vtis.

Tvoje oči

Oscar Wilde je nekoč dejal, da so naše oči so okna v naši duši. Oči so prav osupljivo skrivnosten in hipnotične in fantje se izgubi v njih. In čeprav morda manj obziren človek več časa gledamo na nekaj drugega, večina bo videti v oči v prvem stiku.

Oni ne samo iščejo nekaj lepega - res je videti, da se izgubi v svojo dušo, da bi odkrili več o vas.

Prijatelji

Ne, ne preverjanje ven svoje prijatelje, da vidim, če ste bolj vroče (upajmo, da ni vseeno!). Ampak pravi, da ptice pero vedno jate skupaj je zelo res. V bistvu, on ima pogled na svoje prijatelje, da bi dobili boljšo predstavo o vrsti človek si in kaj vrednosti boste morda morali.

Na primer, če so vaši prijatelji v baru glasen in neprijeten, on bo prevzel najhujše vas. Podobno je, če so vsi isti kultivirani in inteligenten, se dogaja, da ga vzamete, da ste isti.

Iz tega razloga je pomembno, da ste se obkrožajo z ljudmi, ki jih dejansko všeč in uživajo v druženju s.

Vaš glas

Ja, tvoj glas je nekaj, kar človek skoraj takoj obvestil o vas. In verjeli ali ne, nekateri ljudje so zelo izbirčen.

Če tvoj je neverjetno seksi, da se dogaja, da je velik preobrat na zanj. Če pa je to nenavadno visokim glasom in gnusen, on bo zagotovo opazili -, vendar to ne bo dobro.

Vaši Manners

Si mu zahvalil, ko je kupil vam večerjo? Ste bili vljudni z mamo na telefon? Ali si dal telefon proč, ko govoriš z njim?

Verjeli ali ne, ljudje se segreje na dekleta z manir.

Vaši plesnimi gibi

Če se zgodi, da izpolnjuje vaše novega človeka na plesišču, je verjetno, da se bodo ocenjevali tako, ples. Vsako dekle, ki lahko doprsni potezo z najboljšimi od njih je razvidno, da je ona polna samozavesti, in se ne boji, da imajo dober čas. To kaže, da je to zabavno.

Torej, naslednjič, ko boste s prijatelji na plesišču, ne pozabite, da obstaja velika možnost, da se ti opazili. Poskušajte biti samozavestni in samo naj vam lase dol in imajo dober čas. Ne biti v vrhu in ne overthink stvari. Samo premaknete na glasbo.

load...