Zakaj so ljudje, ki že dolgo živijo sami, boljši v odnosu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Nasveti za Zmenke

Zakaj so ljudje, ki že dolgo živijo sami, boljši v odnosu?

Zakaj so ljudje, ki že dolgo živijo sami, boljši v odnosu?

S tako veliko razmerij ni, boste morda sprašujete, zakaj za vraga bi morali zapreti eno življenje. Čeprav nimam dostopa do vseh številk, izkušnja mi pravi, da ima razmerje približno 20% možnosti za uspeh v najboljšem primeru.

Sem videl svoj datum prijatelji in break-up večkrat, kot me briga, da se spomnimo. In potem so tu še zakonskih zvez, ki se končajo v neurejen razvez.

Resnica je, da so odnosi včasih težko. Odkrito povedano, oni so preveč težko za nekatere ljudi in sčasoma moški in ženska iti vsak svojo pot. Tudi takrat, ko se zdi, dve osebi namenjeni drug za drugega, se vedno zdi, da je nekaj, kar jih razkraja. Morda je "čas" vse narobe, ali pa eden izmed njih odločili so želeli otroke, medtem ko drugi ne.

load...

Obstaja veliko razlogov, zakaj se odnosi ne delujejo, vendar ena od največjih je, da smo samo včasih niso pripravljeni za eno. Preveč nas je vrgel sebe v dating sceni, ne da bi psihično pripravljen. Gremo skozi datumov hitro na vrsto postopka in postopka o napaki, tako da bomo lahko našli gospoda desno v najkrajšem možnem času.

Toda to je samo tako vse slabše, ker nismo niti prepričani o tem, kaj želimo.

Če želite uživati ​​trajno, uspešno in na koncu ploden odnos, morate biti pripravljeni, in boste morali sami vedeti. Ko ste bili enotni, za dolgo časa, ste imeli priložnost spoznati, kdo ste in kaj potrebujejo in želijo iz razmerja. To vam že daje izrazito prednost pred ljudmi, ki so se še ni ugotovljeno, vendar je še vedno skoči iz obsojena odnos do obsojena razmerja.

load...

Tu so torej nekaj razlogov, zakaj so ljudje, ki smo bili enotni, za dolgo časa bolje v razmerju:

You Know Yourself

Ko ste bili enotni, za kar nekaj časa, ko ste imeli lepo priložnost, da izveste več o tem, kdo ste.

Ko ne vemo, kdo smo, smo porabili veliko časa nosi maske okoli drugih ljudi. Ko smo se družiti z velikimi skupinami, smo vedno dobili pod vplivom mnenj drugih. Nismo vedno tako prepričani, naših vrednot in etike. Trudimo se prilega v in izgubite občutek identitete.

Seveda, mnogi od nas v času spreminja, vendar sprememba ni isto kot napreduje. Na primer, lahko spremenite tako, da korak nazaj v primerjavi s korak naprej. In ko smo to naredili, smo mine v mladosti znova.

Problem pri sami ne vedo poslabša, ko prideš v odnos, saj ne samo, da veš, veš, tip fanta, ki jo iščete, tudi vi ne veste, kaj želite od odnosa. Kot tak, lahko sedaj veliko Duds, ki spreminjajo in oblikujejo svojo osebnost še bolj, se še bolj oddaljila od kdo v resnici ste.

To je samo takrat, ko smo nekaj časa, da se oceni, kdo smo in kaj želimo, da smo sposobni vedeti, kaj želimo od našega partnerja in vseh prihodnjih odnosov. Vemo, kaj je pomembno za nas, in katere vrednosti želimo videti pri drugih ljudeh.

To ni enostavno, seveda, ampak preživljanje časa sami, je odličen način, da izgubijo stare navade, rastejo nove in odkrijte svoje strasti in pravi poklic v življenju.

Se Ok Z Biti Alone

Veliko nas želijo nekoga. Ne želimo, da se "ostane na polici." Želimo nekoga, deliti stvari s. Nihče ne želi biti sam večno. To ni lepo.

S tem je dejal, da je pomembno, da ste v redu in celo vesel, ko si sam. Vaša sreča ne sme biti odvisna od nekoga drugega. Morda boste dobili nekaj svoje sreče od nekoga drugega, ampak to je nepošteno, da se zanesejo na njih za vse vaše sreče.

Poleg tega, da je škodljivo za sebe in svoje osebne želje, sanje, ambicije in tako naprej. Ne smemo pustiti, da drugi opredeliti našo srečo v življenju. Če bi se, bi se nam zdi res težko uspeti na karkoli.

Ko ste porabili veliko časa pa eno, boste dobili priložnost, da se naučijo, kako živeti s samim seboj in z veseljem s sabo. Se zavedaš, da vam ni treba zanašati na druge ljudi, za svojo osebno srečo. Lahko greš v kino sami, potovanja, ki jih sami - in še vedno super čas.

Biti zadovoljen s samim seboj in kdo si je bolj pomembno kot karkoli drugega. Če ne moreš ljubiti sebe, če je nekdo z vami, boste borijo za ohranitev trajnega odnosa.

Vi ne obravnavajo odnos kot kratkoročni Fix

Imel sem prijatelja, ki se je zdelo, da vedno v povratnem odnosih. Vprašal sem jo, zakaj se je ohranil dobili skupaj s fanti, tako hitro po odhodu odnos.

"Ker Sovražim biti sam," je dejala.

Zato sem jo vprašal, zakaj se je ohranil razstavljanje s temi fanti.

"Samo zato, ker."

To me je udaril, da je bila samo z uporabo razmerij, da prikrije svoje težave. Toda njeni odnosi so le kratkoročne popravke. Ko ji je povedal, fanta pa je bila končana, je odšla spet sooča iste stare težave.

Namesto navzgor do njih, je pobegnila od njih srečanja nekoga drugega.

Ona očitno ni bil zadovoljen. Sčasoma sem jo prepričal, da je morala soočiti s svojimi vprašanji, ker niso bili, da bo šel stran, dokler je delala preko njih. Stalno cikel srečanja fantje in razstavljanje z njimi je bilo kar ji še bolj nesrečen.

Ona ni bila čustveno pripravljena na zvezo. Imela stvari se dogaja v njenem življenju, ki ga je bilo treba obravnavati najprej.

Torej, sama odstrani iz dating svetu in preživel dve leti pa eno, v katerem se je osredotočil na sebe in svojih težav. Na srečo, ona jih je vse rešeno. Postala je čustveno in psihično močnejši, in je zato v boljšem položaju za doseganje velik fant, ki je bil sposoben, da imajo trajen odnos s. Še vedno je z njim danes sem hvaležen za povedati.

In to je tisto, kar ljudje, ki smo bili enotni, za dolgo časa hvali: So čustveno in psihično močna in so pripravljeni, da nekoga spoznaš, ki jih želijo preživeti preostanek svojega življenja z.

load...